AcasăȘTIRI EXTERNESCANDALUL BIDENGATE. Omul care a pus mâna pe informațiile din laptopul lui...

SCANDALUL BIDENGATE. Omul care a pus mâna pe informațiile din laptopul lui Hunter Biden se teme pentru viața lui. Unde se ascunde Jack Maxeyde de furia familiei Biden

jack maxeyOmul care a pus mâna pe informațiile din laptopul lui Hunter Biden se teme de furia familiei Biden. Unde a fugit Jack Maxey

Jack Maxey, omul care a dezvăluit de unul singur e-mail-urile din laptopul lui Hunter Biden, a fugit din SUA în Elveția, spunând că se teme de represalii din partea administrației Biden.

În ultimele două săptămâni, Maxey s-a ascuns în Zurich, lucrând cu experți IT pentru a scoate mai multe date de pe dispozitivul fiului președintelui american Joe Biden, potrivit Daily Mail.

Hunter Biden și-a abandonat laptopul la un magazin de calculatoare din Delaware în 2019. Proprietarul, John Mac Isaac, i-a dat o copie avocatului lui Donald Trump, Rudy Giuliani, care i-a transmis-o lui Maxey.

Laptopul dezvăluie numeroase scandaluri care îl au în centru pe Joe Biden

Maxey, fost co-gazdă a podcastului War Room al fostului consilier Donald Trump Steve Bannon, susține că el și colegii săi au găsit „450 de gigaocteți de material șters”, inclusiv 80.000 de imagini și videoclipuri și mai mult de 120.000 de e-mailuri arhivate.

El a spus că intenționează să le posteze pe toate în mediul online într-o bază de date care poate fi căutată în săptămânile următoare.

„Am venit aici (în Elveția, n.r.) ca să putem face o examinare criminalistică a laptopului lui Hunter în siguranță într-o țară care încă respectă libertatea umană și idealurile principiilor liberal-democrate”, a spus el pentru Daily Mail.

Și, în pofida elementelor picante de acolo, nu Hunter Biden este punctul central al scandalurilor, ci actualul președinte Biden, analizează Margot Cleveland într-un articol The Federalist.

Maxey, avertizat de CIA

Maxey a susținut că un fost angajat al agenției de informații din SUA i-a spus la scurt timp după ce a primit hard diskul în 2020:

„Dacă nu descarci suficiente date din laptop, ca să se știe că poți descărca totul, îți spun, frate, «Ești un om mort!»

Maxey a urmat sfatul lor în octombrie 2020 și a postat loturi de e-mailuri și alte fișiere de pe laptop pe site-uri de partajare a fișierelor.

author avatar
Andreea Vlad
841 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger