AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Comandantul Batalionului Azov, mesaj din subteranele platformei „Azovstal” /...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Comandantul Batalionului Azov, mesaj din subteranele platformei „Azovstal” / „Sunt aici femei, copii, familii întregi” – VIDEO

razboiRĂZBOI ÎN UCRAINA. Comandantul Batalionului Azov, mesaj din subteranele platformei „Azovstal” / „Sunt aici femei, copii, familii întregi” - VIDEO / foto: Twitter

Comandantul Batalionului Azov atrage atenția printr-o postare pe Telegram că rușii bombardează uzina Azovstal, acolo unde în prezent sunt „oameni de toate vârstele, femei, copii și familii ale apărătorilor din Mariupol”.

Potrivit locotenent-colonelului Denis Prokopenko, conducătorul brigăzii paramilitare Batalionul Azov, civilii au venit pe platforma Azovstal de bunăvoie, deoarece „aici au găsit singurul adăpost disponibil din Mariupol, lângă soldații ucraineni, care încă apără orașul de invadatorii ruși”.

Batalionul Azov, apel pentru „liderii lumii”

„Chiar acum, la Mariupol, la fabrica de oțel Azovstal, se adăpostesc sute de civili. Printre ei – oameni de toate vârstele, femei, copii, familii ale apărătorilor Mariupolului”, a transmis comandantul Batalionului Azov.

„Sunt comandantul regimentului Azov, Denis Prokopenko. Chem liderii lumii!” – Denis Prokopenko

A solicitat organizarea unui coridor umanitar

Comandantul Batalionului Azov îi îndeamnă pe politicienii din întreaga lume să organizeze un „coridor verde” care să asigure evacuarea și protecția civililor, a soldaților răniți și evacuarea cadavrelor soldaților morți.

Denis Prokopenko este liderul celebrului Batalion Azov, grupare paramilitară înființată în 2014 și care, până de curând, era trecută de Occident pe lista organizațiilor teroriste.

Azovstal este ultimul un bastion al apărării ucrainene din orașul-port Mariupol, acolo aflându-se ultimii luptători rămași în viață din Batalionul Azov, dar și o serie de mercenari străini, plus ofițeri NATO, potrivit informațiilor furnizate de partea rusă.

author avatar
Andreea Vlad
1.244 afisari

14 COMENTARII

  1. Pai si cine-i opreste sa iasa afara, pe civili ? Oare, nazistii din Azov ? Ii tin ostatici oare pe civili. E o forma de santaj ?

  2. e clar:
    aia au intzeles ca subteranele urmeaza a fi demolate nuclear,
    detonare subterana fara poluarea atmosferei.

  3. „SUNT COMANDANTUL REGIMENTULUI AZOV, DENIS PROKOPENKO. CHEM LIDERII LUMII!”
    Ba baiatule,nu cumva v-a cam crescut tupeul???Chemi pe liderii lumii,tu un paduche lesinat?Sunt altii peste tine care pot face asta,nu tu !!!

  4. Scenariul este cunoscut. Masezi civili în zona în care te ascunzi tu, pentru a crea „pierderi colaterale”, vorba unchiului Sam”.

  5. Stati si judecati corect.!! Sambata 16.aprilie, trupele ruse care asediaza combinatul AzovStal din Mariupol (cu faimoasele buncare subterane) a dat un comunicat Batalionului Azov si mercenarilor, prin care INTRERUPRE actiunile de lupta,pentru a se preda,asigurand viata lor. IN ACEST interval de ORE ,mercenarii si Azov, de ce NU au eliberat CIVILII !? (daca or exista) ascunsi in combinat.!!??. NU cumva civilii sunt SCUTURI UMANE.!? in mana MERCENARILOR.

  6. Inca nu realizati ca satanistii sunt poe nasalie si IDIOTII FOLOSITORI ca voi vor plati nota de plata.
    Veti ajunge in streang, VANDUTILOR !
    Postati si adevarul, ca de minciuni suntem satui !

    Adevaratul motiv pentru care rusii nu distrug din temelii acel loc este ca acolo sunt arme biologice care trebuie eliminate fara a se imprastia in aer.
    Altfel nu s-ar fi rugat de nazistii ucranieini sa se predea, pentru ca rusii i-ar fi facut tocana acolo in subsol.
    ,,Sub zona industrială AzovStal există 24 de Km de tuneluri la 30 de metri adâncime. Acolo se află un obiectiv secret NATO – PIT-404 – și biolaboratorul secret NATO de arme biologice. Acolo sunt ofițeri NATO blocați de trupele ruse…Cu cât Rusia se apropie mai tare de biolaborator, cu atât este mai mare furia globaliștilor, sancțiuni, amenințări, isterie media și izolarea și discreditarea Rusiei. Biolaboratorul de sub uzina Azovstal din Mariupol, a fost construit și exploatat de societatea Metabiota cu legături la fiul lui Biden, Hunter Biden, Rinat Ahmetov și Zelensky…Trupele ruse si cecene au arestat ultimii 23 de conducatori ai Batalionului Azov din regiunile Mariupol, Kharkov si Kherson..Din cei 23 de comandanti, nici unul nu era ucrainean de origine astfel conform legitimării cu cărtile de identitate 8 erau cetațeni SUA, 6 cetățeni germani, 6 cetățeni britanici si 3 cetățeni francezi …’’

  7. Putin i-a dezvăluit lui Trump că aproximativ 35.000 de copii, dintre care majoritatea sunt ruși, au fost eliberați de sclavia sexuală, după ce forțele sale au identificat și au vizat discret 150 de clanuri de traficanți din Ucraina.

    „Aceste eliberări au fost efectuate în cea mai mare parte de către Spetznas rusești. Putin i-a spus lui Trump că nu poate bombarda în mod arbitrar lagărele pentru că nu avea de unde să știe dacă înăuntru sunt copii sau chiar dacă traficanții de copii încă supravegheau operațiunile. În multe locuri, traficanții au fugit din cauza războiului, lăsând copiii în urmă să se descurce singuri”, a spus sursa noastră.

    Cu toate acestea, nu toate bârlogurile de traficanți au fost ascunse în zone îndepărtate, inaccesibile, ale zonei rurale ucrainene. Potrivit lui Putin, Forțele Speciale au găsit un sindicat extins de trafic de copii într-o clădire de birouri la doar două străzi distanță de Casa Guvernului, locul principal de afaceri al lui Volodymyr Zelenskyy, în centrul orașului Kiev. Spetznas s-a infiltrat în structură, a ucis 8 traficanți și a văzut o scenă cu adevărat înfiorătoare: Șaizeci și cinci de copii erau închiși în cuști înghesuite.

    „Acesta, președinte Trump, este motivul pentru care luptăm. Că, câinele Zelensky nu știa despre asta este imposibil. Era chiar sub nasul lui. În toată Ucraina găsim copii ruși, copii ucraineni, copii din Europa și, da, mai mulți din Statele Unite. Oamenii răi din spatele acestui lucru trebuie să fie zdrobiți, exterminați. Ucraina este mare, iar aceste mizerii au avut decenii să facă tot felul de orori”, i-a spus Putin lui Trump.

  8. Totul se confirmă, că Ucraina este o pepinieră de trafic de copii mondială. Recent, presa din Spania relata că din Ucraina au intrat în Spania cca. 12.000 de copii. După câteva zile deja vreo 40-50 dispăruseră… În România se pare că 500 de copii au intrat fără acte și însoțitori. Imaginați-vă în aceste vremuri tulburi ce oportunități li s-au deschis bandelor ucrainene de trafic de copii. Amintesc aici că numai în 2 ani de pandemie au dispărut fără urmă vreo 500 de copii. Unde sunt..??!! Este cea mai profitabilă afacere. Copii pentru abuzuri sexuale, extragere de organe și inclusive de producer de Adrenocrom, drogul elitelor.

    Să sperăm că se va eradica pentru totdeauna acest flagel, deosebit de periculos…
    Sursa: https://realrawnews.com/

  9. Mai mult, Putin i-ar mai fi spus lui Trump că Spetznas a recuperat un registru prăfuit dintr-o clădire de depozitare din portul Mariupol. Traficanții de copii au transformat clădirea într-un centru de procesare de unde copiii au fost transportați în și din Ucraina. Registrul, a spus Putin, conținea nume inventate, date, genuri și vârste ale copiilor pe care traficanții i-au transportat în afara țării. Cea mai veche dată din registru a fost 2 martie 2005.

    „Este incredibil, absolut incredibil, de cât timp se întâmplă asta”, i-a spus Trump lui Putin. „Ceea ce faci este incredibil, cu adevărat incredibil, dar lumea pur și simplu nu crede.”

    Putin a spus că nu-i pasă ce crede lumea despre el, pentru că misiunea sa era virtuoasă și onorabilă și a promis că va face tot ce va fi necesar, pentru a atinge un obiectiv oneros și necesar.

    „Acești criminali au lucrat rău aici din 1991, de prea mult timp. Acum trebuie să oprim totul”, a spus Putin.

  10. Freeeee, ma bucur ca postezi informatii menite sa trezeasca din sevraj splatii pe creier.

    Ele sunt mai multe dar multi nu pot procesa prea mult.
    ,,Ana are mere” este o propozitie obositoare pentru multi, insa va trebui sa faca un efort sa citeasca totul daca vor sa stie pe ce lume traiesc.

    Ziaristii care au inceput sa priceapa ca minciuna are picioare scurte si ca adevarul va iesi la suprafata mai repede decat cred ei, poate vor scapa de Legea Martiala…

  11. mincinoși ei de la Azov !

    rușii le au dat repetate coridoare umanitare inclusiv ultimatum să se predea inainte să inceapă măcelul.

    acumcă au inceput vin cinicii și zic că sunt femei si copii de parcă nu au avut zeci de ocazii să trimită copiii afară și să lupte ca bărbatii

    la asta adăugati sute de mărturii de la refugiati că Azov folosește civilii ca scuturi umane si ca metodă de a angaja țările Occidentale in război

  12. Detectorilor, deont ologilor, postati comentariul si nu mai ascundeti adevarul pentru ca va bateti singuri cuie in sicriu.
    „Putin i-a spus lui Trump că mercenarii sapau și plănuiau să planteze mine camuflate L9 antitanc și mine antipersonal nr. 6. Forțele speciale ruse Spetznas au ucis doi britanici care stăteau de pază și le-a ordonat celorlalți să-și lase armele. Liderul echipei Spetznas nu i-a executat imediat deoarece Vladimir Putin a ordonat să fie interogati toți cetățenii străini. Prizonierii de război au refuzat să se identifice. Erau îmbrăcați în haine de luptă, purtând arme rusești capturate, cu excepția minelor.Aveau radiouri reglate pe o frecvență folosită de armata ucraineană. Ei au spus că sunt operatori independenți care nu lucrează pentru niciun guvern, dar fortele Spetzna au transmis imagini cu prizonierii către FSB, care a confirmat identitatea unui captiv, un fost agent SAS britanic de faimă internațională, Steven Billy Mitchell, în vârstă de 62 de ani, mai cunoscut sub numele de Andy McNab, care a devenit cunoscut în public în 1993, când a publicat o carte intitulată Bravo Two Zero, care conținea relatarea unei misiuni militare aprig disputate la care a luat parte cu Serviciul Aerien Special (SAS) în timpul Războiului din Golful Persic, pentru care fusese distins cu medalia de conduită distinsă.,,Din moment ce nu vorbesc, am ordonat moartea lor”, i-a spus Putin lui Trump. „După cum v-am spus data trecută, nu vreau să le fac rău americanilor, dar ei aici încearcă să ne împiedice să-i ucidem pe acești pedofili murdari. Armele lor ar fi ucis mulți dintre oamenii mei. Nu pot tolera asta. Statele Unite, Marea Britanie, paramilitari germani vin aici să lupte pentru Zelensky — nu este acceptabil.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger