AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump: „Zuckerberg m-a lins în fund”. „Proștii din NATO” și „inteligentul...

Donald Trump: „Zuckerberg m-a lins în fund”. „Proștii din NATO” și „inteligentul Putin”. Discurs șocant al fostului președinte al SUA (VIDEO)

Donald Trump: „Zuckerberg m-a lins în fund”. „Proștii din NATO” și „inteligentul Putin”. Discurs șocant al fostului președinte al SUA (VIDEO)

Fostul președinte american Donald Trump l-a lăudat pe „inteligentul” Vladimir Putin și i-a criticat pe liderii occidentali, „atât de proști”, în opinia sa, sâmbătă seara, la marele congres anual al conservatorilor americani de la Orlando, în Florida.

NATO, a spus Trump, „dă dovadă de orice, în afară de inteligentă”, lovind Rusia cu sancțiuni în loc să decidă „să o termine – cel puțin din punct de vedere psihologic”.

Slăbiciunea lui Biden și invadarea Ucrainei

„Problema nu este că Putin este inteligent, pentru că, desigur, este inteligent”, a continuat el. „Adevărata problemă este că liderii noștri sunt atât de proști”, a spus el, dând vina pe „slăbiciunea” succesorului său Joe Biden pentru invadarea Ucrainei de către Rusia.

El l-a mai numit pe Volodimir Zelenski „un om curajos”, în timp ce a susținut minciuna conform căreia președintele ucrainean l-a exonerat de scandalul care a dus la primul său proces de destituire, scrie AFP.

„După cum toată lumea a înțeles, acest dezastru oribil nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă alegerile noastre nu ar fi fost trucate”, a mai spus fostul președinte în timpul discursului său de 86 de minute, preluând una temele sale favorite, dar fără a oferi nici cea mai mică dovadă.

Posibilă candidatură în 2024

Miliardarul republican în vârstă de 75 de ani a atras cele mai multe aplauze atunci când a calificat drept „prostii” faptul că democrații se prezintă ca un partid al democrației, și când a spus că fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg „a venit la Casa Albă și m-a lins în fund”.

El a făcut aluzie la o posibilă candidatură în 2024. „Am făcut-o de două ori și o vom face din nou”, prezentând înfrângerea din 2020 ca pe o victorie, lăsând însă asistența în dubii cu privire la disponibilitatea lui de a-l provoca personal pe Joe Biden pentru următorul mandat prezidențial.

author avatar
Tudor Borcea
1.108 afisari

5 COMENTARII

  1. L au executat si pe el tot finanta mondiala cum vor acum pe putin adica aia putini si dezaxati care detin aproape tot prin frauda ca sunt neplatitori de taxe la state si toti off shore!!!

  2. Bā, Porcea, tu nici acum nu ai aflat ca Biden si ai lui AU AVUT si AU legaturi oneroase cu Ucraina, iar nu Trump? Cu Rusia, la fel, s-a dovedit de mult cacealmaua. Dar de spionarea lui Trump, inainte si în timpul mandatului sau, spionare orchestrata de Killary, Scheff (alintat Shit) si alti saranistii? Esti un lungāu împutit de gāoase împutite globaliste, tu si altii ca tine sunteti niste viermi de cakat, atat si nimic mai mult.

  3. Despre papagalul feisbucist a folosit cuvantul ” pupat ”, pt cine a vāzut interviul. Dar Porcea e cu linsul, asta e, n-ai ce-i face, preferinta lui Porcea.

  4. Ar fi absurd, ca să crezi că America este o întruchipare a binele, pacifista, care moare de grija drepturilor cetățenești, în timp ce pe buna dreptate puțin este înfierat ca un ahtiat după putere, însă eu nici în America și în acest sistem globalist, care vine rostogolit peste națiuni cu forța, cică în numele binelui, nu pot avea încredere, este clar, ca lucrurile nu mai sunt o conspirație, asa cum o numeau uni, ci chiar ne aflam în mijlocul unei mari resetari cu beneficii pt câțiva doar

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger