AcasăȘTIRI EXTERNEMiliardarii lumii se pregătesc de Armaghedonul nuclear!

Miliardarii lumii se pregătesc de Armaghedonul nuclear!

Miliardarii din IT, dar nu numai, cumpără buncăre de lux și angajează securitate cu pregătire militară pentru a supraviețui unui colaps social pe care, culmea, mulți dintre ei l-au provocat. Publicația britanică The Guardian a relatat, pe fondul amenințărilor dintre Rusia și NATO, care riscă să arunce omenirea într-un război nuclear, despre planurile de supraviețuire pe care le inițiază, deja, elitele din SUA și Europa. De reținut este că toți super-bogații lumii așteaptă, ca un fapt inevitabil, să cadă bomba atomică. Unde, nimeni nu știe, dar nu contează că va fi Ucraina, Rusia sau SUA, continuarea înseamnă un Armaghedon nuclear!

Douglas Rushkoff scrie cum s-a trezit „acceptând o invitație de a mă adresa, în mijlocul deșertului, unui grup descris în mod misterios ca «părți interesate ultra-bogate»”.

Chemat în mijlocul deșertului să vorbească despre pericolul nuclear

Plimbat de la aeroport într-o limuzină, reputatul jurnalist a ajuns, după vreo trei ore, în mijlocul deșertului. „Ce fel de fonduri speculative bogate ar conduce atât de departe de aeroport pentru o conferință?”, s-a întrebat el înainte de a cunoaște „publicul”. „S-au așezat în jurul mesei și s-au prezentat: cinci tipi super-bogați, din eșalonul superior al lumii investițiilor IT și a fondurilor speculative. Miliardari de top!”.

Interesul era unul singur și cu întrebări țintite care priveau viitorul omenirii: Bitcoin sau ethereum? Realitate virtuală sau realitate augmentată? Cine va stăpâni mai întâi calculul cuantic, China sau Google? Noua Zeelandă sau Alaska? Care regiune ar fi cel mai puțin afectată de viitoarea criză climatică? Iar întrebările s-au ascuțit: care este cea mai mare amenințare a omenirii – încălzirea globală sau războiul biologic? Cât timp poți supraviețui fără ajutor din afară? Un adăpost subteran ar trebui să aibă propria sursă de aer? Care este probabilitatea contaminării apelor subterane?

De ce se tem miliardarii

Unul dintre subiectele cele mai sensibile are legătură nu atât cu găsirea celui mai sigur buncăr, cât cu echipa de securitate și, atenție, exercitarea unei autorități asupra oamenilor angajați să asigure paza.

Aceasta este temerea miliardarilor pentru „Evenimentul” care va arunca omenirea în haos, fie că-l numim colapsul mediului, tulburări sociale, explozie nucleară, furtună solară sau vreun virus letal. Super-bogații știu că au nevoie de gărzi înarmate pentru a se proteja de atacatori, precum și de mulțimile furioase și vorbesc deschis despre asta.

Unul dintre participanții la întâlnirea asta a recunoscut că deja are antamată o echipă din Navy Seal, care doar așteaptă semnalul său ca să se îndrepte spre buncărul construit!

Dar, se întreabă miliardarii, cum îi vor plăti pe oamenii din securitatea personală dacă nici banii fizici, nici criptomonedele nu vor avea vreo valoare? Și ce i-ar opri pe gardieni să-și aleagă propriul lider chiar dintre ei, executându-i, astfel, pe angajatorii lor?

Pare, neverosimil, dar unii se gândesc să folosească încuietori speciale combinate, numai de ei știute, pentru zona de aprovizionare cu alimente. Alții au propus ca membrii echipei de securitate să poate gulere disciplinare, pe impulsuri eletromagnetice.

De la Musk și Thiel la Altman și Kurzweil

Mulți miliardari deja se pregătesc pentru o lume post-apocaliptică. Să fie vorba, oare, despre asta în Marea Resetare?

Elon Musk spune că vrea să colonizeze Marte, dar mulți văd că mai întâi și-a construit o adevărată flotă cosmică, alții chiar îi spun „Reședința de pe cer”. Peter Thiel, proprietarul colosului Palantir, caută să inverseze procesul de îmbătrânire și investește în asta. Sam Altman și Ray Kurzweil, poate cei mai importanți jucători din industria dezvoltatorilor de Inteligență Artificială, sunt deciși să-și transforme creierele în niște supercomputere – transhumanismul. Ei au deschis calea, alți miliardari au luat exemplul, înțelegând prin asta găsirea unei căi de evadare în momentul producerii „Evenimentului”.

Toți acești oameni au redus progresul tehnologic la un joc video pe care îl câștigă dacă găsesc trapa de evacuare. Mentalitatea din Silicon Valley include o certitudine bazată pe credința că ei pot dezvolta o tehnologie care va încălca, cumva, legile fizicii, ale economiei și moralității oferindu-le un mijloc de evadare din Apocalipsa propriei lor creații, dezvoltarea tehnologică!

Buncărele de lux, la mare căutare

JC Cole, fost președinte al Camerei de Comerț Americane din Letonia, a asistat la căderea URSS, precum și la ceea ce a fost nevoie pentru a reconstrui o societate muncitoare aproape de la zero. A învățat multe despre sistemele de securitate și planurile de evacuare.

„Cei bogați, care se ascund în buncăre, vor avea o problemă cu echipele lor de securitate. Sfatul cel mai bun ar fi să-i trateze pe oamenii din securitate foarte bine și asta chiar de acum!”, spune el. „«Evenimentul» poate fi o catastrofă previzibilă declanșată de dușmanii SUA, de mama natură sau pur și simplu ceva accidental și este ceva inevitabil”.

Lângă New York, la trei ore de mers cu mașina, deci suficient de aproape pentru a ajunge acolo când va fi momentul, el a proiectat o serie de buncăre, „ferme de refugiu, semi-organice”. Protocoalele de securitate stratificată includ un gard electrificat, semne „fără violare de domiciliu”, câini de pază, camere de supraveghere. Asta, la vedere!

Compania „Rising S”, din Texas, construiește și instalează buncăre și adăposturi cu prețuri care ajung și la 8,3 milioane de dolari, gama de lux „Aristocrat”. Sunt buncăre cu piscină și sală de bowling. O altă companie, numită Vivos, vinde apartamente subterane de lux în instalații de depozitare a munițiilor din Războiul Rece, silozuri de rachete și alte locații fortificate din întreaga lume. Există adevărate vile subterane, cu piscine, săli de jocuri, home cinema și restaurante.

Adăposturile ultra-elite, cum ar fi „Oppidum”, din Cehia, pretind că acordă mai multă atenție sănătății psihologice pe termen lung a rezidenților. Acestea oferă imitație de lumină naturală, cum ar fi o piscină cu o zonă de grădină cu lumină solară simulată, o boltă de vin și alte facilități. Aici, cei bogați se simt ca acasă.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.129 afisari

9 COMENTARII

  1. nu am vazut Covidul
    „e microscopic si nu se vede”
    -stim cum trebuie sa arate ciuperca nucleara!

  2. Nimeni nu scapa la nucleara dacă se da , doar metaversul ii conserva dacă vor nemuritori!!!

  3. Stati linistiti,stapânul lor o sa aiba singur ”grija”de ei,iar acesta nu stie ce e mila,el fiind in intregime DOAR RAU…

  4. Miliardarii lumii sunt exact aceia care trebuie parcati intrun cavou subteran.
    Sa fie relaxati acolo.

  5. Crede cineva că buncărele îl poate proteja? Aiurea. Își vor găsi moartea în niște cavouri de lux. De efectele unor explozii nucleare, oricât ne-am proteja, nu putem scăpa. Gândiți-vă numai la contaminarea radioactivă care, în funcție de materialul radioactiv, poate dura chiar și ani. Ce te faci și cât poți trăi în conservă și câte provizii poți avea? Tot trebuie să ieși odată afară.

  6. Alea sunt bune asa 2-3 ani da dupaia ce faci nu tre sa cultivi cartofi? Nu tre sa ieși la soare la mare la yahtu tau de agatat petarde, doar nu o sa mănânci pateu cu biscuiti si o sa faci orgii sa te perpetui? Nenea Tiri ce o sa faca nu o sa mai conduca cele 200 de masini cine o sa mai stie ca are un 200 de masini daca toti sunt morti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger