AcasăSPORTPică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București

Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București

Pică transferul lui Coman? Arabii amână vizita la București.Pică transferul lui Coman? Arabii amână vizita la București.

Zilele acestea se decide soarta lui Florinel Coman. Lucrurile sunt incerte, însă, deoarece,  delegația din Qatar trebuia să vină astăzi, 2 mai, la București, pentru a discuta cu Gigi Becali, nu și-a mai făcut apariția.

Delegația lui Al-Duhail n-a mai venit astăzi la București. Întâlnirea cu Gigi Becali s-a amânat pentru săptămâna viitoare, după Paști.

Golgheterul Superligii se află în acest moment la Belgrad, acolo unde este ajutat să se vindece de către celebrul vraci Marijana Kovacevic, după accidentarea în zona inghinală suferită în partida cu Sepsi, din etapa a șaptea a play-off-ului, dar se va întoarce în București în timp util.

Florinel Coman are o clauză fixă de 5 milioane de euro, astfel că Gigi Becali nu poate obține niciun cent în plus.

După cucerirea titlului în Superligă, Becali țintește la Champions League, iar o posibilă întârziere a transferului lui Coman l-ar avantaja pe patron, care s-ar putea baza pe „Mbappe” în tururile preliminare.

Pentru a-l motiva pe Florinel Coman să accepte propunerea de a rămâne și în vară la FCSB, Gigi Becali i-a pregătit preferatului său o primă de 500.000 de euro în situația în care va contribui la calificarea în grupe.

Dacă în ceea ce îl privește pe Florinel sunt șanse mari să fie înduplecat, rămâne de văzut cum îi va convinge patronul pe qatarezi să accepte condițiile sale, în contextul în care nu este dispus să ofere, la rândul său, privilegii.

Becali nu are de gând să renunțe la niciun euro din cele 5 milioane și ia în calcul oferirea doar unui eventual bonus părților implicate dacă obiectivul său va deveni realitate.

FCSB va fi cap de serie în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Posibilii adversari sunt accesibili, cei mai dificili fiind Dinamo Minsk, din Belarus, sau Celje, din Slovenia. Se mai află în urna echipelor care nu sunt capi de serie: Panevezys (Lituania), Ordabassy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Virtus (San Marino), campioana din Luxemburg sau campioana din Gibraltar.

Tragerea la sorţi pentru turul 1 este programată pe 18 iunie, iar meciurile vor avea loc pe 9/10 iulie şi 16/17 iulie. Dacă va pierde „dubla”, FCSB va merge în turul 2 al preliminariilor Conference League.

author avatar
Mihail Ioan
340 afisari

3 COMENTARII

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) aia vroiau sa plateasca clauza in rate dar cica ofereau salariul 2 milioane euro anual..oare si salariul e in rate? pe cati ani? :)))))))))))))))))))))))))))
    probabil l-au prostit pe Coman sa-l motiveze in final de sezon :)))))))))))))))))))))))))))))))) acum ca titlul e luat nu mai e nevoie de tzeapa :))))))))))))))))))))))

  2. Cine dracul cumpără un asemenea specimen ?…o să se spele pe cap jiji cu el…o nulitate în fotbal!…

  3. Pana și cearceafuri în cap, s-au săturat de țepele becaliote și nu numai, cu jucători (cică), a căror talente sunt „umflate cu pompa” , dezinteresat, desigur, de cei cu condeiul în mână și care-și zic ziariști. Tatuații nici măcar în campionatul cămilarilor nu fac față și revin la matcă după câteva luni cu aerul unor valori neînțelese.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger