Cauta

Legea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial! Se cere, în Congresul SUA, intervenția US Army în Ucraina!

Adam Kizinger

Legea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial! Se cere, în Congresul SUA, intervenția US Army în Ucraina!

Legea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial e pe cale să fie votată în Congresul Statelor Unite ale Americii! Politicienii de la Washington ar urma să autorizeze utilizarea forțelor armate ale SUA pentru a apăra integritatea teritorială a Ucrainei!

O astfel de lege, care va permite Casei Albe să trimită trupe în apărarea Ucrainei, echivalează cu o declarație de război la adresa Federației Ruse, atrag atenția analiștii militari.

Congresmenii americani susțin că SUA pot interveni în războiul din Ucraina dacă Rusia va folosi acolo arme chimice, biologice sau nucleare.

Casa Albă, autorizată să trimită soldați americani în Ucraina!

Decizia de a introduce o rezoluție care va autoriza utilizarea forțelor armate ale SUA pentru a apăra integritatea teritorială a Ucrainei în cazul în care Putin își intensifică războiul a fost luată de congresmanul Adam Kinzinger.

Politicianul republican susține că rezoluția sa nu este un act ostil Rusiei, ci doar are scopul să îi ofere președintelui Joe Biden posibilitatea să intervină rapid, în caz de necesitate.

„Dacă este folosită, Joe Biden are această pârghie. Îi oferă o mai bună flexibilitate. Dar, de asemenea, este un factor de descurajare pentru Vladimir Putin. Dacă Vladimir Putin vrea să escaladeze cu Occidentul, o va face!” – senatorul republican Adam Kinzinger, în direct la „Face the Nation”, de pe CBS.

„Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, au existat momente în care nimeni nu și-a dorit vreodată să se implice și în cele din urmă și-a dat seama că trebuie. Sper să nu ajungem în acel punct. Dar ar trebui să fim pregătiți, dacă o vom face”, a punctat el, potrivit chicagotribune.com.

Adam Kinzinger: „Trebuie să fim alături de aliații noștri”

Senatorul republican Adam Kinzinger este un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA, având misiuni îndeplinite în Afganistan și Irak.

Anterior, el a declarat că introducerea rezoluției privind utilizarea forței militare americane în Ucraina a venit după ce a vorbit cu secretarul de stat Antony Blinken despre îngrijorările cu privire la utilizarea de către Putin a armelor chimice.

„Știm că milioane de ucraineni sunt refugiați, mii de oameni au fost uciși, iar pagubele care continuă să îi asedieze sunt absolut inumane. Țintirea civililor, execuțiile în masă și nenumăratele rapoarte de violuri comise de forțele rusești au rămas în mare parte necontrolate (…) Trebuie să luăm apărarea umanității și trebuie să fim alături de aliații noștri, a spus Kinzinger.

Trebuie să luăm măsuri pentru a pune capăt acestor atrocități. Cuvintele contează, dar și acțiunile noastre contează – Adam Kinzinger

Adam Kinzinger: „Introduc acest AUMF ca o linie roșie clară”

„Introduc acest AUMF ca o linie roșie clară, astfel încât Administrația Biden să poată lua măsuri adecvate în cazul în care Rusia ar folosi arme chimice, biologice și/sau nucleare”, a mai zis congresmenul republican. Cuvintele sale au fost alese cu mare atenție, căci despre o linie roșie a vorbit și Vladimir Putin când a cerut încetarea negocierilor privind aderarea Ucrainei la NATO.

Așa cum a spus președintele BIDEN, Putin trebuie oprit. În consecință, comandantul suprem al celei mai mari armate din lume ar trebui să aibă autoritatea și mijloacele necesare pentru a lua măsurile necesare pentru a face acest lucru – adam Kinzinger

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version