AcasăPoliticaCum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel...

Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”

Gabriela Firea, din ce în ce mai plângăciosă

Nicușor Dan ar câștiga alegerile pentru Primăria Generală cu 31% din voturi, în timp ce Gabriela Firea, candidata PSD proaspăt intrată în cursă, s-ar clasa pe locul secund cu 24 de procente, urmată de Cristian Popescu Piedone (PUSL), cu 20%, potrivit unui sondaj Avangarde, la comanda PSD.

Piedone, reacţie furibundă: a reluat teoria unui „blat PSD-PNL-USR ca să-l scoată pe Nicușor primar”.

Top 3 la Primăria Capitalei: Dan, Firea, Piedone

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri seară, la Digi 24, că și-ar dori o retragere din cursă a lui Cristian Piedone, mai ales că acesta anunțase acum un an că dacă ea va candida el nu va intra în cursă. Firea spune însă că gestul trebuie să vină din partea edilului sectorului 5.

Piedone spune că nu crede în acest sondaj și se declară hotărât să nu se retragă din cursă.

„Partidul care a aruncat-o la gunoi pentru doctorul Cîrstoiu și acum a reciclat-o vrea să mă convingă pe mine că doar Gabriela Firea îl poate bate pe Nicușor Dan. Nu mă interesează aceste sondaje și mai anunț încă o dată că nu mă retrag”, a declarat Piedone.

Vrea s-o lase să se „bată” cu Nicuşor Dan

Firea crede că ar trebui ca Piedone să se retragă deoarece ea ar avea mai multe șanse să îl învingă pe Nicușor Dan.

„Noi am colaborat bine în campania trecută, dumnealui a mers pe teren, a vorbit cu bucureştenii – ‘votaţi-mă pe mine la Sectorul 5 şi pe Gabriela Firea la Capitală’ – şi am câştigat 45% şi îi mulţumesc. Cred că am putea colabora în continuare de această manieră.

Pentru că a spus că doreşte ca în Bucureşti să se întâmple altceva, să nu mai fie actualul primar în funcţie şi cred că eu am argumente mai puternice pentru a intra în competiţia cu actualul primar”, a zis fosta primăriţă la Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
682 afisari

8 COMENTARII

  1. Tare am vrea cu totii sa-i vedem…MUIANUL-MOLDOVENCEI, ( FIREA ) dupa alegeri, cand va ramane de caruta! ca votata NU VA FII !!

  2. Dar cine mai crede că sondajele astea sunt adevarate.?? Si cine o mai votează pe Fiole când ea a fost Primăriei, și și-a făcut claanuri mafiote la Primăria București, A adus pa șpagă și Troleibuz da la Turcii care sa stricat in 3 zile ,Azil groazei a le cu sunt .?? Ce cauta sora iei directoare și șoferul iei directoar .?? Ale cui era acele azile?? Ale lu Fire și Pânzele acuma sa uita sa isi șteargă oficial toate urmele cu azilele groazei, și să mai fure încă pentru fro 7 vietiii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger