Cauta

Ciolacu trage în PNL: „Partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații…” – VIDEO

Ciolacu, săgeți la liberali: „Partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații...” - VIDEO

Liderul social-democraților a lansat săgeți în direcția liberalilor, partenerii PSD-ului din actuala alianță de guvernare, după recenta ședință a mai-marilor PNL, de la Sinaia.  

„Înțeleg că partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații trebuie să fie cei de la ANRE și să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu și Rafila – n-am nicio problemă, pentru că nu facem balet, totuși politica înseamnă mai mult decât un sport alb și ușor, dar adevărul e unul singur: politica în energie o face Ministerul Energiei”, a declarat Marcel Ciolacu, luni dimineață, aflat la sediul PSD.

Ciolacu: „Nu sunt un fan al celor de la ANRE, dimpotrivă”

Totodată, Ciolacu a adus în discuție un avertisment venit de la nivelul Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale OPCOM, mesaj despre care liderul PSD susține că nu ar fi fost urmat de vreo măsură.

„Nu sunt un fan al celor de la ANRE, dimpotrivă. Dar ca să știm tot adevărul, OPCOM-ul, de exemplu, domnul Ionescu a avertizat pe fostul prim-ministru, pe dl Cîțu, și pe dl Virgil Popescu ce se va întâmpla în energie în perioada următoare. Și nu s-a luat nicio măsură, dimpotrivă, i-au râs în nas”, a mai susținut Ciolacu în fața presei.

Se rupe Coaliția? Ce spune șeful PSD despre eventuale remanieri

Marea guvernare de dreapta cu prim-miniștrii au făcut o tâmpenie care ne-a adus în această situație (…) marea liberalizare a energiei de fapt creat șmecheri din nou în energie și speculație pe piață”, a mai declarat Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul PSD a mai fost auzit spunând că „nu se rupe” Coaliția, și că aceasta va funcționa. Și a făcut referire la eventuale remanieri în actualul Executiv. „Întotdeauna există remanieri în guvern. (…) În acest moment, primul-ministru nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. (…) Nu cred că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată o remaniere fără să stăm de vorbă (…) Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democrație”, a mai spus Ciolacu.

Ultimele stiri

  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • America, prima victimă a tranziției energetice?
  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Exit mobile version