Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Trump detonează NUCLEARA: bombardarea Rusiei și implicarea Chinei!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Trump lansează scenariul nuclear/Bombardarea Rusiei și implicarea Chinei

Adresându-se donatorilor republicani, în weekend, fostul președinte al SUA, Donald Trump, a lansat o idee demnă de filme SF, de a fi trimise avioane de luptă americane F-22 care să poarte însemnele Chinei și drapelul chinez pentru a bombarda Rusia.

Trump a propus Statelor Unite să „bombeze rahatul din Rusia” cu avioane deghizate, de parcă asta l-ar păcăli cumva pe președintele rus Vladimir Putin, făcându-l să creadă că armata Chinei i-ar fi atacat țara.

„Putin nu ar fi atacat Ucraina dacă eram la Casa Albă”

„Și apoi spunem: China a făcut-o, nu noi am făcut-o, China a făcut-o și apoi să se lupte între ei iar noi să stăm așezați și ne uităm”, a spus Trump, scrie Rolling Stone.

Trump a susținut și că Putin nu ar fi atacat niciodată Ucraina cât timp el se afla la Casa Albă. „L-am cunoscut foarte bine pe Putin. Nu ar fi făcut-o. Nu ar fi făcut-o niciodată”, a spus el.

Anterior, într-o declarație făcută pe subiectul conflictului din Ucraina, Donald Trump l-a lăudat pe liderul de la Kremlin, spunând că este „un geniu” și „un savant”.

În timp ce se afla în funcție, Trump a amânat trimiterea unui ajutor militar aprobat de Congres în Ucraina, încercând să-l folosească ca pârghie pentru a-l forța pe președintele Volodimir Zelenski să fabrice dovezi împotriva familiei rivalului democrat Joe Biden.

Discursul amplu al lui Trump către donatori a stârnit adesea râsete în rândul celor aproximativ 250 de republicani din sala Four Seasons din New Orleans, potrivit sursei citate.

Invidios pe Kim Jong-un

La un moment dat, fostul președinte și-a exprimat invidia față de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, descriind conducerea lui Kim asupra Coreei de Nord drept un „control total” și spunând că este impresionat de modul în care generalii și statul major ai lui Kim stau smirnă în prezența lui. „Oamenii lui stăteau în poziție de drepți”, a spus Trump. „M-am uitat la poporul meu și am spus: vreau ca oamenii mei să se comporte așa”.

De asemenea, Trump a sugerat cu tărie că intenționează să candideze din nou la președinție în 2024, spunând că va fi „a treia sa victorie electorală”, reiterând iar acuzațiile că ultimele alegeri prezidențiale au fost trucate.

Ultimele stiri

  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Deficitul prăbușește standardele MAI. S-a dat dezlegare la tatuaje pentru polițiști
  • Imagini impresionante. Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărășan/Drumarii lucrează în zona cea mai dificilă. „Acum începe greul!” – VIDEO
  • O vară crudă pentru investitori
  • Isprăvile Comisiei Europene: noua armă antisubvenții trage cu gloanțe oarbe
  • Politburo 2.0
  • Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou! Ce a putut să o întrebe pe mama Robertei, tânăra moartă în cumplitul accident
  • Uniunea Europeană se transformă într-o șandrama
  • Exit mobile version