AcasăNewsS-a filmat în timp ce înțepa prezervativele și le punea înapoi în...

S-a filmat în timp ce înțepa prezervativele și le punea înapoi în raft. Poliția a deschis o anchetă – VIDEO

prezervativeS-a filmat în timp ce înțepa prezervativele și le punea înapoi în raft. Poliția a deschis o anchetă - VIDEO

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, apoi le punea înapoi pe raft. Femeia a făcut videoclipul public pe TikTok, iar poliția s-a autosesizat.

În videoclip se poate vedea cum tânăra are o cutie de prezervative în mână din care scoate unul pe care îl înțeapă și spune „unul din trei, care sunt șansele”. Ulterior, aceasta pune cutia înapoi pe raft.

Supermarketul în cauză a trimis imediat o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor.

Poliția din Sibiu s-a autosesizat și a demarat o anchetă, însă tânăra nu a fost încă identificată. Până în momentul de față nu se știe ce pedeapsă va primi tânăra, însă cel mai probabil va fi vorba de o amendă.

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției din Sibiu pentru turnulsfatului.ro.

author avatar
Andreea Vlad
393 afisari

4 COMENTARII

  1. E o masura corecta deoarece natalitatea e muci si e o masura bună la tanti Gabriela la famiglie și propun sa avem și noi Greta noastră politia să-i dea un premiu de consolare de câteva mii de lei pentru motivare.

  2. Odată cu riscul sarcinii – risc de boli venerice (inclusiv HIV), hepatite (B, C, D)… Un act criminal. Dacă nu e o păcăleală, închisoare ar trebui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger