AcasăSPORTReal Madrid, propulsată în finală, cu orice preț

Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț

Semifinală de infarct pe Bernabeu între Real Madrid și Bayern Munchen. Madrilenii au fost conduși cu 1-0, dar au reușit să întoarcă miraculos scorul. Apoi, Joselu a egalat în minutul 88, urmând ca tot el să ducă echipa în finala Champions League, cu golul din minutul 92. Orice ar zice madrilenii, un lucru e clar: arbitrajul a fost dezastruos și clar în favoarea Realului! Meciul ne-a convins că nu doar la noi există greșeli de arbitraj care sfidează logica și penalul, ci și la UEFA.

Faza care i-a scos din minți pe nemți a avut loc în minutul 90+13, moment în care arbitrii le-au furat și ultima șansă de a prinde finala Ligii Campionilor. Bayern înscrie prin De Ligt, după o pasă lungă, care îl căuta inițial pe Mazraoui, dar în loc să restabilească egalitatea, golul a fost anulat.

Arbitrul a fluierat instant poziție de ofsaid, iar tușierul s-a grăbit să ridice fanionul, chiar dacă poziția era una limită, aproape imposibil de observat live. O greșeală procedurală! Conform recomandărilor valabile de la introducerea sistemului VAR, tușierii trebuie să aștepte înainte de a semnala o posibilă neregulă.

De aici a început măcelul la adresa arbitrilor. Ulterior, pe filmări, se vede clar că reușita lui Bayern a fost perfect regulamentară și că golul nu avea niciun motiv să fie anulat. Chiar și spaniolii de la Marca afirmă că arbitrul a greșit grav. „A fost anulat eronat. Marciniak a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plasă, de asta n-a putut interveni VAR-ul” , a declarat Pavel Fernandez, specialistul în arbitraj al celor de la Marca.

Thomas Tuchel, tehnicianul celor de la Bayern Munchen a fost de-a dreptul devastat și nu s-a abținut să facă praf arbitrajul, la finalul partidei.

Cu ochii plini de lacrimi, Tuchel a numit decizia arbitrilor de a anula golul, „un dezastru, o nebunie”.

Matthijs de Ligt a dezvăluit în cadrul flash-interviului de după meci că tușierul i-a recunoscut greșeala. „Arbitrul de linie mi-a spus: îmi pare rău, am greșit. A fost o rușine”, a spus De Ligt.

author avatar
Mihail Ioan
685 afisari

1 COMENTARIU

  1. Numai romanii stiu ce este in sufletul nemtilor acum. Ca si romanii au fost furati asa de zeci de ori si nimeni nu a facut nimic. Nu o sa uitam nicicand de ursul maier, cum a arbitrat meciul cu Anglia din 2004 si aceasta dupa ce in 2003, a favorizat Danemarca in min 33 si cu nesfarsitele prelungiri in care ei au marcat. Sa simta si nemtii ce au simtit romanii atunci, ca desi puteau de atunci sa faca ceva si sa opreasca asemenea „ne (arbitraje)” nu au facut nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger