AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Tot mai mulți civili acuză Batalionul Azov că folosește...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Tot mai mulți civili acuză Batalionul Azov că folosește femei și copii ca scuturi umane! – VIDEO cu declarații sfâșietoare

azovRĂZBOI ÎN UCRAINA. Armata ucraineană trage în civili?! Batalionul Azov folosește femei și copii ca scuturi umane - VIDEO

Pe măsură ce conflictul militar din Ucraina se intensifică, nenumărați ucraineni sunt strămutați din casele lor și fug pentru a-și salva viața, dar, potrivit unora dintre ei, nu îi îngrijorează doar Rusia, ci și propria armată.

Dezvăluirile au fost făcute de jurnaliștii de la site-ul The Gateway Pundit, care citează refugiați.

Civili nevinovați, opriți de armata lui Zelenski să fugă din calea războiului

Se pare că forțele armate ucrainene terorizează civili nevinovați și refuză să le permită să fugă din zona de război.

Războiul purtat de Rusia în Ucraina este însoțit de o propagandă agresivă promovată intens de ambele tabere. De exemplu, pe canalele oficiale, Kremlinul a negat amploarea agresiunii sale, susținând că execută în Ucraina o „operațiune specială de  denazificare”. Dincolo, regimul de la Kiev arată imagini cu orașe bombardate, clădiri, școli, grădinițe și spitale distruse de atacurile cu rachete ale rușilor.

Batalionul Azov ar fi executat civili

Zeci de mărturii video șocante au apărut în ultimele zile și toate arată că soldații ucraineni, dar mai ales cei din Batalionul Azov, o mișcare paramilitară neonazistă, au folosit femei și copii drept „scuturi umane” în confruntările cu armata rusă.

Tactica este aceeași folosită și de jihadiștii din Irak și Afganistan și are ca rezultat pierderi civile inutile.

Coridoarele umanitare, blocate de Batalion Azov

Refugiații ucraineni susțin, de asemenea, că rapoartele privind coridoarele umanitare sunt toate o minciună. Aparent, forțele lui Zelenski ar fi încetat să ofere transport în afara țării. În mod ironic, rușii ar fi de fapt cei care oferă mai multă asistență umanitară decât trupele ucrainene, potrivit unora care au reușit în cele din urmă să iasă din zona de conflict, mai arată filmările apărute pe Internet în ultimele zile.

Nu puțini sunt civilii care susțin că trupele ucrainene amenințau au amenințat că vor împușca pe oricine ar încerca să fugă din calea războiului. Ba, mai mult, unii chiar afirmă că asta a început deja să se întâmple, deși nicio informație oficială nu confirmă aceste afirmații.

author avatar
Andreea Vlad
6.543 afisari

12 COMENTARII

  1. Incep sa apara si informatiile adevarate si despre atrocitatile nazistilor ucrainieni, cei care l-au determinat pe stalinistul Putin sa atace Ucraina. Intotdeauna adevarul este pe la mijloc.

  2. Acesta-i purul adevar despre ce se intampla in ucraina.Milittile paramilitare ucrainiene isi distrug tara si iii asasineaza pe civilii ucrainieni ,la ordin american doar pentru a compromite international Rusia.

    • precis, fetita aia care se juca cu bicicleta in strada chiar in primele zile ale razboiului a fost sfartecata de racheta „nazista”. ce a ajuns si lumea asta don’le! nazistii au presedinte jid an

  3. daca isi executa voluntarii straini care au totusi pregatire militara si echipament militar ce soarta credeati ca au civilii

  4. Ucrainenii au o gena ucigasa in vene, nu degeaba au incercat sa-i distruga rusii prin infometare in perioada numita de ei Holomodor, dar se pare ca asasinii sunt rezistenti… Sarmanu’ Putin a fost luat de nebun, da el stie ca la Kiev extrema dreapta – neo-nazistii lui Banderas – controleaza guvernul si presedentia. Daca Zelenski e jidan, ar fi primul care colaboreaza deschis cu neo-nazistii. Se intorc in morminte toti evreii gazati la Auschwitz si Birkenau din cauza lui….

  5. Ăștia nu mai sunt luptători patrioti, sunt niște criminali. Au văzut ca i-au lăsat toți din brate. Nici NATO și nici America, nici Anglia sau Germania, nimeni nu se baga pentru ei. La ce mai lupta? Orice zi de război în plus înseamnă moarte și suferință pentru civilii ucraineni. Pentru ce? Soarta războiului e pecetluita. Amână inutil doar ziua sfarsitului. Recent am văzut tancuri ucrainene pe străzile Odesei, chipurile pregătite de lupta, sa apere orașul. Pai printre locuințele civililor e locul tancurilor? Asa se apara un oraș? Niște imbecili criminali.

  6. troli imputitit impreuna cu marea autoare a articolului, de ce nu luati toti o bomba in brate si dispareti odata din peisaj? cine dracu credeti ca mai pune botu la 2 linkuri tot dubioase marca ruseasca? cand o sa dispareti oare de pe fata pamantului natie nenorocita de inapoiati ce sunteti? ati reusit sa scarbiti un mapamond cu handicapatu vostru de putin. nu va uitati oleaca ce mari state prietene aveti? coreea de nord, cecenia, siria… serbia… sunteti cu adevarat Axa Raului si sper sa nu mai ramana picior de rus pe lumea asta!

  7. Bai anonim idiot nazist, du-te și lupta tu alături de ukropi și Zelenski, care nu știu cum sa facă sa ne bage în razboi ca tara NATO, să-și salveze ei pielea nazista. Ești atât de prost încât nu poți înțelege ca rusii sunt înțeleși cu Occidentul? care l-a pus pe idiotul de Zelenski sa bage bățul prin gardul rușilor iar acum la greu l-au lăsat din brate. Mulți berbeci idioți mai sunt pe plaiurile mioritice. De-asta suntem unde suntem, din cauza proștilor care mor de dragul Occidentului.

  8. „scuturi umane”
    cine se gandea…..
    (prima data gargara asta a aparut in 1991,
    cica saddam hussein se folosea de asha ceva,
    BANUIM SURSA ZVONURILOR!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger