AcasăPoliticaScandal și îmbrânceli în văzul lumii. Imagini incredibile în contextul alegerilor pentru...

Scandal și îmbrânceli în văzul lumii. Imagini incredibile în contextul alegerilor pentru șefia PNL Timișoara – VIDEO

(foto: captură video Antena3)

Tărăboi în toată regula în fața clădirii în care urmau să se desfășoare, sâmbătă, 31 iulie, alegerile pentru șefia filialei PNL Timișoara. S-a lăsat cu îmbrânceli și au intervenit agenții de pază.

Câteva zeci de oameni au venit la intrarea în clădirea centrului comercial în care urmează să se desfășoare alegerile pentru conducerea PNL Timiș.

Pare-se că tot acest tărăboi s-a iscat ca urmare a faptului că forțele de ordine nu ar fi permis accesul mai multor persoane, pentru că numele acestora nu ar fi figurat pe liste, din câte anunță Antena3. Mai mult, s-a stabilit că intrarea ar fi urmat să se facă în baza unor brățări. De la vorbe și nemulțumiri, s-a ajuns la îmbrânceli.

Vociferări și tensiuni au fost și în interior, în sala în care urmau să aibă alegerile pentru șefia PNL Timișoara – din câte se poate vedea din imaginile surprinse de presa locală.

Doi candidați rămași în cursă

Dintre cei 17 candidați înscriși în cursa pentru funcția de lider al PNL Timișoara, doar doi au rămas în lupta pentru acest fotoliu – viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira, conform news.ro, restul retrăgându-și candidaturile.

Candidatura unuia dintre competitori, Raul Ambruș, a fost invalidată, aspect aflat vineri seară. Acesta a anunțat că îl va susține pe Claudiu Chira pentru funcția de președinte al PNL Timișoara. ”Comisia de Arbitraj Județeană a PNL Timiș, condusă de Andrei Zorilă și controlată de Alin Nica și Dănuț Groza, a decis, în urmă cu câteva zile, că suspendările din partid sunt statutare, chiar dacă există o decizie de la nivel național că pe perioada alegerilor suspendările sunt interzise.

Alin Nica și gașca sa au mers mai departe și nu au luat în seamă nicio prevedere a forurilor superioare și au făcut publică decizia județeană abia în această seară, pentru a crea haos și dezbinare în partid.

Ca urmare, Comisia de Organizare a alegerilor din 31 iulie, controlată de cei doi, mi-a respins candidatura și astfel și-au văzut împlinit visul de a-mi bloca dreptul de a vota și de a fi ales”, a acuzat Ambruș, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunțat, totodată, că va fi prezent la alegerile de sâmbătă, ”împreună cu toată organizația PNL Timișoara, pentru a susține candidatura lui Claudiu Chira!”.

author avatar
Andrei Coman
433 afisari

10 COMENTARII

  1. Bataia pe ciolan…scump ciolanu’, se vede !
    Febra galbena…nu iese Johanica sa i critice ?
    Printre planurile unor organizatii erau, acu ceva ani in urma, distrugerea identitatii nationale, distrugerea partidelor traditionale( PNT s a dus, urmeaza PNL ?) , lasarea in paragina a simbolurilor culturii nationale, disparitia cluburilor sportive traditionale, a sporturilor prin care Romania s a afirmat…a valorilor , traditiilor romanesti…

  2. Noua , hienelor rosii , ni s-a taiat macaroana si inchis robinetul de bani , stam in asteptare si facem joc de glezna , mai e un picut pana la canibalism , scapa cine poate , vorba lui Pinnochio pontache ….

  3. Asta este CIUMA GALBENĂ!
    DE TOT CIRCUL! MAI MARE RÂSUL!
    Asta ne arată cine conduce o întreagă țară. E trist pentru românii care si-au pus speranțele în aceşti nimeni ai politicii. PNL o ia la vale.

  4. Pentru PNL. Continuați asa! Puneți-l pe Cîțu în fruntea PNL si pe cine mai vreți voi! Apoi o să vedeți ce se întâmplă cu acest partid istoric în trecut, eu as spune cu vechime în timp. Vă veți frânge mai repede decât vă imaginați voi. Cred că aveți sanse să ajungeți sub AUR, în cazul cel mai fericit. Vă veți întreba de ce. Veți afla pe parcurs, unele poate vi le voi enumera eu aici. Dacă ați avea ceva personaje inteligente printre voi, v-ați da seama singuri. Dar cu siguranță vă trebuie o prăbusire, o decădere ca să vă treziți. Iar când vă veți trezi, va fi degeaba! Românii stiu ce au de făcut! Întotdeauna au stiut, numai că de fiecare dată când au votat punându-si speranțele în mâinile mânjite ale voastre, politicieni fără substanță. Sunteți seci, ca o nucă fără miez. Si dintr-o nucă fără miez nu poți obține absolut nimic. Doar o coajă, asa sunteți marea majoritate a voastră „politicienii”. Oamenii v-au scanat deja. Pentru ei nu mai prezentați interes, oricât de mult veți continua cu atitudinea asta. Veți sfârși uitați de toți, undeva prin birouri, pe acasă, prin puscarii sau la pensii.
    Vi se va pierde marele renume de partid istoric si nu se va alege nimic de voi cei care acum prigoniți românii. Ii umiliți, îi sărăciți, îi batjocoriti si nu vă interesează de absolut nimic ce are legătură cu ei.
    Să țineți minte. Continuați asa!
    Puneți-l pe Cuțu! Iar procentele voastre ca partid PNL vor deveni coșmarul vostru politic! Pariu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger