Cauta

INCENDIAR! America amenință Rusia cu bomba nucleară! Marea Neagră, Armaghedonul World War 3!

America nu exclude opțiunea militară în cazul în care Federația Rusă invadează Ucraina. O spune pe șleau unul dintre cei mai importanți oameni politici de la Washington. Senatorul republican Roger Wicker, al doilea în rang din Comitetul pentru Servicii Armate al Senatului SUA, a băgat în ședință toată lumea diplomatică afirmând, la Fox News, că, dacă Vladimir Putin atacă Ucraina, marina americană va sta în Marea Neagră și de acolo va distruge toate capacitățile militare ale Rusiei!

Dar asta nu-i tot, la DC se are în vedere și opțiunea nucleară – „Nu excludem utilizarea bombei nucleare”!

Când unul dintre șefii Comitetului pentru Servicii Armate din Senatul SUA face asemenea afirmații, înseamnă că la Washington ori guvernează nebunii, ori America  într-adevăr plănuiește declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial!

„Vom sta cu navele în Marea Neagră și de acolo vom…”

În emisiunea pe care Neil Cavuto o moderează la Fox News, senatorul Roger Wicker a pus punctul pe i în chestiunea conflictului de la granița ruso-ucraineană: America vrea și caută gâlceavă cu Federația Rusă!

„Acțiunea militară ar putea însemna că vom sta cu navele în Marea Neagră și de acolo vom distruge capacităților militare ruse. Ar putea însemna asta. Ar putea însemna și că participăm, și nu aș exclude opțiunea asta, nu aș exclude prezența trupelor americane pe teren. Nu excludem nici acțiunea nucleară (n.r. – împotriva Rusiei)”, a fost declarația care a declanșat alerta în toate agențiile de „intelligence” din lume.

Culmea este că afirmațiile senatorului Wicker au venit la scurt timp după ce președintele Joe Biden a dialogat prin videoconferință cu Vladimir Putin. Ulterior, niciuna dintre părți nu a lansat pe piață, pe surse neoficiale, cum se procedează, informații cu privire la discuții tensionate între cei doi lideri, discuții care să fi atins inclusiv opțiunea militară în chestiunea conflictului din Ucraina.

Rachetele hipersonice, spaima NATO

Și, totuși, iată că un senator al Congresului SUA și personaj cu legături puternice la Pentagon, spune că America este gata să folosească bomba nucleară împotriva Rusiei. Ce nu spun, însă, politicienii de azi, deși știu foarte bine asta, este că, spre deosebire de Japonia la sfârșitul WW2, Federația Rusă, sub comanda lui Vladimir Putin, deține arme nucleare. Multe, chiar cele mai multe de pe glob, dacă e să ne luăm după cifrele oficiale, furnizate de diferite ONG-uri din zona militară. Iar rachetele intercontinentale dezvoltate de Moscova au capacitatea de a penetra orice scut antiaerian, de aici și îngrijorarea specialiștilor de la Pentagon când vine vorba de „Satan 2” sau „Zircon”, ultimele rachete hipersonice intrate în posesia Armatei Roșii.

Militari americani, prezenți în Ucraina

Realizând, probabil, gravitatea vorbelor sale, senatorul de Mississippi a încercat, la CNN, să dreagă busuiocul. Însă, mai rău a dat apă la moară celor care condamnă implicarea Americii în conflictul din Donbas și, în plus, le-a mai și ridicat mingea la fileu rușilor.

„Cred că trebuie să nu eliminăm de pe masă nicio opțiune. Știți, când vine vorba de politica noastră nucleară, dacă vă amintiți, nu eliminăm de pe masă această opțiune. Facem clar cunoscut faptul că fiecare opțiune este deschisă. Asta a fost o politică a democraților și republicanilor, a administrației prezidențiale dintotdeauna. De fapt, trupele Gărzii Naționale americane din California sunt prezente astăzi în Ucraina. Garda Națională din California și armata ucraineană au un parteneriat, așa că azi există militari americani în uniformă prezenți acolo, la fel cum există trupe din Mississippi pe teritoriul unora dintre aliații noștri care provin din fostele state ale Uniunii Sovietice”, a „lovit” Roger Wicker.

Presa din America a întors pe toate fețele vorbele senatorului republican, iar concluzia unanimă este că SUA, de necrezut, chiar are în vedere o confruntare militară cu Federația Rusă! Un război pentru ceva care, culmea, nu implică deloc vreun interes național american! Așadar, Washington se aruncă, e all-in pe „Ucraina”. Și purtătorul de cuvânt al secretarului de Stat, Ned Price, dă asta de înțeles: „Dacă Rusia alege să nu dezescaleze situația, noi și aliații suntem pregătiți să acționăm cu hotărâre”.

Chestiunea Nord Stream 2 trece în plan secund, pare-se că s-a depășit deja miza economică a unei confruntări între cele două superputeri militare.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version