AcasăȘTIRI EXTERNEAtac cibernetic asupra băncilor. George Soros simulează JAFUL MILENIULUI - dispariția banilor...

Atac cibernetic asupra băncilor. George Soros simulează JAFUL MILENIULUI – dispariția banilor din conturi!

Am avut simularea unei crize sanitare și la scurt timp omenirea a fost lovită de pandemia Covid-19. A urmat, apoi, simularea unei lovituri apocaliptice asupra sistemului energetic și vedem UE (dar nu numai) aruncată într-o recesiune fără precedent, cu efecte pe termen mediu și lung, care pot varia de la creșteri de prețuri până la tensiuni sociale. Acum este vorba despre simularea jafului mileniului – un atac cibernetic de proporții biblice asupra întregului sector financiar, care va duce la dispariția banilor din conturi! Scenariul a fost scris de păpușarii Forumului Economic Mondial, cu George Soros foarte interesat să vadă cam ce s-ar întâmpla în cazul în care „hackerii” reușesc să golească depozitele celor mai mari bănci din lume.

WEF (World Economic Forum) a sponsorizat, pe final de 2021, o simulare strategică a unui atac cibernetic global asupra instituțiilor de forță. Exercițiul s-a intitulat „Concept 2021”, iar simularea s-a vrut a fi „o inițiativă internațională de consolidare a capacităților care vizează creșterea rezilienței cibernetice globale”.

Participanții la acest exercițiu, Big Tech și Big Finn, cu reprezentanți ai celor mai puternice firme din IT, bancheri, agenții de securitate cibernetică, mass-media mainstream, ONG-uri de tip think tank-uri și, evident, agenții de aplicare a legii, inclusiv Interpol.

Israelul, gazda exercițiului „Concept 2021”

Simularea unui atac cibernetic de proporții asupra băncilor a avut loc la 9 decembrie, la Ierusalim, sub auspiciile Ministerului Finanțelor din Israel.

Cu excepția Reuters, evenimentul nu a fost raportat de nicio altă instituție de presă majoră.

Potrivit WEF, exercițiul comandat s-a concentrat asupra pericolelor „unui atac cibernetic major care țintește sistemul financiar global, în încercarea de a spori cooperarea și minimizarea oricăror daune potențiale aduse piețelor financiare și băncilor”. Un număr de nouă țări și-au trimis emisari la Ierusalim: SUA, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Austria, Elveția, Germania, Italia, Olanda și Thailanda. De asemenea, au fost prezenți membri de rang înalt ai personalului FMI, ai Băncii Mondiale și Băncii Reglementelor Internaționale (BIS).

Shira Greenberg, economist-șef în Ministerul de Finanțe israelian, a catalogat exercițiul drept „o dovadă suplimentară a rolului de conducer pe care îl are Israelul. Unic și revoluționar, exercițiul a arătat importanța unei acțiuni globale coordonate a guvernelor împreună cu băncile centrale în fața amenințărilor cibernetice financiare”.

Cyber Polygon 2021, o altă simulare a Apocalipsei financiare

Simularea din decembrie a semănat foarte mult cu exercițiul Cyber Polygon 2021, comandat tot de Forumul Economic Mondial, care a constat în pregătirea unui „scenariu de haos economic și social ce implică întreruperea sistemelor de comunicații, a Internetului, a tranzacțiilor financiare și monetare (inclusiv SWIFT), a întregii rețele electrice, a transportului global și a comerțului cu mărfuri”.

Klaus Schwab, director executiv al WEF și arhitectul „Marii Resetări”, a sugerat că „scenariul înfricoșător al unui atac cibernetic de proporții nemaiîntâlnite va însemna oprirea completă a alimentării cu energie electrică, a transportului, serviciilor spitalicești, practic, în ansamblu, blocarea întregii societăți”. Prin comparație, criza Covid-19 ar semăna cu o mică răceală de sezon.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
5.520 afisari

12 COMENTARII

  1. PE ĂSTIA CA ACEST PERCIUNAT CEANGĂIESC SAU CA ĂLĂLALT PERCIUNAT, GHEIȚU, NU-I LICHIDEAZĂ NIMENI???

    • Ceangaul de care vorbesti a fost fugarit, mai an, chiar de coetnicii lui. El si ONG -urile lui nu mai au ce cauta in Ungaria. Pe cand si la noi , aut, cu On-NG-urile trotinetiste ???

  2. Tara aleasa pentru „exercitiul” jafului planetar este perfecta.
    Este ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine: sa fure.

  3. Daca va spunea careva in 2019 ca in cateva luni veți iesi din casa cu masca si cu hartie scrisă, il scuipați. Si ii indicați o trimitere către spitalu 9 cu tot cu cea care l a născut. Azi, nu mai am curaj sa mai trimit pe nimeni, pentru ca Sataniștii ce ne conduc sunt in stare de orice, pentru a isi crea guvernul mondial si puterea totala

  4. Deasta vor ei sa implementeze totul on line ca sa poata smecherii ca acest criminal mondisl sa faca furturi cu cica atscuri cyber!!! Pt acest bosorog doar puscarie!!!

  5. S-a inchis bordelul Soros care-l santaja cu pedofilia pe printul Andrew.acum momaia asta impaiata se va descompune este plina de viermi

  6. Atata disperare…banii…banii…Pe lumea aialalta plecam toti, la fel.
    Banii raman pe pamant.
    Noi , sub..
    Arata urat miliardarul.La cati bani are ar fi trebuit sa arate de 20 de ani.Si peste 500 de ani, tot 20.
    Restul…e can can…

    • Nu Ioana, ei vor sa provoace crize grave,apoi revolte,razboaie! WW3! Ei au toti banii lumii,caci tiparnitzele sint la ei.Ei vor controlul absolut al omenirii,sa se joace de-a Dumnezeu! Vor sa reduca omenirea la 10% din cit e acum,sa distruga rasa alba,si sa existe doar rasa galbena ca sint mai supusi decit albii care sint mai recalcitranti,ei inventind democratia! Vezi si demonstratiile anti vaxx.Lipsesc cele din Asia,China ,Japonia! Vor sa distruga Crestinismul, ii incurca cel mai tare!! Soros e baiat de mingi ca si bil gheits bagati in fatza de stapanul americilor rockellerii-ei sint sefii banilor! La ei sint tiparnitele,guvernu sua le inchiriaza $ si le platesc chirie ca le folosesc banii,numerarul ,si de aici inflatia.Timp de 200 de ani din 1713 -1913 dolarul nu a avut inflatie deloc era acoperit in aur..De cind au devenit ei proprietarii banilor inflatia a aparut, ca sa saraceasca clasa media si saraca!

      • Bun,lucrurile astea sunt stiute,sunt cunoscute,publice.din 1973 parca $ fiat money,euro nu a fost niciodata altceva,yuan parca ii zice idem si la fel..rubla copeici…ideea e alta….unde e acum aurul care exista…cica ar fi 190 mii tone…wikipedia da niste rezerve in aur ale unor state sa le zicem asa deocamdata,entitati suprastat…dar tot lipseste la socoteala o multime de aur…..iar ce da wikipedia in privinta detinatorilor s-ar putea sa fie „inexact”
        Ar mai fi ceva….de vreo 22 ani….”progresul tehnologic” s-a cam „stopat”..tinde asimptotic…catre o limita.
        Toate Bune!!!
        sursa.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve

  7. Nu-i mai ajung banii mumiei asteia? Nici dracu nu-l vrea la el si il lasa sa ne faca noua sila cand il vedem. Duca-se cu noaptea de scofalcit

  8. Se fura bani cibernetic de cînd sa inventat cibernetica numai un ban de la fiecare tranzacție și ești făcut pe viață. Sa spună Bil daca nu e adevărat .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger