AcasăȘTIRI EXTERNENoua Ordine Mondială anunță Marea Resetare! George Soros va dezvălui planul „Elitei”,...

Noua Ordine Mondială anunță Marea Resetare! George Soros va dezvălui planul „Elitei”, la Davos

Pandemia asta devine pe zi ce trece un uriaș experiment pus în scenă de puterea nevăzută a lumii. Nu putem decât bănui ce se urmărește, dar chiar și așa omenirea are de ce să fie îngrijorată. Semnele unei schimbări radicale și nicidecum în bine se arată printre norii adunați deasupra noastră – 2021 este anul în care Noua Ordine Mondială dă Marea Resetare! Planul „The Grand Reset” va fi dezvelit în ianuarie, la Davos, chiar de George Soros, deloc simpaticul bătrânel care patronează (și) Forumul Economic Mondial.

Zice-se că o guvernare din umbră (Noua Ordine Mondială) poate fi impusă lăsând totul la vedere, dar deghizat sub o acoperire inocentă. Plutocrații americani au găsit soluția care le permite să întemeieze NOW – și-au ascuns planurile în spatele unei „armate” de fundații „caritabile” și acționează finanțând o rețea extinsă pe tot globul de „think-tank-uri” și ONG-uri. Printre cele mai cunoscute, dar mai ales puternice astfel de instituții regăsim The Rockefeller Foundation, The Ford Foundation, Open Society Foundation, Carnegie Foundation și Bill&Melinda Gates Foundation. Cu ce se ocupă, nu e greu de intuit, iar atingerea scopului lor este doar o chestiune de timp, mai ales când din spate răsar jurnaliști ajutați în carieră, profesori universitari și medici sponsorizați, experți în drept, tineri din administrația publică și centrală, cu toții niște  „soldații” servili și recunoscători binefăcătorilor lor.

Soros dă ora exactă. În ianuarie, la Davos!

Mai e puțin și vom pricepe despre ce este vorba. La Forumul Economic Mondial de la Davos, programat în ianuarie, amfitrionul George Soros anunță că a sosit momentul pentru Marea Resetare a omenirii. Un angajament pe care toți invitații și-l vor lua de a construi în comun și cât mai urgent bazele unui sistem economic, dar mai ales social pregătit de „Elita globală”.

Pentru un viitor mai echitabil, durabil și mai rezistent, George Soros insistă că „este nevoie de un nou contract social centrat pe demnitate umană și justiție socială. Criza Covid-19 a scos la iveală rupturi de lungă durată în societățile noastre”. Termeni gravi, asumați și care lasă să se vadă că planurile NWO încep să „ardă”.

Printre invitații chemați să afle ce presupune The Great Reset regăsim și câțiva tineri CEO sprijiniți în carieră de ONG-urile și fundațiile pomenite mai sus. Victoria Alonsoperez, fondator și director executiv Chipsafer (Uruguay) este deja prezentată drept un viitor lider global, la fel ca Ajay S. Banga, director executiv la Mastercard și Juliana Rotich, de la Atlantica Ventures (Kenya).

Se poate spune că la Davos se va da ora exactă în lume, căci nu lipsește aproape niciun actor-cheie în guvernarea mondială. Organizația Națiunilor Unite, prin vocea secretarului general Antonio Guterres, și-a dat deja binecuvântarea: „Marea Resetare este o recunoaștere binevenită că această tragedie umană, Covid-19, trebuie să fie un apel de trezire. Trebuie să construim economii și societăți egale, incluzive și durabile, care sunt mai rezistente în fața pandemiilor, a schimbărilor climatice și a multor alte schimbări globale”.

Concluzia a tras-o chiar Prințul Charles: „Pentru a ne asigura viitorul și pentru a prospera, trebuie să ne dezvoltăm modelul economic și să punem oamenii și planeta în centrul creării valorii globale. Pur și simplu nu putem pierde mai mult timp”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
8.888 afisari

6 COMENTARII

  1. ” Afarå-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul ” sau ” drumul spre Iad e pavat cu intenții bune ”. Poate i-o strivi Dumnezeu, într-o zi, și pe viermii ăștia.

  2. Planul elitei jidove i sa ne mai suptieze oleaca pe motiv de dioxid. Ei zic ca daca scade dioxidu creste atmosfera scade caldura nu mai arde padurile. Ei nu stiu ca daca fiecare american trage cu mitraliera in padure glontu incins aprinde iasca…
    Plan din start obosit.

  3. Pana una alta, elitele sau pus pe omorât populația globului. Masacreaza zilnic zeci de mi de oameni prin viruși inventați. Următorul pas va fi foametea mondiala. Raționalizarea si lăsarea capului jos pentru un colt de pâine. Bolnavii ăștia psihici, ne considera prea multi pentru acest pamant

  4. DACA MAI APUCA PEDOFILUL SOROS CEVA…Poate o celula dar nu cred …toate fondurile ANTIFA duc la el.ANTIFA ESTE ORGANIZATIE TERORISTA CARE A DISTRUS AMERICA CA SI GERMANIA.Printul Charles este un pedofil ca si fratele lui Andrew prieteni buni cu Ghislaine Maxwell si Jeffrey Epstein.NISTE PEDOFILI DE CARE SE OCUPA DONALD J TRUMP! Sunt speriati pentru Logurile de zbor de la compania numita Lolita Express detinuta de Jeffrey Epstein vor fi facute publice (incep din 1999,politicieni,vedete de hollywood,magnati,nume celebre)TOTI AU CALATORIT PE INSULA LUI JEFFREY EPSTEIN SI AU VIOLAT SI CHIAR MANCAT LA PROPRIU COPII.ISUS HRISTOS SA NE PAZEASCA SI SA-I DEA PUTERE SI BINE-CUVANTARE CELUI CE DUCE LUPTA DIN LINIA 1 PENTRU NOI, DONALD J TRUMP!

    • Toate stirile astea vin din spaima celor care stiu ca nu va mai fi un ianuarie 2021 si niciun Davos. Pana atunci lucrurile se schimba si trebuie sa ramanem pozitivi, sa cultivam speranat si sa fim de partea celor care ne vor lumina soarta. iata o declaratie care merita citita si gandita profund ” 17 evenimente de schimbare globală care vin în octombrie … de ce să așteptăm?
      Duminică, 20 septembrie 2020 –––––––––––––––
      1) RESETUL monedei globale trece de la petrodolarul băncii centrale la hârtia / moneda digitală susținută de aur Acest lucru va distruge corupția globală masivă. 2) BLM / Antifa ARESTĂRI MASIVE + Finanțatori financiari ….
      3) Acest lucru va fi posibil doar într-un singur mod: președintele Trump va invoca Legea insurecției cu dovezi devastatoare și toate entitățile ostile vor fi acuzate. New Times. Legile de urgență trebuie puse în aplicare de către personalul militar desfășurat rapid în toată țara … 15 min Ultimul citat al lui Trump a fost: „Copiii noștri ar putea avea grijă de el în 15 minute. Televizorul se întunecă, internetul va cădea și o notificare de urgență va fi pe toate dispozitivele …
      4) Achiziție militară SIMULTANĂ a tuturor punctelor de vânzare MSM, Twitter, Google etc. pentru alegeri. Toți oamenii de top vor fi arestați în același timp, inclusiv Hillary, Soros, generali, CEO, Pelosi etc.
      5) Va începe o difuzare, de genul pe care nu l-am mai văzut până acum Arestări, expunere MULȚI oameni celebri au fost deja de acord să facă MĂRĂMÂNII LIVE și arestări live?
      6) + Întreruperea internetului timp de 15 minute în timp ce preluăm ICANN, sistemul de adresare Internet. Vor face o resetare a internetului și vor reporni cu o nouă corecție globală de securitate pe internet, eliminând toate AI ostile și roboții lor de atac. Necesar pentru QFS.
      7) Suspendarea Congresului și curățarea presei de masă vor avea loc, va începe difuzarea unor imense instanțe militare.
      8) Anunțurile de recuperare a bunurilor furate și restituirea oamenilor la începutul banilor … și am auzit că sunt mulți bani care ne sunt datori.
      9) Multe legi frumoase sunt deja pregătite pentru acest moment.
      10) Suspendarea tuturor impozitelor pe venit, regulile vor fi puse în aplicare prin legi de urgență deja scrise și gata să fie promulgate în această perioadă a legii marțiale pentru care se simte ca o binecuvântare de la Dumnezeu.
      11) Asistență medicală gratuită.
      12) ARESTĂRI ÎN MASĂ ale traficanților sexuali ȘI ELIBERAREA COPIILOR LIMBAȚI! Și aceasta va fi difuzată și va trimite un mesaj uriaș în întreaga lume, va fi o priveliște pe care nimeni nu o va uita și nu va plânge lacrimi de sărbătoare veselă, deoarece înmoaie durerea. Suspendarea CPS, Planned Parenthood etc.
      13) Suspendarea tuturor împrumuturilor studențești și blocada financiară a ONG-urilor ostile și a sindicatelor din domeniul educației și arestărilor. Noi legi privind educația (toate aceste legi temporare vor fi stimulente pentru votarea republicanului, astfel încât să poată deveni permanente).
      14) Suspendarea tuturor reglementărilor COVID.
      15) Trump își dezvăluie relația cu Q.
      16) Trump începe să elibereze brevete recuperate pentru tehnologii uimitoare și planuri pentru noi oportunități de afaceri și de angajare
      17) Legea marțială va continua în timpul alegerilor pentru a asigura integritatea și securitatea alegerilor.
      Deci, să votăm. Și am spus deja că lucruri similare se vor întâmpla la nivel global, motiv pentru care Trump a fost atât de ocupat să aranjeze contracte cu toate aceste țări.”
      Umberto Grasso

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger