AcasăNewsVicepreședintele SUA vine în România. Poliția le recomandă șoferilor să evite DN1...

Vicepreședintele SUA vine în România. Poliția le recomandă șoferilor să evite DN1 vineri. Află TOATE detaliile!

Un nou ŞOC pentru şoferi: poliţiştii le vor lua bani fără număr

În contextul vizitei oficiale pe care o va face vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Harris, la București, în 11 martie, s-a aflat că Poliția Capitalei le recomandă șoferilor să evite deplasarea, vineri, pe DN1, între orele 12 și 17. Care sunt explicațiile venite de la oamenii legii, aflați în cele ce urmează.

„Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, în intervalul orar 12,00 – 17,00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje„, menționează Poliția Capitalei, potrivit Agerpres.

La ce oră va ajunge Kamala Harris la Cotroceni

De la Administrația Prezidențială s-a anunțat că vicepreședintele american urmează să ajungă la Cotroceni vineri, 11 martie, la ora 14. Kamala Harris va discuta cu președintele Klaus Iohannis, urmând ca la ora 15 să aibă loc declarații de presă comune.

Încă de zilele trecute, de la Cotroceni s-a anunțat, în contextul vizitei pe care o va face vicepreședintele SUA la București, că „prezența Vicepreședintelui Kamala Harris în România reconfirmă soliditatea Parteneriatului Strategic bilateral și angajamentul ferm al Statelor Unite de a susține securitatea României și a aliaților NATO de pe Flancul Estic, reflectând, totodată, aprecierea Administrației americane pentru abordarea responsabilă și implicată a țării noastre în contextul amenințărilor actuale de securitate generate de agresiunea ilegală a Federației Ruse, precum și în gestionarea fluxurilor de refugiați de la granițe și acordarea de asistență umanitară”.

466 afisari

5 COMENTARII

  1. Ahaaa, de aia a zis caCitu ca va fi reluata discutia despre instituirea ….starii de criza (o noua stare de drept, neprevazuta de Constitutie, la fel cum a fost adaugata pe langa Constitutie si starea de alerta) cu modificarile legislative necesare pt a fi instituita oricand … dictatura militara!!!

  2. Parca este o noua aparitie cinematografica Dumb and Dumber: Klaus and Kamala. Daca apare si Catu atunci este vorba de The Three Stooges.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger