AcasăȘTIRI EXTERNEForumul Economic Mondial lansează scenariul „Apocalipsa cibernetică” - fără energie, transporturi și...

Forumul Economic Mondial lansează scenariul „Apocalipsa cibernetică” – fără energie, transporturi și comunicații!

Forumul Economic Mondial lansează scenariul „Apocalipsa cibernetică”, o criză fără precedent în istoria omenirii, care va aduce paralizarea întregii societăți – fără energie, transporturi și comunicații! WEF reprezintă crema finanțelor occidentale, elita băncilor din Vest, și a jucat un rol-cheie în impunerea lockdown-ului din martie 2020. Iar acum, „specialiștii” lui George Soros și Klaus Schwab spun că trebuie să ne pregătim de o altă criză economică și socială, ceva ce va fi devastator la nivel global! Ultima predicție a Forumului Economic Mondial indică „un atac cibernetic cu caracteristici asemănătoare Covid-19” și care va aduce haosul în toată lumea.

De ce sunt importante predicțiile WEF? Pentru că aceiași oameni au sponsorizat și „Event 201”, o simulare a unei posibile pandemii de coronavirus. A avut loc în octombrie 2019, s-a ținut la Universitatea John Hopkins și la acest eveniment a luat parte și Bill Gates, prin Fundația „Bill și Melinda Gates”.

Acum, Forumul Economic Mondial este implicat într-un alt exercițiu strategic, intitulat „Concept 2021”. Iată cum este descris: „O inițiativă internațională de consolidare a capacităților care vizează creșterea rezilienței cibernetice globale”.

Cine a pus lumea la cale la exercițiul „Cyber Polygon”

Conferința de anul acesta a pus pe masa dialogului „riscurile-cheie ale digitalizării”.

Cei care au luat parte la discuții au fost reprezentanți de la companii de top din IT, inclusiv IBM, șefi de bănci și instituții financiare, agenții de securitate cibernetică, mass-media corporatistă și guvernamentală, think tank-uri, agenții de „intelligence”, dar și forțe polițienești, inclusiv Interpol. În total, oameni importanți din 48 de țări.

Exercițiul s-a vrut a fi și un mijloc de a găsi noi parteneri de încredere și de a dezvolta alianțe strategice pentru cei interesați. Tocmai de aceea au participat la „Concept 2021”, ca invitați ai șefilor Forumului Economic Mondial, și numeroși magnați din Rusia (și țările vecine, din fostul spațiu sovietic), de la marile bănci moscovite și până la reprezentanții companiilor de comunicații și IT.

Ca un aspect de reținut – la simularea WEF nu au participat oameni de afaceri din China!

Haosul va guverna lumea

Klaus Schwab, co-fondatorul Forumului Economic Mondial și arhitectul „Marii Resetări”, descrie scenariul de criză care urmează în termeni apocaliptici.

Vorbim despre „un atac cibernetic cuprinzător, care ar putea opri complet alimentarea cu energie electrică, ar bloca transportul și comunicațiile, ar opri serviciile spitalicești”. De fapt, ar paraliza „toată societatea noastră, în ansamblul ei”. În acest sens, „criza generată de Covid-19 ar părea o mică perturbare în comparație cu un atac cibernetic major”.

Jeremy Jurgens, director în cadrul WEF, a insistat pe ce se va întâmpla: „Cred că va exista o altă criză, dar va fi ceva mai semnificativ. Se va întâmpla mult mai rapid decât ceea ce am văzut cu Covid-19. Impactul va fi mai mare și, ca urmare, implicațiile economice și sociale vor fi și ele mai semnificative”.

Ceea ce descriu elitele finanțelor mondial este un scenariu de haos economic și social care implică întreruperea sistemelor de comunicații, a Internetului, a tranzacțiilor financiare și monetare (inclusiv un blocaj total al sistemului SWIFT!), a rețelei electrice, a transportului global, a comerțului cu mărfuri.

Nu este exclus să se ajungă și la „dislocări geopolitice” și vorbim aici de invazii și războaie.

Premierul Rusiei, invitat să asculte predicțiile lui Klaus Schwab

Sesiunea de deschidere a „Cyber Polygon 2021” l-a avut în prim-plan pe premierul Federației Ruse, Mikhail Mișustin, care a fost invitat chiar de șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab.

Potrivit lui Mișustin, „abordarea amenințărilor cibernetice și asigurarea unui viitor digital comun se numără printre prioritățile fiecărui guvern și companie din lume”.

Surprinde și nu prea prezența Rusiei la acest exercițiu. În timp ce Moscova are parte de amenințări constante din partea SUA (vezi extinderea NATO spre Est), Federația Rusă ajunge, iată, un partener al Forumului Economic Mondial, organizație dominată în mare parte de finanțiștii de pe Wall Street și din Europa de Vest.

Serviciile de „intelligence” din Austria au avertizat primele

Scenariul unui atac cibernetic de proporții a fost anticipat de serviciile de spionaj din cele mai importante țări de pe glob. Iar austriecii au avertizat primii că urmează un „blackout” energetic la nivelul Europei.

În octombrie, scriam în articolul „Europa se pregătește de un blackout total! Cine ne stinge lumina și ce interese sunt” despre posibilitatea „ca o pană de curent majoră să apară chiar în această iarnă!”. „Un asemenea scenariu, al unei pene de curent paneuropene, ar aduce societatea din prezent în pragul colapsului în doar câteva zile. Nici oamenii, nici companiile sau chiar statul nu sunt pregătiți pentru o asemenea catastrofă. Căci, catastrofă va fi, nu altceva!”. Iar acum, la jumătatea lui decembrie, „Elita” îl trimite pe „Santa” Klaus Schwab să ne vorbească despre mama tuturor crizelor – pană de curent, comunicații întrerupte, bănci închise, transporturi blocate…

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
5.035 afisari

5 COMENTARII

  1. Once crossed, these axes create a matrix of four very different futures:
    LOCK STEP – A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership, with limited innovation and growing citizen pushback
    CLEVER TOGETHER – A world in which highly coordinated and successful strategies emerge for addressing both urgent and entrenched worldwide issues
    HACK ATTACK – An economically unstable and shock-prone world in which governments weaken, criminals thrive, and dangerous innovations emerge
    SMART SCRAMBLE – An economically depressed world in which individuals and communities develop localized, makeshift

    Articolul prezinta ultimul scenariu.
    Mai multe info aici: https://www.wrongkindofgreen.org/2020/03/25/the-clairvoyant-elites-scenarios-for-the-future-of-technology-international-development-2010-report/

  2. Ce predictii ba din mintile bolnave de criminali pe fata sunt planuri facute de ei cu slugarnicia guvernantilor.Cu alte cuvinte e totul ma bine pe supurt de hartie, babeste cum zic romanii ca nuu mai suntem manevratii de cutrele astea!!!

  3. Slugile lui Satan in lupta contra omului si a lui Dumnezeu. Stiti pe cineva care a castigat vreo lupta impotriva lui Dumnezeu?!
    Va fi interesant cum se vor face praf acesti bosorogi dementi cu creierii la punga…nu ce vor realiza ei…CI …CE SE VA ALEGE DE EI SI DE BOALA MINTILOR LOR PLECATE CU SORCOVA…

  4. Bai, sa va fie cat se poate de clar ca daca adoratorii astia ai satanei o sa reuseasca sa opreasca luminca si gazul mai mult de 3 zile, e Game Over pentru toata lumea !! Din a 4-a zi incepe razboiul peste tot, poi incep adevarate The Cannibal Games, aia o sa fie un block-buster de proportii planetare !! Asa ca pregatiti-va, e clar ca ordinarii ca Klauss Schwab sau Kill Bates se vor ascunde in unul din multele lor bunkare subterane, dar restul vor fi fiecare pe cont propriu, asa ca aia e, scapa numai cine si care poate, restul vor ajunge carne de tun !! Iar de cobaii multilateral dezvoltati nu va faceti grinji, ei oricum vor da coltul in 2-3 ani, stiu si ei asta, dar sunt prea idioti utili ca sa stie in ce joc sinucigs planetar s-au bagat !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger