Cauta

Generalii Americii s-au săturat de războiul din Ucraina! Un fost şef al Statului Major Interarme cere negocieri URGENTE cu Rusia!

(sursa foto: captură video ABC)

Michael Mullen, fost şef al Statului Major Interarme din SUA, a reacționat pe marginea recentelor declarații ale liderului de la Washington cu privire la afirmațiile liderului de la Kremlin, în contextul conflictului din Ucraina.

Avertismentul președintelui Joe Biden, de săptămâna trecută, cum că Vladimir Putin „nu glumește” despre posibila folosire a armelor nucleare a fost „îngrijorător” și contraproductiv pentru a pune capăt invaziei Rusiei asupra Ucrainei, a declarat Mullen, potrivit abcnews.go.com.

Cum vede limbajul folosit de Biden

„Limbajul președintelui Biden – suntem aproape în vârful scării lingvistice, dacă vreți. Și cred că trebuie să renunțăm puțin la asta și să facem tot ce ne stă în putință pentru a încerca să ajungem la masa negocierilor și să rezolvăm chestiunea războiului din Ucraina”, a afirmat Mullen, într-un interviu acordat „This Week”, de la postul ABC. VEZI VIDEO AICI .

E nevoie să se facă tot posibilul pentru a se rezolva problema prin negocieri, a dat de înțeles amiralul american. Diplomația și presiunea internațională asupra Ucrainei și Rusiei ar fi în cele din urmă cheia, a susținut Mullen.

„Trebuie să se termine și, de obicei, există negocieri asociate cu asta”, a spus acesta. „Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, în ceea ce mă privește.”

Ce declarase Biden

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi că amenințările Rusiei de a folosi arme nucleare în conflictul din Ucraina pun lumea în fața riscului unei „apocalipse”.

„Nu ne-am mai confruntat cu perspectiva Armaghedonului de la Kennedy și criza rachetelor din Cuba” din 1962, a avertizat liderul de la Casa Albă, la New York, președintele american atrăgând atenția că Putin „nu glumește” când face aceste amenințări. Citiți mai multe despre declarațiile lui Biden AICI.

Citiți și : Biden se pregătește de Apocalipsă? Guvernul SUA cumpără medicamente pentru urgență radiologică și nucleară

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version