Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia amenință clar NATO / Putin: „Sper ca vorbele mele să fie ascultate”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia amenință clar NATO / Putin: „Sper ca vorbele mele să fie ascultate”

Rusia va reacționa negativ la încercările de a interveni în „operațiunea” militară din Ucraina, a avertizat Kremlinul.

Luni, ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a declarat că nu vor fi dislocate forțe americane în Ucraina, dar alte țări NATO ar putea decide să trimită trupe în interiorul țării.

Moscova va „reacționa negativ” la încercările altor țări de a interveni în „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, jurnaliștilor, în comentarii la declarația ambasadorului Linda Thomas-Greenfield.

„Rusia va răspunde imediat, consecințele vor fi nemaivăzute”

„În mod negativ”, a spus Peskov când a fost întrebat cum ar reacționa Moscova la astfel de încercări. „Președintele Putin a spus-o în discursul său către cetățenii Rusiei și către întreaga lume”, a subliniat el. „Este suficient să-l citesc încă o dată, mai ales partea în care a vorbit despre posibilitatea ipotetică ca cineva din afară să decidă să intervină în cursul operațiunii militare speciale. Președintele a spus totul într-un mod clar și de înțeles”, a subliniat purtătorul de cuvânt, scrie Tass.

„Indiferent cine încearcă să ne stea în cale sau cu atât mai mult să creeze amenințări pentru țara noastră și pentru poporul nostru, ei trebuie să știe că Rusia va răspunde imediat, iar consecințele vor fi așa cum nu ați văzut niciodată în toată istoria voastră. Indiferent de modul în care se desfășoară evenimentele, suntem pregătiți. Au fost luate toate deciziile necesare în acest sens. Sper că vorbele mele vor fi ascultate”, a avertizat pe 24 februarie, Vladimir Putin.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version