AcasăȘTIRI EXTERNE„Convoiul libertății”, demonizat la ordinul CIA

„Convoiul libertății”, demonizat la ordinul CIA

Începând cu 22 ianuarie, în ciuda faptului că nu au primit nicio acoperire media, zeci de mii de canadieni șoferi de camioane și susținătorii lor s-au angajat într-un protest fără precedent, adumat în numele libertății și al apărării drepturilor civile. Locul de întâlnire, Ottawa, capitala administrativă a țării.

O mișcare de răspuns a poporului împotriva Guvernului care a decis ca toți camionagii care revin în Canada din Statele Unite (cea mai mare frontieră terestră din lume, deci o componentă vitală a economiei canadiene) să fie vaccinați cu schema completă.

Pașapoartele Covid reprezintă pasul decisiv spre implementarea identității digitale despre care se vorbește la Forumul Economic de la Davos; a 4-a Revoluție industrială, conceptul lansat pe piață de Klaus Schwab. Coincidență sau nu, premierul Justin Trudeau este unul dintre tinerii politicieni lansați de „incubatorul” globalist de la Davos, o școală finanțată de George Soros, printre alții.

Mai întâi, tăcere, apoi, condamnare

De câteva zile, „Convoiul libertății” a mărșuluit spre Ottawa într-o liniște aproape suspectă, mass-media mainstream ignorând complet acest eveniment. Însă tăcerea presei aservite a dispărut brusc doar pentru a fi rapid înlocuită de o condamnare pe scară largă. Pentru cunoscători, serviciile de „intelligence” (CIA, mai cu seamă, notează site-urile independente) au folosit inclusiv agenți provocatori, care au condus protestul spre latura „fascistă”, de „extremă dreapta” (vezi imaginile filmate cu distrugerea magazinelor).

Cumva ironic este faptul că în Canada s-a pus în mișcare un mega-protest tocmai împotriva conceptului (pe undeva fascist) de fuziune între puterea statului și corporații, prin utilizarea vaccinării  obligatorii a populației. Iar mass-media mainstream nu face altceva decât să condamne revolta clasei muncitoare împotriva acelor funcționari publici care lucrează în numele intereselor corporatiste.

„Cândva”, să nu uităm că CIA folosea operațiuni de schimbare a regimurilor  neconforme cu democrația (interesele) SUA, mișcări de stradă deghizate în  proteste pentru apărarea drepturilor omului și care primeau eticheta de „Revoluții portocalii”.

Poliția, brațul opresiv

Slujitori fideli, dar nu ai poporului, ci ai intereselor elitei conducătoare, Poliția din Ottawa încearcă să împiedice sprijinul acordat camionagiilor din „Convoiul libertății” de către populația civilă. Cu alte cuvinte, se vrea înfometarea șoferilor care protestează, căci în hrană constă, în mare parte, ajutorul pe care canadienii de rând îl dau camionagiilor protestatari.

Dar, este mai mult de atât! Surse din Ottawa arată că Washingtonul a trimis în Canada agenți ai FBI și Departamentului de Securitate Internă. Aceste două agenții americane ar fi prezente în Ottawa pentru a face investigații sporite cu privire la identificarea fiecărui protestatar și a tuturor celor implicați în organizarea și susținerea „Convoiului libertății”; înregistrarea TIR-urilor, ID-ul fiecărui șofer și polița de asigurare, iată doar câteva dintre datele folosite pentru viitoare urmăriri penale declanșate împotriva celor care azi se revoltă.

Poliția din Ottawa a anunțat declanșarea unei noi operați, în colaborare cu agențiile federale americane de informații, care vizează persoanele participante în mod direct și indirect la sprijinirea convoiului „Truckers Freedom”.

Între timp, un sondaj de opinie arată că 54% dintre canadieni vor să se pună capăt tuturor restricțiilor Covid. „În ultimele două săptămâni, numărul canadienilor care spun că ar dori să se încheie restricțiile a crescut cu 15 puncte procentuale, ajungând până la o majoritate de 54%”, a anunțat luni Institutul Angus Reid.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
13.844 afisari

10 COMENTARII

  1. Aceiasi bancheri care a sustinut nazismul, comunismul, bolsevismul sustin acum si satanismul care vor astia aa instaureze , tot wall street!!

    • Da aceiași….. sunt la baza a tot ce se întîmplă în lume acum .pandemiie… vaccin. energie scumpa….criza economică…inarmare că nebunii …..nato versus rusia…

  2. Asa este, se minte ca la balamuc în legāturā cu camionagiii canadieni. Saranistii globalisti urlā ca dracul la tāmâie.

  3. Poate vreti sa scapati de spanzuratoare pentru complicitate la genocid, si postati comentariile cititorilor pentru a se sti adevarul despre falsa pandemie, vaccinul ucigas si Genocidul popoarelor.

    „ La prima vedere, ar putea părea un lucru bun. Da, fac o grevă împotriva mandatelor de vaccinare și a altor porcării ale guvernului fascist. Sigur, dar nu uita niciodată că ei controlează întotdeauna ambele părți. Asta se numește opoziție controlată. Nicio mișcare nu va fi permisă decât dacă aceștia o controlează. Este atât de simplu.
    https://bartoll.se/2022/01/staged-fr33dom-convoy-psy-op/

    Soldații de picior ai iezuiților, francmasonii, sunt puternic implicați în tot ceea ce există în societate și, în special, în guvern, în toate ramurile sale, inclusiv în sindicate și în superiorii din fiecare companie mare.

    Pune-ți mereu aceste întrebări simple.

    1. Cine va beneficia de asta?
    Dacă nu vă puteți gândi la un răspuns imediat, acesta vă va veni pe măsură ce continuați în listă. Iată, totuși, un indiciu, este întotdeauna elita conducătoare și acoliții lor, sau ar fi oprit în loc înainte de a începe.
    2. Cine va fi rănit de asta?
    Acest lucru ar trebui să fie evident! Zece de mii de camioane. Sunt o mulțime de livrări de mărfuri care nu vor ajunge niciodată la destinație. Ei bine, marile companii globale deținute de elită au propriile lor camioane și sistem de livrare. Așadar, mulți proprietari de afaceri mici pierd livrări. Ca să nu mai vorbim de afacerile locale care vând alimente. Rafturi goale. Fara venit. Și oamenii ar putea chiar să fie nevoiți să se înfometeze și să rămână fără lucruri esențiale. Teaserul perfect a ceea ce va urma când economia se va prăbuși în sfârșit. Și de aceea este atât de evident că întreaga grevă este organizată de inamic, de francmasoni, urmând ordinele iezuiților.

    Deci, la prima vedere, această „mișcare” pare a fi pentru o cauză bună, dar dacă îți iei o secundă să-ți folosești creierul și te uiți la consecințe, nu este! Locurile de muncă și serviciile care sunt cruciale pentru societate, pentru viață și pentru oameni nu ar trebui să intre în grevă sau să joace jocul elitei conducătoare. Dacă vrei să protestezi, adună-ți propriile trupe în orașe sau alege muncitori care nu sunt importanți pentru existența întreprinderilor mici și a oamenilor obișnuiți. De asemenea, marile proteste ca acestea, care reprezintă un „pericol” pentru societate, pot fi un declanșator pentru mobilizarea și punerea în funcțiune a armatei și, de asemenea, ușurează utilizarea acțiunii militare în viitor (Legea măsurilor de urgență) – ca într-un stat polițienesc. Este, de asemenea, un stimulent pentru a înlocui șoferii de camion cu noile camioane auto Tesla (Tesla Semi și Roadster). Așadar, șoferii săraci de camion păcăliți să participe ar putea ajunge să își înceteze propriile locuri de muncă – ca să nu mai vorbim de costurile extreme ale combustibilului pentru cei implicați. (cine plătește pentru asta?) Ei au întotdeauna agende ascunse pentru tot ceea ce fac. Dacă nu poți vedea această logică simplă, ai fost sever spălat de creier și amuțit!
    Această „grevă” în scenă este folosită pentru a diviza oamenii din punct de vedere politic și chiar pentru a-i împărți pe cei care se trezesc din somn, jocul preferat al iezuiților.
    Elon Musk și Trump Jr îl promovează și se îndreaptă spre Europa – totul conform planului. ”
    https://bartoll.se/2022/01/staged-fr33dom-convoy-psy-op/

    Remarca lui Donald Trump din 2017 „Calm Before the Storm” a fost despre pandemia de coronavirus înscenată și falsă. ”
    https://bartoll.se/2021/12/donald-trump-covid-booster/
    Marioneta iezuită Donald Trump lansează operațiunea Warp Speed pe 15 mai 2020
    https://bartoll.se/2020/05/donald-trump-operation-warp-speed/

  4. După dumneata, n-ar trebui să facem nimic. Să băgăm capu în nisip precum staruri si sa ne lăsăm otravuri cu acele ,,vaccinuri minune,, apărute peste noapte.

  5. Tôt respectul pentru cei care se impun restrictiilor! Dumnezeu sà ii binecuvinteze pe camionorii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger