AcasăȘTIRI EXTERNEÎnregistrarea care aruncă în aer alegerile în America! Fiul lui Joe Biden,...

Înregistrarea care aruncă în aer alegerile în America! Fiul lui Joe Biden, un pedofil pervers și obsedat sexual!

Castelul democraților se prăbușește chiar înaintea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. Teroarea și panica indusă în mentaul colectiv de pandemia Covid-19 n-au nici măcar a zecea parte din efectul devastator al dezvăluirilor privind acțiunile „famigliei” Biden. Biden Incorporated, cum îi spune presa din State clanului care vrea să conducă țara. Scriam deunăzi că sindicatul crimei organizate se cere la Casa Albă. Însă, după „nucleara” de acum (înregistrări video șocante cu Hunter Biden), mai degrabă s-ar impune tratament de specialitate, într-un sanatoriu.

Cu numai câteva zile în urmă, Joe Biden se înfoia la un reporter care îndrăznise să întrebe ce mai face Hunter și cum comentează cu privire la acuzațiile ce i se aduc fiului său. Fostul vicepreședinte american nu i-a permis jurnalistului Andy Mehalshick să-și ducă la capăt fraza, întrerupându-l cu brutalitate: „Nu există nicio controversă! Asta e o minciună! Este o minciună gogonată, deoarece președintele Trump nu are nimic altceva despre ce să vorbească”.

Joe Biden, complicele lui Hunter

Și, totuși, iată că dovezile se rostogolesc în mare viteză. Ies la iveală dezvăluiri uluitoare despre o lume depravată, din care face parte familia Biden. Hunter, cel cu interese și în România, nu este nimic mai mult decât un pedofil pervers și obsedat sexual, iar tatăl, candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al Americii, complicele fiului bolnav.

În laptopul și telefonul lui Hunter Biden s-au găsit dovezi de corupție și filmulețe/ poze cu pornografie infantilă. Și despre toate astea știa întregul clan Biden, doar că „Sleepy Joe”, cum îl alintă Donald Trump pe contracandidatul său, a preferat să închidă ochii la toate problemele fiului.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.452 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger