Cauta

Ciolacu s-a dezlănțuit, după scandalul de la PNL Timișoara: Au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap

Ciolacu s-a dezlănțuit, după scandalul de la PNL Timișoara: Au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap

Incidentele apărute sâmbătă, în ziua alegerilor de la PNL Timișoara, când s-a ajuns la îmbrânceli și nervi – episoade ce nu ar trebui să aibă legătură cu politica (VEZI AICI) – nu i-au scăpat din vedere liderului principalei formațiuni de opoziție, PSD.

Marcel Ciolacu nu a ratat ocazia de a-i ataca pe reprezentanții Partidului Național, trimițând, totodată, săgeți și în direcția președintelui Iohannis. ”Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!!”, susține Ciolacu.

Mai mult, liderul PSD a folosit o serie de termeni din limbajul popular pentru a caracteriza principala formațiune din cadrul actualei coaliții de guvernare, reproșându-le liberalilor că nu se ocupă de subiecte la ordinea zilei. ”Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, susține Ciolacu, într-un mesaj transmis sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD îi acuză pe liberali că sunt ”decuplați de realitate” și că, în timp ce unii dintre ei își dispută funcții, s-ar pierde din vedere ”adevăratele probleme ale românilor”.
”Grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!

În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan:
– S-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
– Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară!

Și sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteți DECUPLAȚI de realitate! Românii deja știu! #VaiDeNoi”, conchide Ciolacu mesajul transmis pe rețeaua de socializare.

Cifrele venite de la Grupul de Comunicare Strategică

Conform celei mai recente raportări venite de la Grupul de Comunicare Strategică, ”până astăzi, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.189 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)”, iar 1.047.723 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Totodată, GCS a anunțat, sâmbătă, 31 iulie, că ”până astăzi, 34.281 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 30.07.2021 (10:00) – 31.07.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 3 decese (bărbați), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Bacău, Călărași și Dolj”.

Ultimele stiri

  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Deficitul prăbușește standardele MAI. S-a dat dezlegare la tatuaje pentru polițiști
  • Imagini impresionante. Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărășan/Drumarii lucrează în zona cea mai dificilă. „Acum începe greul!” – VIDEO
  • O vară crudă pentru investitori
  • Exit mobile version