AcasăȘTIRI EXTERNEMarea Resetare financiară. Cum te lasă fără proprietate Noua Ordine Mondială

Marea Resetare financiară. Cum te lasă fără proprietate Noua Ordine Mondială

Omul viitorului trebuie să fie ascultător până la supunere oarbă, docil, fără bunuri de valoare în proprietate, dar mai ales credul și cu sănătatea fragilă. Cumva, va fi adus la limita supraviețuirii și asta fără prea mari eforturi – cu imunitatea aproape distrusă de măsurile luate în pandemie, totul va fi foarte ușor. Scriam deunăzi că Marea Resetare schimbă regulile pe piața muncii, o adevărată revoluție a modului de lucru în cam orice domeniu de activitate. Dar tot o revoluție e și asta – Elita care aduce Noua Ordine Mondială vrea tot ce ai, mai ales bani și proprietăți. Cum va pune gheara pe avuția ta? Aparent, cu ușurință.

Agenda „UN 2021-2030”, despre care se va vorbi la Davos, în ianuarie, este, de fapt, brațul armat folosit pentru implementarea The Great Reset. Națiunile Unite sunt organismul prin care sunt legiferate planurile de preluare a controlului total de către un grup restrâns de oameni.

Marea Resetare te lasă fără proprietăți

În clipa de față, Marea Resetare vine cu o propunere halucinantă, dar care pe mulți îi va înșela. Știut fiind faptul că cea mai mare angoasă a omului de azi o reprezintă datoriile către bănci (și nu numai), păpușarul George Soros vine cu o schemă de credit prin care toate datoriile personale ar urma să fie șterse în schimbul predării tuturor activelor personale unui organism sau agenție administrativă. Se vorbește, tot pentru credibilitate în ochii debitorilor, despre Fondul Monetar Internațional (FMI) sau chiar Banca Mondială (BM).

Cert e că, în viziunea elitei globaliste, Marea Resetare este și despre un restart financiar. Omul viitorului nu va mai deține nici proprietăți, nici bunuri mobile. În schimb, el ar urma să fie fericit doar știind că toate necesitățile sale de zi cu zi îi sunt asigurate și altceva nu-i va mai trebui.

Tehnologia 6G, desăvârșirea controlului absolut

Unii ar spune că asta este doar o altă teorie a consipirației, dar la fel se zicea și-n primăvară, când „mugurii” pandemiei Covid-19 lăsau să se întrevadă ce urmează – o planetă întreagă „sechestrată”, economia globală pusă pe butuci din vorbe și pix, schimbarea definitivă a modului de viață pe Terra.

În prezent, somnul rațiunii ce a cuprins societatea prevestește un dezastru absolut. Relațiile sociale și interumane sunt eviscerate, fix ceea ce a urmărit și elita globalist-neomarxistă. Umanitatea este mai ușor de controlat:

  • În unele locuri, oamenii și-au pierdut deja speranța, nu se mai revoltă și nici nu se mai opun planului de resetare totală a societății;
  • A dispărut coeziunea între noi înșine, deja ne întoarcem unii împotriva altora;
  • Controlul digital (Internetul lucrurilor) este total, omul a devenit sclavul tehnologiei și reduce tot ceea ce a fost învățat de-a lungul vieții că înseamnă bine la simple valori perimate.

Deocamdată, The Great Reset și agenda UN 2021-2030 nu menționează și cine va aplica toate regulile draconice pregătite. Putem presupune, însă, că vom avea de-a face cu aceleași forțe care azi sunt instruite pentru războiul urban și pentru suprimarea mișcărilor de stradă și a tulburărilor sociale – sunt Poliția și Armata. Însă mult se vorbește și despre rolul pe care-l va juca tehnologia 6G, despre care se spune că reprezintă desăvârșirea controlului absolut.

author avatar
Nicholas Cezar
12.639 afisari

9 COMENTARII

  1. Si la noi,”jigodiile mele ” sub „inaltul patronaj” al Cocotatului,au in plan” resetarea „Romaniei dupa cum au si afirmat. Dragi romani,dupa cum ati votat,astfel ca securistii,colaboratorii lor,turnatorii ( va place Basescu si cimpanzoaica lui).sa alcatuiasca 70-785 % din Parlament,v-ati cam dat cu tesla in coaie sau in pasarici. Mai vorbim dupa marea resetare.

  2. o sa le dea clanta in bot Trumo la marii farsiori ai pandemiei cu kalus weber mare guru si bill gates marele ocrotitor al sanatatii mondiale de fatada !!!!!!!!marea demascare va fi pt ei o coborare intre pamanteni din turnul lor de fildes de unde mananca banii omenirii !!!!!!!jos nom cea mai mare farsa !!!!!!

  3. Dacă esti putin atent, usr este un partid al acestor bolnavi psihici ce vor un guvern mondial. Nu de multe ori cei din usr si au dat arama pe fata. Sa trăim fara proprietăți, fara religie, in grupuri, fara familie. Deci sataniști ăștia sunt îndoctrinați pentru a pune in aplicarea marea resetare a acestor nemernici. Ce vor sa distrugă ce este mai sfânt, credința, familia, proprietatea, patriotismul, obiceiurile si libertatea. Ar trebui sa aibe in statut, “votați-ne pe noi, sa va luam tot si sa fiți sclavii noștri” din păcate tineretul asta de azi fara creier si nu numai ei, se duc dupa fenta acestor maimuțoi

  4. Ceea ce Sf Ioan a văzut acum 2000 de ani, se va împlini. Nimeni nu se va putea opune NOM, aceasta este o lucrare demonica la nivel mondial, doar Domnul Iisus ii va pune capăt la a doua sa venire. Pentru omul secularizat pare greu de crezut sau de ras, dar acesta este Adevărul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger