AcasăPoliticaCiolacu iese din nou la atac. Mesaj transmis lui Iohannis: ”Oare cât...

Ciolacu iese din nou la atac. Mesaj transmis lui Iohannis: ”Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!”

Ciolacu iese din nou la atac. ”Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!” (foto: Facebook)

Adresând un mesaj tranșant președintelui Iohannis, liderul principalului partid de opoziție critică dur actuala echipa guvernamentală, acuzând faptul că miniștrii ar fura bani europeni.

La o zi de când reacționase, pe fondul anunțurilor venite din direcția lui Florin Cîțu și a liderului PNL, Ludovic Orban, acuzând că s-a dat drumul austerității – VEZI AICI, Marcel Ciolacu transmite un mesaj-avertisment pentru șeful statului, aducând în atenție scandalul achizițiilor de măști de la Unifarm, dar și suspiciunile în privința granturilor pentru IMM-uri. ”Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??! Ați închis ochii blajin când PNL a #furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achizițiile de măști și ventilatoare de la UNIFARM.

Acum stați și vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii, pe care i-ați pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimțire și banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene NERAMBURSABILE destinate sprijinirii firmelor românești au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari!”, tună Ciolacu, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Ciolacu: Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi

Liderul PSD nu se oprește aici cu șirul nemulțumirilor la adresa președintelui și a actualilor guvernanți. ”Miniștrii dvs, domnule Iohannis, și prietenii lor au dat iama,după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii onești sunt în pragul falimentului.

Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Deși, chiar și această tăcere nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze. Unde vă veți ascunde atunci când accesul României la banii europeni va fi blocat din cauza hoției guvernamentale monumentale PNL-USR??!”, întreabă Ciolacu.

Președintele PSD aduce în discuție și numele Laurei Kovesi, fostul procuror șef de la DNA, actualmente șefă a Parchetul European. ”PS: Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă învețe ce se întâmplă când banii europeni sunt furați fără jenă!”, conchide Marcel Ciolacu.

166 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai apara si el gubernul meu, partidul meu, statiunea mea, partia mea, si pe toti lingaii din jurul lui
    Se stie, pornim banda PSD este de vina

  2. Ce sa faca Talanul mai nea Ciolacule,cand se stie,el a preluat dela ” iesi afara javra ordinara,” „fonctia ” de ” il capo dei tuti capi „.Data viitoare ameninta-l ca-I faci plangere la Parchet pt. ca a furat 360.000 de Euro,banii statului,pe chirii necuvenite pt. imobilul acela din Sibiu pe care vrut sa-l fure cu acte false,grup infarctional organizat.Dupa cum a stabilit Instanta de judecata.Si cu nerusinare,nu vrea sa dea banii inapoi,iar ANAF-ul meu se face ca ploua.

  3. Ciolacule , esti penibil , te faci ca spui si tu ceva timid ca sa nu-l superi pe aliatul mercenar de la Cotroceni !!!
    Romanii v-au votat sa nu-l mai lasati pe acest vanzator de tara iohanis sa -si bata joc de romani si sa distruga Romania !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger