AcasăNewsA făcut SCANDAL cu pistolul în parcarea unui club: a amenințat și...

A făcut SCANDAL cu pistolul în parcarea unui club: a amenințat și a înjurat oamenii din zonă!

Tragedie. Doi frați, găsiți fără suflare în baie. Cine a făcut cumplita descoperireTragedie. Doi frați, găsiți fără suflare în baie. Cine a făcut cumplita descoperire (sursa foto: facebook)

Un bărbat din Argeş a fost filmat în timp ce-și provoacă rivalii și trage cu pistolul în semn de avertisment. Scenele șocante au fost surprinse de un martor prezent la acest episod.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce au văzut imaginile, iar bărbatul a fost dus la audieri.

A tras cu pistolul în parcarea clubului

Bărbatul de 31 de ani din Iaşi are a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local din Bascov, judeul Argeş, a fost reţinut.

”În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Argeş.

La locuința lui a fost găsit și pistolul încărcat cu gloanțe letale. Bărbatul a fost audiat, este cercetat penal pentru uz de armă și riscă închisoare de la 1 la 3 ani.

Se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

author avatar
Andrei Ștefan
178 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger