AcasăȘTIRI EXTERNEOccidentul descoperă azi ceea ce NAȚIONAL scria în 2019. Zelenski și-a tras...

Occidentul descoperă azi ceea ce NAȚIONAL scria în 2019. Zelenski și-a tras vilă de 4 milioane euro în Forte dei Marmi, Toscana

Occidentul descoperă azi ceea ce NAȚIONAL scria în 2019. Zelenski și-a tras vilă de 4 milioane euro în Forte dei Marmi, ToscanaOccidentul descoperă azi ceea ce NAȚIONAL scria în 2019. Zelenski și-a tras vilă de 4 milioane euro în Forte dei Marmi, Toscana / Sursa FOTO: Facebook.com

Occidentul descoperă azi ceea ce ziarul NAȚIONAL scria încă din 2019, la scurt timp după alegerile din Ucraina – Volodimir Zelenski, acest Bobiță netalentat de la Kiev, are în proprietate o vilă de 4 milioane de euro în Toscana. Presa italiană, de la televiziunea Sky la cotidianul La Repubblica, insistă pe subiect, prezentând imagini cu palatul lui Zelenski din Toscana.

La Repubblica scrie despre vila lui Zelenski din Toscana
La Repubblica scrie despre vila lui Zelenski din Toscana

Mai precis, în stațiunea Forte dei Marmi, locul preferat al magnaților occidentali, dar și al oligarhilor ruși.

Vecin cu Oleg Deripaska și Andrea Bocelli

De altfel, Zelenski este vecin (și mai mult de atât, susțin numeroase servicii de informații) cu Oleg Deripaska, poate cel mai controversat miliardar din cercul de apropiați ai președintelui Vladimir Putin. Alte personalități care dețin proprietăți lângă Zelenski sunt Angelo Agnelli, moștenitorul imperiului Agnelli, și Andrea Bocelli, cunoscutul tenor italian.

Despre Zelenski se știa că ar fi un simplu actoraș de comedie, nu foarte talentat, drept pentru care a și dat scena teatrului pe roluri de stand-up comedy. Azi, Occidentul află, însă, că imaginea reală a liderului de la Kiev este alta – un politician înconjurat de o camarilă conectată la banul public, cu o avere care nu poate fi justificată.

Aceleași semne de întrebare le-a ridicat și NAȚIONAL în articolul Ucraina il „voteaza” presedinte pe Bobita, publicat la 01.04.2019 și pe care îl redăm integral mai jos.

Intr-o tara divizata intre nationalisti si pro-rusi, cu doua tabere puternice (Petro Porosenko si Iulia Timosenko), a castigat alegerile prezidentiale un actor de comedie. Un Bobita kievean, glumet nevoie mare, actor de buzunar si candidat-iepure bagat la inaintare de papusarii cu uriase interese energetice pe piata locala. Ucraina vrea schimbare, s-a zbierat pe UM Digi24. Bullshit, ca sa le raspund pe limba atat de draga lor! Popor ultraconservator si traditionalist pana-n strafundurile istoriei, ucrainenii au votat fix ce trebuia sa iasa, intr-o scamatorie de alegeri pe care nici Houdini n-o putea pune in scena mai bine. Dupa Slovacia, experimentul continua cu succes. Se pregateste Romania, iar mesajul e clar – s-a Caputova cu joaca, politicianul de tip nou e pregatit sa muste din putere!

La Bratislava s-a dat semnalul, la Kiev s-a continuat atacul. Zuzana Caputova si Volodimir Zelenski sunt portavocile progresismului neomarxist: fiecare a recitat in fata electoratului cate un discurs sablon, despre lupta anticoruptie, politica sociala dusa de UE si institutiile sale, mizeria vechii clase politice, neajunsurile cetatenilor. Pe ici, pe colo, cate o trimitere subtila la ideologia globalismului, cate o sustinere pentru valorile multiculturalismului, ceva inofensiv, ca o placuta adiere de primavara peste creierele spalate ale votantilor. Si s-a votat masiv, 58% dintre slovaci au mers cu Zuza, la fel cum au facut si ucrainenii – Zelenski a luat peste 30% din sufragii, cam cat Porosenko si Timosenko la un loc. Adica, sa fie pe intelesul tuturor: progresistul Zelenski a invins si nationalismul lui Porosenko si traditionalismul promovat de Timosenko. Turul doi al alegerilor din Ucraina este programat pe 21 aprilie, dar va fi doar o formalitate, cred analistii straini.

Un actor de comedie, sef de stat la Kiev. Prea frumos ca sa fie adevarat, asa-i. Iata ce descoperiri s-au facut si despre micul userist Zelenski. La 41 de ani, are cateva afaceri destul de profitabile, care ii permit sa-si intretina hobby-ul – actoria. Detine mai multe apartamente in Kiev (inchiriate, evident) si o casa la curte intr-o zona rezidentiala, dar si o vila in Italia, pe care a cumparat-o cu patru milioane de euro. Acolo este vecin cu alti oligarhi, printre care miliardarul rus Oleg Deripaska. Evident, vila din Italia nu a fost trecuta in declaratia de avere. O fi uitat…

Dupa ultimele evenimente politice din regiune se naste intrebarea, pe undeva fireasca, „ce-ar fi daca si-n Romania…?”. De ce nu? Vedem ca deja a ajuns in Parlament abendicele ONG-urilor sorosiste, asa ca nu-i exclus ca optiunea USR sa catapulteze spre Palatul Victoria (chiar si Cotroceni) „cremele” societatii civile – Badita, Bot, Ceausescu, Angie.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
15.902 afisari

16 COMENTARII

  1. inca o dovada ca aceasta vrajeala de razboi este o facatura cu un pion in fata , acest actoras care joaca si prost rolul de patriot . au ramas mironositele cu paianjeni la bobina din ong urile lui soros sa se mai screme pentru propaganda .

  2. Se relevă încă o dată că fițuica mizerabilă de ziar național, care e o trăznaie, prin
    mâzgăliturile unei jigodii care își zice dar nu merită să fie, nicholas cezar, face propagandă pro putin. Cu litere mici, pentru oameni și lucruri mici.
    Rușine să vă fie!
    Dispăreți împreună cu cel care vă plătește solda!

    • Da’ n-ar fi mai bine să dispari tu, userist nenorocit! Și să nu uit, bagă Cezar și despre viluța de meleoane, acum de lire d-alea sterline, de la Londra și să nu uit 2: hactoru’ are și el vreo școală sau e tot că Vlăduț pe adeverință, adică d-ăla cu liceul neînceput și facultatea neterminată ?

    • Bheeee bheeee bheee behaie in alt carici domnu ce iti umbli in portbagaj. Deci daca nu ridica in slavi, sclavii neomarxisti, esti etichetat prorus. #techisinfreza

  3. Ne vinde cerneală multa acest actoraș care nu recunoaște limba romana și teritorii anexate prin diktat.
    Păcat de ce face acest război dar Dumnezeu face dreptate și celor ce au strigat acum 75 de ani in română și au fost chinuiți și deportați.
    Nu dorim la nimeni așa ceva dar nu vedeți că există o dreptate divină, plânsul și suferită românilor nu sa auzit nici în ultimele clipe, vezi Zelenski mai citește și înțelege și aceste suferințe, te faci că nu vezi și nu auzi și arunci copii și oameni nevinovați in ghearele morții. Noi suntem oameni și vă ajutăm dar să-ți vina mintea la cap să ne tratezi cu același respect.

  4. Toata presa din Romania si de aiurea este plina de articole despre oligarhii rusi, care nu-i asa sunt rai. Niciun cuvant despre oligarhii ucrainieni care desigur sunt buni si de omenie. Acum oligarhul Mihail Hodorkovski este bun si de omenie ca este (zice el) impotriva lui Putin. Oligarhul Oleg Deripaska este rau pentru ca (zic unii) ca este prieten al lui Putin. Imi vine sa cred ca este vorba mai mult de un mare gheseft. Totusi, nu am inteles de ce il asociati pe Andrea Bocelli cu acesti oligarhi, chiar daca are si el vila in acea statiune ?

  5. Si asta o fi adunat milioanele tot dintr-un fel de ” meditatii „.Ia cautati mai atent prin statiune,poate dibuiti si vreo casuta de-a Cocotatului. Lasati-o pe aia din Miami.

  6. BRAVO …National.ro, sunteti cei mai de incredere site din Romania,si singurii care au dat aceasta stire cu „comediantul turmentat” Zelensky. Sa stiti ca multi preiau stirile voastre si pe difuzeaza mai departe, in mass-media „obedienta”.lui Iohannis

  7. Ce bine ca mai poti citi si lucruri interesante, majoritatea ziarelor scriu mii de pagini fara sa spuna nimic. Felicitari, zii frate pana se poate

  8. Toti tradatorii astia plantati in functia de guvernatori ai coloniilor UE si SUA sint obsedati de imobile (Basinescu, Ghiolbanis, Nastase, Dragnia, etc)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger