Cauta

Joe Biden face anunțul care îngrozește omenirea: “Vine o altă pandemie!” – VIDEO

Joe Biden

Cum îl copiază Casa Albă pe Klaus Iohannis. „Votanții lui Trump sunt un pericol pentru democrația, libertatea și drepturile noastre!” - VIDEO

Un anunț venit de la Casa Albă, chiar de la liderul de la Washington, Joe Biden, îngrozește o lume întreagă. Ar urma să vină o altă pandemie – reiese din spusele președintelui american.

Abia ce se mai dăduseră uitării din restricțiile impuse de autoritățile din SUA, dar și din state europene, în lupta contra COVID-19, de masca de protecție obligatorie și de alte măsuri menite să stăvilească răspândirea noului coronavirus, iar oamenii au început să-și facă planuri de vacanță și de călătorie, vară fiind, că Joe Biden a făcut un anunț cutremurător. Ar trebui să ne pregătim pentru o a doua pandemie – rezultă din cele afirmate recent de liderul de la Casa Albă.

Biden: ”Va mai fi o pandemie”

„Avem nevoie de mai mulți bani. Nu avem nevoie doar de mai mulți bani pentru vaccinuri pentru copii, avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica a doua pandemie. Va mai fi o pandemie”, a afirmat Biden, citat de lastampa.it.

Declarația a fost făcută în timpul unei discuții cu reporterii, la Casa Albă.

Temeri și în privința variolei maimuței

Pe de altă parte, dincolo de subiectul COVID-19 și de cel al vaccinării anti-COVID, de ceva vreme se vorbește tot mai mult despre cazurile de infectare cu variola maimuței, depistate în mai multe state europene, dar și în România – cinci fiind confirmate, cel mai recent dintre ele marți, 21 iunie.

Variola maimuței, monkeypox, este o boală infecțioasă virală. Iar încă de la apariția primelor cazuri în Europa, în urmă cu mai multe săptămâni, nu au fost puțini care s-au temut că boala s-ar putea propaga. Și că s-ar putea vorbi despre o nouă pandemie. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut, încă din luna mai, declarații menite să îi liniștească pe români. Citiți mai multe AICI: Urmează o pandemie de variola maimuţei, în România? Alexandru Rafila a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Citiți și:

Epilogul pandemiei. Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

Vin vacanțele. Turismul mondial își revine, dar nu la nivelul de dinaintea pandemiei

YouTube video player

Ultimele stiri

  • SUA testează o rachetă care poate lovi Moscova în mai puţin de 30 minute
  • TERIFIANT! Germania cere pregătirea pentru război până în 2029
  • Silvestru Șoșoacă, pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile
  • Tîlvăr: „Armata va continua să achiziționeze tehnică militară”
  • Alege ce citești
  • Burduja, în pole-position pentru șefia PNL!
  • Fisură în parteneriatul strategic. Nuclearelectrica, la un pas să iasă din proiectul SMR-urilor americane
  • Cum îti poți schimba numele pe cale administrativă?
  • Asistența medicală, noua visterie a inteligenței artificiale? Strategia companiei de 2 trilioane de dolari
  • Cum stau adversarii de la Euro
  • Exit mobile version