Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Mărturii terifiante făcute de un medic militar francez. „Bucha, o înscenare! Am văzut personal crimele abominabile comise de Batalionul Azov” – VIDEO

Adrien Bocquet

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Mărturii terifiante făcute de un medic militar francez. „Bucha, o înscenare! Am văzut personal crimele abominabile comise de Batalionul Azov” - VIDEO

Un medic voluntar francez denunță crimele comise de luptătorii ucrainei din Batalionul Azov asupra prizonierilor ruși. Adrien Bocquet, fost pușcaș marin în armata franceză, s-a întors recent din Ucraina.

În cadrul unui interviu acordat la Radio Sud, Bocquet a mărturisit că a văzut pe teren „dovezile multor crime de război” comise de ucraineni.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce spun. În Ucraina, am fost martor la crime de război. Toate aceste crime au fost comise de armata ucraineană. Dar în Franța nu se vorbește despre asta!” – Adrien Bocquet

Adrien Bocquet, martor la crime abominabile

Faptele la care a fost martor Adrien Bocquet sunt cu adevărat abominabile. Fostul pușcaș marin spune că, la revenirea în Franța, și-a dat seama imediat că despre aceste crime nu se vorbește la tv. „Aș adăuga că nu doar în Franța sunt ascunse aceste crime, ci și în Italia și în toate națiunile care susțin Ucraina se aplică această cenzură.”, a dezvăluit medicul.

"J’ai vu des crimes abominables commis par Azov." De retour d'Ukraine, Adrien Bocquet raconte

„Când m-am întors în Franța din Ucraina, am fost șocat: canalele TV invită experți care nu au fost în Ucraina și nu știu nimic despre ce se întâmplă acolo”, a spus Bocquet.

„Între ceea ce văd pe ecranul televizorului și ceea ce am văzut cu ochii mei, există un abis” – Adrien Bocquet

Batalionul Azov și metoda preferată de tortură

„Am văzut crime abominabile comise de Batalionul Azov”, a spus Bocquet, referindu-se la controversatul batalion neo-nazist din armata ucraineană. A văzut soldați ruși luați prizonieri, „legați și bătuți”, care se aflau într-un fel de magazie asemănătoare unui hangar. „Rușii au fost aduși de trei sau patru persoane într-un microbuz”, își amintește el.

„Militarii Azov sunt peste tot. Sunt cam 20.000 de oameni. Au însemnele neonaziste. Ceea ce mă șochează enorm este că Europa dă arme soldaților neonaziști. (…) Am lucrat cu acești tipi („azoviștii”, n.r.) le-am dat medicamente. Știți ce spuneau în fața mea – eu înțeleg puțin ucraineana și rusa și mulți dintre ei vorbesc engleză? Glumeau că, dacă dacă s-ar întâlni cu evrei sau cu negri, i-ar tranșa în felii”, a povestit Adrien Bocquet.

Medicul a relatat și cum luptătorii din Batalionul Azov îi întrebau pe ostaticii ruși care dintre ei sunt ofițeri și făceau asta doar pentru a-i ucide pe loc. Dacă nu răspundeau, prizonierii se alegeau cu un glonț în genunchi.

„Am filmări cu tot ceea ce zic. Iar cei care aveau ghinionul să spună că sunt ofițeri, își luau un glonț în cap” – adrien bocquet

"Je ne vis pas, je survis !" Adrien Bocquet, ancien fusilier commando

Adrien Bocquet: „La Bucha a fost o înscenare”

Adrien Bocquet a vizitat Kievul în timpul petrecut în Ucraina, dar a mers și la Bucha. Susține că are imagini video cu soldați ruși împușcați. A avut curajul să-i întrebe pe cei din Batalionul Azov de ce comit aceste violențe și i s-a răspuns că așa se procedează peste tot, „în toată Ucraina”. „Luptătorii Batalionului Azov sunt peste tot, chiar și în Occident, poartă simboluri neonaziste”, mai zice fostul pușcaș marin.

„Știți unde depozitează ucrainenii armele primite? În locații civile sau lipite de clădiri civile, fără ca măcar oamenii de acolo să știe. Vin camioane noaptea și descarcă lăzile de arme. La Bucea a fost o înscenare”, mai arată Bocquet.

Referitor la celebrul masacru din Bucha, Adrien Bocquet este convins că totul a fost o înscenare.

„Cadavrele morților au fost mutate din alte locuri și poziționate în mod deliberat în așa fel încât să fie surprinse imagini șocante. Nu spun că Rusia nu comite crime de război, dar trebuie să vorbim și despre crimele de război comise de Ucraina” – Adrien bocquet

„Există un decalaj imens între ceea ce am văzut și ceea ce spun se arată la televizor”, conchide Adrien Bocquet.

Ultimele stiri

  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Exit mobile version