AcasăSOCIALSuntem prea mulți și inutili! Anunț șocant despre depopularea planetei

Suntem prea mulți și inutili! Anunț șocant despre depopularea planetei

Suntem prea mulți și inutili! Anunț șocant despre depopularea planeteiSuntem prea mulți și inutili! Anunț șocant despre depopularea planetei / Sursa FOTO: pixabay.com

Declarații contradictorii făcute de Yuval Noah Harari, consilierul de top al șefilor Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab și George Soros. După ce în 2020, la debutul pandemiei Covid-19, făcea o afirmație controversată – Fiecare criză este o oportunitate” -, Harari revine cu o serie de vorbe ce par a fi completarea mesajului de acum doi ani – planeta asta nu mai are nevoie de marea majoritate a populației, suntem prea mulți și inutili!

Mai mult de atât! Pentru că oamenii învechiți (în gândire) sunt nefolositori societății viitorului, Yuval Noah Harari propune redistribuirea averilor acestora. Și nu doar la nivel local/național, ci global, într-o mișcare fără precedent, dar pe care Forumul Economic de la Davos a propus-o nu cu mult timp în urmă!

Acum, vorbele „Nu vei mai deține nimic și vei fi fericit” (din „programul” Marea Resetare) capătă, cu adevărat, sens.

Progresiștii nu iau prizonieri

Într-un interviu acordat lui Chris Anderson, care conduce popularul grup media TED, Yuval Noah Harari afirmă că lumea „nu mai are nevoie de marea majoritate a populației actuale” din cauza progreselor tehnologice. „Șomerii” societății viitorului fac parte dintr-o „clasă inutilă” de oameni, care nu va aduce niciun progres lumii de mâine.

Consilierul de top al „davosiștilor” a comparat ultimele două veacuri afirmând că, spre deosebire de secolul 20, când „marii eroi” ai sistemelor politice erau „oamenii de rând”, acum în secolul 21, „oamenii nu mai fac parte din povestea viitorului”. Ei au fost deja înlocuiți de inteligența artificială (IA) și nu se mai dovedesc folositori în economia de înaltă tehnologie care se dezvoltă în prezent.

Rugat să comenteze reticența oamenilor de rând față de curentul progresist, cunoscutul autor și lector universitar a lansat ipoteza potrivit căreia anxietatea de a fi „teleportat” într-o economie viitoare condusă de Inteligența Artificială și de o clasă socială foarte educată este la baza „deziluziei și reacției lumii împotriva noi ordini liberale”.

„O parte din ceea ce se întâmplă este că oamenii încep să își dea seama și au dreptate să se gândească la asta – «viitorul nu are nevoie de mine. Poate dacă sunt drăguți, îmi vor arunca niște firimituri, cum ar fi venitul de bază universal». Dar, din punct de vedere psihologic, este mult mai rău să simți că ești inutil decât să simți că ești exploatat!”, a explicat Harari.

Oamenii, înlocuiți de mașini, planul „davosiștilor”

„Acum, suntem pe fast forward la început de secol 21, când pur și simplu nu mai avem nevoie de marea majoritate a populației, pentru că viitorul este despre dezvoltarea tehnologiei din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi Inteligența Artificială și bioingineria”, a continuat el.

Cu o nonșalanță înspăimântătoare, care lasă să se vadă ce planuri au „elitele” planetei cu oamenii de rând, Harari spune că „aceste tehnologii sofisticate vor face din ce în ce mai redundante activitățile curente ale oamenii”. De fapt, „vor face posibilă înlocuirea oamenilor”.

În timp ce a recunoscut că tehnologii precum IA vor deschide „noi locuri de muncă mai interesante”, Harari a detaliat:

„Nu este clar dacă oamenii vor putea să le ocupe deoarece vor necesita abilități înalte și multă educație”.

„Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”

Ca parte a planului „Marea Resetare”, prezentat la Davos și cu insistență promovat de „săgețile” WEF, stă și redistribuirea bogăției în lume.

Yuval Noah Harari a sugerat ca bogăția lumii să fie redistribuită la nivel global: „Aș spune că cea mai mare problemă de departe nu este la nivel național. Este la nivel global”.

„Îmi pot imagina redistribuirea bogăției de la giganții tehnologici din California spre mamele din Pennsylvania, dar nu văd ca bogăția să fie redistribuită în Honduras, Mexic sau Brazilia” – Yuval Noah Harari

Cu alte cuvinte, în toate țările de pe glob autoritățile naționale (guvernele) ar trebui să intervină în forță confiscând averile sub pretextul „redistribuirii egale a bogăției”!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
10.949 afisari

52 COMENTARII

  1. „Useless eaters” este un termen folosit de Nick Rockefeller in interviul cu AaronRusso cu cativaani inaintede 11sept2001
    Deci toti astia de la DAVOS sunt portavocile lui Rockefeller cu sintagma „useless eaters”…Si in interviul respectiv se spune ca doar cei cu implant cu cip vor avea acces la conturi….ha ha ha….totul se confirma dupa 30de ani

    • Pai… Nu o sa detii nimic si o sa fii fericit. Super! Dar cine o sa aiba totul? Aaaa noii feudali, iar noi ceilalti noii iobagi. Toate sunt vechi si noi sunt toate. Cica este ceva nou adica, un nou concept, dar tot vechi , in forma moderna. Neo-feudalism i se spune

      • a bagat ceva cu inteligenta artificiala si bioinginerie
        dar pare cu arte si filozofie
        Yuval Noah Harari
        Born February 24, 1976 (age 46)
        Kiryat Atta, Israel
        Alma mater Hebrew University of Jerusalem (BA)
        Jesus College, Oxford (DPhil)

      • ZIARE.COM DEJECTIA PRESEI ROMANESTI , CITITORII SUNT AMENINTATI , INJURATI SI CENZURATI DE IMPOSTORII JURNALISTI LA RUBRICA COMENTARII UNDE AU CONTURI FALSE SI INJURA CITITORII CE CRITICA PUBLICATIILE LOR DE KAKAT COPIATE DE PE INTERNET SI UNELE PLINE DE GRESELI DE ORTOGRAF

      • PS. Comandor (r) Gherghisan sugi puula jegule sa-si borasca toti romanii ladularele in gura ta de zdreanta imputita

        sujene-ai pullokul zdreanta jegoasa

    • UN ADEVAR CRUNT , NU E NIMIC DE FACUT , E CA IN TRAGEDIA TITANICULUI , NU S-AU LUAT MASURI DIN TIMP

      OMENIREA. CONSUMA DIN RESURSELE PLANETEI CU UN PROCENTAJ ANUAL DE 130-140 % MAI MULT DE CAT PRODUCE TERA .
      FACETI CALCULUL .

      • FMI a dat imprumuturi echivalente ca valoare a 3 planete pamant!!!!! De unde????

      • Vai di mini si di mini…. ce mancatori …. wake up! tovarase anonim …. imi vine sa plang …. de mila lui Schvab

        • Eu am ajuns la concluzia ca toti cei care hotarasc soarta lumii sunt bolnavi psihici si trebuie inchisi la ”glumeti”.

      • Nu OMENIREA în totalitatea ei, ci non-cultura vestică și marile economii, care susțin în continuare consumerismul haotic și exacerbat, dar vopsit în verde, cu eticheta Bio. Marile orașe și lăcomia unora. Dacă am uitat istoria, așa ne trebuie!!!

    • Este interesant ca mod de gandire…
      Exista un teratament pentru asta ? Psihiatrii au gasit solutia?

    • ZIARE.COM SITE-ul. NEO-NAZISTILOR SI BOSOROGILOR COMUNISTI SUPARATI RAU PE UNII CE CRITICA ARTICOLELE LOR PUPINCURISTE SI STERG COMENTARIILE
      GLOABELE IMPUTITE ANALFABETE , SI AGRAMATE LINGAII IN CUR DE PE ZIARE COM OFTICATE CA CITITORII NU SUNT DE ACORD CU EI , SANCTIONEAZA , CENZUREAZA SI INJURA CITITORII CU CLONE CREATE DE EI LA RUBRICA COMENTARII

      FUTU_VA NEAMU IN GURA ZIARE.COM , JEGURI PARVENITE , SI COPISTI MUISSTI . LINJETI IN GAOOAZE LA GREU

      PS. Comandor (r) Gherghisan sugi puula jegule sa-si borasca toti romanii ladularele in gura ta de zdreanta imputita

  2. Altă sperietoare, alt pidosnic.
    „La 20 ani și-a făcut cunoscută orientarea sa homosexuală, ulterior căsătorindu-se în Canada cu prietenul său israelian, Itzik Yahav, care lucrase ca producător de spectacole de teatru”.
    În afară de cv „homosexual” trebuie ținut minte cv „teatru”. Lumea ce ne-o arată prin media (tembeiziune, radio, școală, internet, ziare, centuri de socializare samd) este doar teatru. Că-i plin de pidosnici între cei ce, cum dracu!, conduc din umbră și/sau joacă teatru miră doar la-nceput.

    • documentarul acesta cu Aaron Russo mi-a schimbat viata. l-am vazut cativa ani dupa ce a fost facut.

      • Bey KAKAT BOLNAV , TU POSTEZI LINKURI IN PZDA MATII SI TOT TU ITI FACI RECLAMA SI TE AUTO SATISFACI
        HAI MARS LA COTEZ POTAIE

  3. Alessia Maria Raiciu a decedat in ziua in care implinea 18 ani. Este stirea peste tot s nicaieri nu spun cauza decesului. Este ceva care nu s-a mai intalnit. Inaint se spunea cauza decesului pentru fiecare.
    Si acum, cand este accident masina, boala lunga (nu este cazul era sportiva si aduna medalie dupa medalie) iar se specifica.
    Singura cauza in care nu se spune nimic este cand de fapt e ”sigur si eficient”.
    Ar trebui sa se spuna statutul de vaccinare a fiecarei persoane care a dezvoltat o boala cu evolutie rapida in ultimul an, sau deces subit la persoane tinere, sau care erau sanatoase inainte de subit.
    Dar ne dam seama de fapt, iar musamalizarea asta spune tot.

    • auzim doar despre cazuri mai „celebre”, in rest, sunt numai tragedii tacute. nici unul dintre cei vinovati nu va raspunde pentru genocidul planetar.

  4. Pai sa inceapa cu ei.Sa dea un exemplu omenirii si sa si doneze averile pentru salvarea planetei, salvarea climei si pentru hranirea oamenilor cu…carne.
    Pentru ca e INUTIL sa confisti casa unei batranici ” invechite”.Nu salvezi planeta cu ea.

    • Vreau sa vad cum Schwab renunta la tot si-i fericit. La fel sa faca si homo asta de Yuval Noah Harari.

  5. Primul inutil chiar el sarmanul cu duhul!! Ce origine are asta ca si soros?? Cumva din aia care l au rastignit pe Hristos si acum iar tot ontra lui ?? Ei vor distrugerea oamenilor pt ca sunt creeatia Domnului dupa chip si asemanare iar ei antihristi??!!

  6. S-au mai incercat din astea si s-a terminat cumplit – s-a numit comunism. s-a incercat si cu computere in Chile pe vremea lui allende s-a numit cybersyn. A dat chix.
    Clasa sociala educata e de fapt nomenclatura.

    • Comunismul adevārat,cel mai hidos, se urmāreste a se implementa de catre globalisto-progresisti.

  7. Iar voi slugile dezaxatului de mai sus numite presa care cenzurati ca niste jegosi ar trebui sa ne dati un alt exemplu.Fara voi lumea ar fi mult mai buna si mai linistita.Asa sa va ajute Dumnezeu.

  8. Putem sa zicem huuooo cat vrem, intre timp cu bani si pile se infig peste tot si promoveaza interesele lor sinistre. Distributia banilor se va face de la toti catre globalisti, nu catre cetatenii de rand. Bolnavii astia mintali trebuie scosi afara de peste tot, acolo trebuie sa zicem huuooo toti afiliatii lor trebuie dati afara

  9. Singurul care a avut TUPEUL să li se opună e Putin , în Ucraina e războiul Rockefeller , Soros & Dezaxatii lor și Putin….nu-i interesează nici cât negru sub unghie de Raketia…

  10. Harari, piei satano!

    Blestemati sa fiti criminalilor, în frunte cu Sinagoga Satanei!
    Sa va vad cu mâinile pe piept! Voi bea sampanie, când veti fi la 2 m sub pamânt!

  11. Fituica National și comentariile de aici dovedesc clar acest lucru, marea majoritate a redacției și a celor din comentarii sunt absolut inutili și fac mai mult rău decât bine

  12. Din cei 8 miliarde de locuitori ai planetei nici a-10- aparte nu muncesc, in sensul ca produc ceva sau ofera servicii, restul sunt copii, batrani, asistati sociali, bancheri si intermediari in distributia energiei. Acestia din urma traiesc cel mai bine!

    • @Misu 2022-08-16 8:52 8:52:58 PARIS 10:38 NEW YORK 04:38 LONDON 9:38 HONOLULU 22:38 TOKIA 17:38
      GHINION.PARE CA ESTI SUPARAT CA N-AI TIMP SA-I NUMERI.
      JOAC-O P-ASTA.NU TE OSTENI SA NUMERI.SUNT 41.
      0 2 2 4 1 9 7 6 4 6
      + + + + + + + + +
      + + + + + + + +
      + + + + + +
      + + + + + +
      + + + +
      + + + +
      + +
      +
      +

  13. TREZITIVA NU VEDETI CA RARIRE A INCEPUT; PANDEMIE RAZBOI SI CE NE VA MAI PREGATI BIL SI AI LUI

  14. Wikipedia zice: „Harari announced that he and his husband would donate $1 million to the WHO through Sapienship, their social impact company”
    Adica omul e si dintr-ala, dar mai are de unde dona 1 milion USD.
    De ce nu incepem cu el sa redistribuim bogatia?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger