AcasăȘTIRI EXTERNENUCLEARĂ ÎN SUA. Imagini-BOMBĂ cu Hunter Biden! Fiul președintelui Americii, dezbrăcat și...

NUCLEARĂ ÎN SUA. Imagini-BOMBĂ cu Hunter Biden! Fiul președintelui Americii, dezbrăcat și cu o armă în mână, petrece cu o prostituată!

Hunter Biden, filmat gol, cu un pistol în mână și cu o prostituată alături / Pe o farfurie, rămășite de droguri

Site-ul de investigații media Radar Online a publicat imagini-bombă dintr-o înregistrare video în care apare fiul președintelui Joe Biden. În filmare, Hunter Biden este dezbrăcat, flutură un pistol aparent obținut ilegal și pare a se distra cu o prostituată.

Întreaga scenă este descrisă de mass-media din State drept „un joc sexual bolnăvicios”.

Cocaină și prezervative folosite

Potrivit Daily Telegraph (New Zealand), în cele două imagini separate din filmarea din 17 octombrie 2018, fiul președintelui Biden „este văzut cu o mână pe trăgaciul armei și cu cealaltă mână în zona organelor genitale”.

În cea de-a treia fotografie, „urme a ceea ce pare a fi cocaină pot fi văzute pe o farfurie, alături de prezervative folosite, plus accesorii pentru consum de droguri și o lingură despre care se crede că este folosită pentru a fuma drogul”, a notat sursa citată.

Aceste informații vin în contextul în care ziarul New York Post a dezvăluit separat același videoclip cu Hunter Biden dezbrăcat. Filmul a fost furnizat publicației de către grupul de cercetare non-profit Marco Polo, care anterior postase online 120.000 de e-mailuri din celebrul laptop al fiului președintelui american. Reamintim că Hunter Biden și-a uitat/lpsat laptopul într-un magazin din Delaware în aprilie 2019, iar informațiile stocate în el încep acum să fie făcute publice.

New York Post s-a referit la raportul Politico de anul trecut, care susținea că Hunter Biden a cumpărat un pistol de calibru 38 (cel ce apare în videoclip) în Delaware, cu cinci zile înainte de a filma clipul acesta. Raportul Politico susținea că, pentru a putea face achiziția, Biden Jr. a răspuns „nu” la întrebarea „Sunteți un consumator ilegal sau dependent de marijuana sau de orice drog depresiv, stimulent, narcotic sau orice altă substanță controlată?”.

Dependență de droguri și alcoolism

În ciuda faptului că, anterior, Hunter a recunoscut lupte repetate cu dependența de droguri și alcoolism, iar în 2014 a fost lăsat la vatră din Rezerva Marinei SUA după ce a fost testat pozitiv la cocaină.

Presupusa înregistrare video cu Hunter Biden dezbrăcat și cu pistolul în mână vine la câteva zile după ce președintele Joe Biden a îndemnat Congresul să avanseze măsuri pentru interzicerea armelor de asalt, într-un discurs care a venit după o nouă serie de împușcături în masă în America, soldate în total cu 38 de morți.

Potrivit NYP, la câteva săptămâni după ce fiul lui Joe Biden a cumpărat ilegal arma, iubita sa Hallie Biden, văduva regretatului său frate Beau Biden, a aruncat pistolul într-un coș de gunoi dintr-un supermarket. Astfel, a fost declanșată o anchetă a Secret Service  și a FBI, dar nu a fost depusă nicio acuzație.

Ipocrizia președintelui SUA cu armele de foc

Presupusa înregistrare video cu Hunter Biden dezbrăcat și cu pistolul în mână vine la câteva zile după ce președintele Joe Biden a îndemnat Congresul să avanseze măsuri pentru interzicerea armelor de asalt, într-un discurs care a venit după o nouă serie de împușcături în masă în America, soldate în total cu 38 de morți.

Senatorul republican Ron Johnson a fost citat de NYP ca fiind cel care a criticat ipocrizia administrației Biden în lumina apariției noului videoclip. „Înainte de a propune sau de a adopta orice nouă legislație federală privind armele de foc, administrația Biden ar trebui să aplice legile existente, indiferent cine le încalcă, chiar dacă acea persoană este fiul președintelui”, a spus acesta.

„Am trimis scrisori de supraveghere către Secret Service, FBI și ATF (Biroul pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și Explozivi al Departamentului de Justiție al SUA) cu privire la incidentul privind arma lui Hunter, aruncată într-un coș de gunoi în spatele unei băcănii, vizavi de un liceu din Delaware. Nu este surprinzător faptul că nu am primit un răspuns satisfăcător din partea acestor agenții”, a declarat Johnson.

Conținutul „laptopului din iad”

Conținutul „laptopului din iad” al lui Hunter Biden, inclusiv e-mailuri compromițătoare, fotografii nud și videoclipuri grafice au fost făcute publice încă din 2020, când NYP a fost primul care a publicat câteva dintre e-mailurile de pe dispozitiv.

Documentele, care au pus în lumină afacerile dubioase ale lui Hunter Biden în Ucraina și au sugerat că este posibil ca acesta să fi traficat accesul tatălui său, pe atunci vicepreședinte, sunt acum folosite în cadrul unei anchete în curs a Departamentului de Justiție privind suspiciunile de fraudă fiscală, spălare de bani și încălcări ale normelor de lobby în străinătate de către mai tânărul Biden – unele dintre ele implicându-l pe actualul președinte, care a negat în mod repetat acuzațiile.

Recent, The New York Times și o serie de alte instituții media din SUA, care inițial au suprimat poveștile despre fiul lui POTUS, au recunoscut autenticitatea e-mailurilor din memoria cache din laptopul lui Hunter Biden.

 

author avatar
Tudor Borcea
4.207 afisari

11 COMENTARII

  1. Daca acesti psihopati sint alesi sa conduca o tara care se da cea mai cocos din lume la ce te astepti la raiul pe pamint sau la satana sa si aduca toti dracii si la saracie?stefan

  2. IATA CINE CONDUCE -MAREA AMERICA – SI CHIAR PLANETA….VA DORESC SPOR LA ARME SI DROGURI , PANA VETI DISPAREA TOTI SI MAREATA AMERICA VA FI ISTORIE…..HAI , HAI CA SE POATE !!!!!!!!!!!!!!

    • Pentru excrementul anonim de la 2022-06-08 12:03 12:03:17 , bey bosho , vierme de kakat infect , rumegator balegos , mortaciune vivanta , mars in pzda matii pe site-ul securistilor abalfabeti ziare.com , dejectie si defecatie imputita

  3. Si pe jelinschi cine il da tot despuiat cum face arta? Era mare prieten cu asta si cu aceleasi apucaturi de descreierati!!

  4. Coruptia familiei Biden este cunoscuta de foarte mult timp. Nu avea cum sa candideze si nici sa castige daca nu era sustinut si ales tot de corupti, in nici un caz de popor. Cei din spatele lui Biden sant la fel de corupti ca el poate mult mai rau. Coruptia este in sangele partidului democrat american inca de la infiintare. Nici partidul republican american nu sta mult mai bine, coruptia a inceput sa se infiltreze si acolo in ultimii 20 – 30 de ani

  5. Aceste jeguri ,scleroza Bideu și drogangiul de fiusu fac ce vor in SUA dar și n lume. Ukraina nazistă legiferează drogurile n curând iar circarul de Zelenski este drogat tot timpul..Și jigodia de Biden jr a făcut numai infracțiuni acolo… ăștia sunt americanii. Idioți care au votat Biden scleroza.

  6. Si asta nu e nimic, e pistol cu apa, dar avem prea multi spălați pe creier in lumea asta

  7. Uite cine conduce lumea, uite unde sunt banii noștri! Uite cine implementează democrația in tari “nedemocratice”!

  8. Si ce sa faca Joe sa-l traga de urechi la varsta lui? E totusi un leptop privat iar filmul asemeni. Armele ucid ca si drogul pana la urma.

  9. Pana nu sunt arse plantatiile ilegale din Columbia, Mexic, Brazilia si Honduras asa o sa patimeasca și Sua si Europa. Le poti arde dupa analiza spectrala a satelitilor geodezici. Cultura de marijuana are o culoare, cultura de coka are alta culoare cultura de mac are alta culoare iar cultura de canabis are alta culoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger