AcasăȘTIRI EXTERNEBiden ordonă: steagul LGBT, pe toate ambasadele Americii din lume!

Biden ordonă: steagul LGBT, pe toate ambasadele Americii din lume!

Administrația Biden schimbă America din temelii și impune cu forța în societate doctrina „Noul normal”. În politica externă, cine s-a așteptat să descopere chestiunea iraniană printre prioritățile democraților s-a înșelat. Nici măcar relațiile cu China și Rusia nu-s atât de importante ca satisfacerea poftelor comunității LGBT. Săptămâna asta, „Sleepy Joe” a ordonat ca steagul minorităților sexuale să fie arborat pe toate ambasadele SUA din lume!

Proaspăt numit secretar de stat, Antony Blinken profită la maximum de puterea cu care a fost „înnobilat” de șefii Partidului Democrat. Conform revistei Outfront, el promite să aducă „un început de mandat al Administrației Biden plin de speranță”. Astfel, în calitate de secretar de stat, Blinken a confirmat că-și asumă reangajarea totală a drepturilor persoanelor LGBT. În timpul audierii din comisia de specialitate, noul secretar de stat a confirmat că intenționează să numească la „Externe” un atașat special pentru drepturile persoanelor LGBT; această poziție fusese creată de Barack Obama în 2015, dar niciodată nu a fost ocupată de cineva în mandatul lui Donald Trump. Biden, însă, prin secretarul de stat, are de gând să schimbe lucrurile.

Într-o notă datată iulie 2020, fostul secretar al Apărării, Mark Esper, enumera steagurile permise a fi arborate la bazele militare americane. Din listă lipsea tocmai steagul LGBT, pe care Esper îl compara cu steagul confederaților, în fel acesta explicând absența steagului „Pride” din bazele US Army.

Vestea că Joe Biden va permite arborarea steagului „Pride” pe clădirile tuturor ambasadelor americane a produs multă bucurie în rândul activiștii LGBT. „Am văzut o creștere a violenței îndreptate împotriva persoanelor LGBT din întreaga lume”, a ținut să afirme Blinken. „Cred că Statele Unite joacă rolul pe care ar trebui să-l joace în apărarea și apărarea drepturilor persoanelor LGBT. Este ceva ce Departamentul de Stat își asumă să preia și o va face imediat. Ridicarea steagului «Pride» pe ambasadele noastre reprezintă o modalitate de a ne arăta solidaritatea cu persoanele din comunitatea LGBT”, a continuat secretarul de stat america. Revista Outfront l-a completat: „Joe Biden este primul președinte al SUA care a îmbrățișat în mod deschis o gamă completă de drepturi pentru minoritatea sexuală, inclusiv egalitatea transgender”.

Prima țară în care va fi arborat steagul LGBT pe ambasada Americii ar urma să fie Israelul, notează presa din State. De ce? Fiindcă în orașul Tel Aviv există cea mai mare concentrare din lume a comunității LGBT

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
12.480 afisari

13 COMENTARII

  1. Drepturile unei minorități nu trebuie sa suprime majoritatea decat daca minoritatea e majoritate.E tot la fel de normal cum langa steagul american ridici si steagul BLM si Antifa sau steagul de partid… America nu e reprezentanta lor.

  2. America trebuie sa se intoarca la valorile crestine traditionale altfel e posibil sa sfarseasca tragic.

  3. Ce-o fi demn de atîta ” Pride ” la curlangiii ăștia zgomotoși, băi, nene? Atîta se exhibă – pe stradă, la televizor, pretutindeni – și se cufuresc prin orificiile alea greu încercate, atît îți intră cu de-a sila în viață, încît omul cu respect față de Dumnezeu care ești se gîndește daca nu cumva ar fi mai bine să le astupe copiilor săi ochii și urechile, că să-i ferească de libidinoșenia acestor extremiști. De ce atîta ” pride ” dacă ești hetero, homo, bi… , de parcă ai vindecat lumea de toate bolile, și de ce trebuie să sari ca proasta din baie, urlîndu-ți sexualitatea sau înclinațiile? Ține-le, în gîtu’ mă-tii, acasă și în cercul tău.

  4. Și steagul hoților și al trădătorilor nu? Popor IDIOT, și uite asa se duce dracului societatea!

  5. În timp ce Avraam stătea sub stejarul Mamvri, Dumnezeu a venit la el și i-a spus că va distruge Sodoma și Gomora, pentru fărădelegile ce se întâmplau în cele două cetăți.{poponautism, pedo si zoofilie, erau case unde se instiga la schimburi de femei si barbati se cauta satisfacerea masturbatoare a copiilor si incest etc), Avraam, amintindu-și că Lot este în Sodoma, s-a târguit cu Dumnezeu că dacă vor fi zece drepți în Sodoma, să nu îi pedepsească și pe ei împreună cu păcătoșii (Facerea 18:20-32). Atunci, Cei doi Îngeri s-au dus la Sodoma în căutare de oameni drepți. Ei au fost primiți în casă de Lot, care le-a dat și de mâncare. Însă sodomiții, auzind că Lot a găzduit niște străini, au venit la casa lui ca să-i facă prizonieri pe Cei doi îngeri, dar aceștia îi orbiră pe toți cei care veniseră la poarta lui Lot. Îngerii i-au luat pe Lot și pe soția sa și cele două fiice ale sale și au plecat din Sodoma, care începuse a fi acoperită de o ploaie de pucioasă, sulf și foc din cer. Femeia lui Lot, care a privit în urmă împotriva sfatului îngerilor, a fost prefăcută într-un stâlp de sare (Facerea 19:1-26).

    După ce au trecut prin Țoar, Lot și fetele lui s-au adăpostit într-o peșteră. Fetele sale, neavând parte de bărbat, l-au îmbătat pe tatăl lor și s-au culcat cu el. Din fiica cea mare s-a născut Moab, tatăl moabiților, iar cea mică a născut pe Ben-Ammi, tatăl ammoniților (Facerea 19:31-38).
    Gomora, la fel ca și Sodoma și alte orașe din împrejur au fost distruse de urgia Domnului.

    • @copile azi cine sint urmașii moabiților și ai ammoniților ? că eu sînt in ceață..

  6. Mis jideneii din Moab de langa Cana si neamurile lor azi pe langa Palestina dupa arheologi.

  7. CÎND SE VA LEGALIZA SODOMIA ADICĂ HOMOSEXUALII ÎN ROMÂNIA ATUNCI ȚARA NOASTRĂ VA FI OCUPATĂ DE ȚĂRILE VECINE CA O PEDEAPSĂ DE LA BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI PENTRU PĂCATELE ȘI NECREDINTA POPORULUI ROMÂN. AȘA A PROOROCIT MARELE PĂRINTE ȘI DUHOVNIC ILARION ARGATU. BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII ȘI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ. DOAMNE AJUTĂ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger