AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica îi cere demisia lui Biden înainte să ducă omenirea în război!

America îi cere demisia lui Biden înainte să ducă omenirea în război!

În urma recentelor întâlniri ale G7 și NATO, s-a dat un impuls și mai mare apologeților războiului, acei lideri care se chinuie să împingă omenirea spre un holocaust nuclear. Șeful lor este nimeni altul decât „Sleepy Joe”, cum îl numește Washington Times pe președintele Biden, căruia îi cere demisia înainte ca toată planeta să ajungă poligon de încercare pentru puternica industrie de armament.

Copleșit de lunga listă a problemelor interne, care au dus și la o scădere fără precedent a democraților în sondajele de opinie, Biden încearcă, într-o mișcare disperată, să schimbe tema centrală prin exagerarea războiului din Ucraina și demonizarea președintelui rus Vladimir Putin.

Pe de o parte, se pare că reușește. Toți participanții la reuniunile G7 și NATO au convenit să pompeze mai mulți bani și arme în Ucraina, iar numele lui Putin, însoțit de epitete negative, a fost repetat mai des decât cuvintele „libertate” și „democrație”.

Riscul izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial

Însă, promisiunile făcute de la cel mai înalt nivel trebuie raportate la realitatea din teren, iar acolo, pe câmpul de luptă, lucrurile nu stau tocmai cum sunt prezentate de propaganda occidentală. În plus, anunțul că Vestul va continua să-i vândă arme lui Zelensky nu numai că prelungește suferința poporului ucrainean, dar crește riscul izbucnirii unui Al Treilea Război Mondial!

Se poate ajunge în acest punct fără întoarcere dacă politica SUA nu se schimbă. Și asta cât mai rapid, atrag atenția cei de la Washington Times!

Potrivit ultimului sondaj Gallup, americanii nu sunt mulțumiți de direcția în care se îndreaptă țara. 87% dintre cei intervievați și-au declarat dezacordul cu politica dusă de Administrația Biden, un rezultat deloc onorant pentru un președinte care pretinde că este liderul lumii libere.

La fel de rău ca pe vremea lui Nixon

Potrivit presei de peste Ocean, starea de spirit a națiunii americane este la cel mai jos nivel din 1974 încoace. Anul nu este ales întâmplător – în 1974 a demisionat din funcția de președinte Richard Nixon, în urma investigațiilor privind scandalul Watergate.

Jurnaliștii de la Newsweek îi dau lui Biden un indiciu clar, că este timpul să facă la fel ca Nixon. Dar, spre deosebire de fostul președinte, actualul lider de la Casa Albă s-a obișnuit să caute țapi ispășitori pentru nerealizările sale; Richard Nixon a demisionat fără a da vina pe actori interni sau străini, a spus doar atât: „Voi grăbi începerea acelui proces de vindecare care este cu disperare atât de necesar în America. Unele dintre judecățile mele au fost greșite și regret profund orice răni care ar fi putut fi făcute în cursul evenimentelor premergătoare luării acestei decizii”.

Americanii arată că deja s-au adunat suficiente motive pentru care Joe Biden ar trebui să calce pe urmele lui Nixon. Lista greșelilor și a scandalurilor umilitoare în care au fost implicați membrii familiei prezidențiale este lungă și bine cunoscută.

Eșec după eșec pentru Administrația Biden

În Ucraina s-a ajuns la conflict armat și pentru că SUA au tot băgat bățul prin gard, agitând apele (Papa Francisc dixit). Lovitura de stat din 2014 a avut ca scop principal să atragă Ucraina în NATO, căci America voia bază militară în peninsula Crimeea.

Dar, oare, cum ar reacționa SUA dacă Rusia ar încerca ceva similar, cum ar fi orchestrarea schimbării regimului în Mexic, să zicem? Ce ar face Washingtonul în momentul în care Moscova ar pune bazele unui bloc militar pro-rus în emisfera vestică?

Fantezia lui Biden cu prăbușirea economiei ruse nu s-a concretizat, de vreme ce majoritatea economiilor puternice de pe glob a ignorat apelurile sale la sancțiuni. Mai mult, BRICS se va lărgi prin cooptarea Arabiei Saudite, a Argentinei și a Iranului în această organizație. Ceea ce este și mai umilitor pentru Casa Albă este că Joe Biden a ajuns să ceară ajutor din partea Arabiei Saudite, a Iranului și chiar a Venezuelei pentru a reduce prețul barilului de țiței, covârșitor chiar și pentru națiunea americană!

Pentru a rezuma, scriu americanii, din moment ce politica lui Biden eșuează pe toate planurile, poate că este timpul ca el să recitească discursul lui Nixon și să acționeze în consecință.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
6.004 afisari

24 COMENTARII

  1. apologetii acestui razboi sint o mana de bosorogi dementi care stiu ca maine poimaine crapa si nu-i intereseaza, si vor ca toti sa aiba de suferit o data cu ei . biden , gates , schwab , au toti o mie de ani impreuna si putin de trait , sacrifica miliarde de oameni pentru mofturile lor . pacat ca institutiile de forta isi fac rau singure facandu-si si ele harakiri cu bosorogii , ca ce viata va mai fi dupa un astfel de razboi .

      • Biden e doar element de focalizare cu rol de scuipatoare. Problema e cu elementele NON-umane care il tin in proptele.. Gates emana semnatura subtila a unei posesii demonice , iar Schwab e hibrid-demon direct intrupat..

  2. ” Sleepy Joe ” e porecla datā de Trump lui Mos Pârtzag, nu de WP, Nicholas Cezar. Mācar atata lucru ar trebui sa stii, ca ziarist cu ceva mai multe notiuni decat colegii imbecili.

  3. Va contrazic ,dle Cezar.Seful cioclilor razboiului nu este mos Biden.Tataia e pe post de cercopitecul care se pozeaza cu turistii pe paja.Sefii sunt altii .

  4. E vorba de un grup compact de satanisti si dementi care nu vor sa paraseasca puterea.Au facut o intelegere diabolica cu o rasa malefica de insecte extraterestre care mananca oameni.Practic au vandut 5miliarde de oameni ca pe carcasele de porci la insectoizi pentru a-si pastra puterea.Cine vrea sa scape trebuie sa lupte pe viata si pe moarte,ca nu te lasa astia asa usor liber

    • PS-Vaticanul a investigat mai bine de 50de ani afacerile satanistilor de la DAVOS cu rasa extraterestra de insectoizi.Cardinalii au fost asasinati cu tot felul de arme exotice care NU PROVIN DE PE TERRA.Deci cine mai are vreun dubiu inseamna ca o sa moara ca un pui de gaina in oala de ciorba la restaurantul insectoizilor

    • Și europa, asia dc nu cer demisia, dar aduc omagii sclerozismului ? Va spun eu… Pt k le place, fac bani pe suferinta altora. Oare chiar e războiul ruso- ukrainean, cine a întrebat ukr de vrea război ori ba ?

  5. Cum dreacu sa mai ” demonizezi ” un criminal sadic,un capcaun care aeninta distrugera omenirii cu armele atomice,,doar pt. ca se viseaza nebunul Petru cel Mare al doilea ? Numai cand privesti secvente ale distrugerii unei Tari si ale unui popor cu drepturi depline te apuca groaza.Atata suferinta si macel in secolul XXi mai exista doar in Siria la ” pretinul Asad ” pe care l-ar fi lut dracul de mult daca nu l-ar fi ” sprijinit ” cine altul decat tot Putina.Asa ca lasati-o balta,nu mai faceti galerie si nu mai aruncati cu fumigene.Aveti noroc ca rautatea si prostia nu ” doare „.

    • Dobitoaco de peluza, in Siria razboiul a fost inceput de UE si US. Siria o ducea perfect inainte sa vina astia sa le bage pe gat „democratia”, inarmand radicalii musulmani. Vorbesti ca o tuta ce esti, habar nu ai decat de ce auzi la mainstream media.

    • Vezi ca nu ești pe g4media la tapalabă, unde se infuleca rahat globalist la greu, fa gustere

  6. Biden dosr macane , calaii si apoligetii razboiului sunt astia ca roshild, friedman si casele unele case regale ce se cred ce nu sunt!!

  7. RAZBOI CIVIL IN S.U.A….
    MOARE REGINA SI MAREA BRITANIE LOVITA DE ANARHIE..PRINTUL CHARLES FACE TRAFIC DE ARME LA ARABI..SI SE DA CRESTIN PLIMBANDU-SE PE MUNTELE ATHOS…MACAR DRACII CA GATES SUNT AI LUI SCARAOTKI TOTAL DEVOTATI…

  8. Învățați în plm sa citiți, Nixon a demisionat în urma scandalului Watergate, rataților. Și iar aberația cu „SUA a schimbat regimul în Ucraina și Rusia a fost obligata sa se apere”

    Marș la Moscova cu voi sa i-o sugeti lui Putin

  9. DE CE SE REFUZA ACEA SOLICITARE DE EVALUARE A CAPACITATII COGNITIVE A LUI BIDEN ?,TOATE NECAZURILE DIN 2020 PANA AZI SIGUR NU LE AVEAM.

  10. de ce? pentru ca daca bideu este demis pentru incompetenta vine la putere vicepresedinta care e si mai incompetenta decat el. si mai primejdioasa. deci trebuie asteptat pana la urmatoarele alegeri presidentiale. de ce credeti ca nu fac republicanii scandal despre bideu?

  11. Dar cine dracului a pus la cale maidanul din 2014,bovina?Esti idiot sau doar te prefaci?Te-as trimite si eu pe malul Potomacului la supt dar nu prea ai ce.

  12. „Demonizarea” președintelui Putin, menționată în articol, este doar un eufemism elegant. În esență, vremelnicul lider rus este doar un gangster mic, chel și obraznic, care cere ca toată lumea să se supună dorințelor lui impulsive, imperiale, de etern frustrat.

    Suferinta poporului ucrainian nu se anulează prin obediența docilă față de agresiunea rusească, sugerată în articol. Să ne reamintim doar ca Rusia încercă să cotropească o un stat liber, independent, suveran. In cazul lumii, călcând în picioare dreptul internațional.

    Cum mama dracului se face că citați doar (puținii) americani pro-moscoviți?

  13. Acest putregai expirat care a distrus America vrea sa distruga si Europa si provoaca un razboi nuclear ,UE este de o prostie de neimaginat si stau in pozitia ghiocelului in fata acestui hoodorog ,o familie de drogati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger