AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde vrea Zelenski să negocieze pacea dintre Rusia și...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde vrea Zelenski să negocieze pacea dintre Rusia și Ucraina: „Acesta este locul potrivit”

volodimir zelenskiRĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde vrea Zelenski să negocieze pacea dintre Rusia și Ucraina: „Acesta este locul potrivit”

Volodimir Zelenski consideră că Ierusalim este „locul potrivit” pentru negocierea păcii dintre Rusia și Ucraina. Anunţul vine în contextul în care Israelul depune eforturi pentru a media un acord între cele două ţări.

„Prim-ministrul Israelului, Naftali Bennett, încearcă să găsească o modalitate de a avea discuţii. Suntem recunoscători pentru eforturile sale, astfel încât, mai devreme sau mai târziu, vom începe să avem discuţii cu Rusia, eventual la Ierusalim. Acesta este locul potrivit pentru a ajunge la pace, dacă este posibil”, a declarat Volodimir Zelenski.

Naftali Bennett vrea să preia rolul de mediator

Naftali Bennett, prim-ministrul israelian, încearcă o mediere între Ucraina şi Rusia. Acesta a mers la Moscova pentru a se întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin şi a avut mai multe convorbiri telefonice cu Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei s-a adresat, duminică, prin videoconferinţă, Parlamentului din Israel, Knesset, ţară care încearcă o mediere între Moscova şi Kiev. Israelul a adoptat o poziţie prudentă după invazia Rusiei în Ucraina deoarece SUA, aliatul istoric al Israelului, sprijină Ucraina, iar Rusia are soldaţi în ţara vecină Siria.

author avatar
Andreea Vlad
400 afisari

4 COMENTARII

  1. Pana la pace care poate veni în 4 sau 5 ani, trebuie sa faci un acord de incetare a focului, apoi dupa un timp trebuie sa faci un armistitiu ce inseamna o incetarea a focului pe termen mai lung de 1 luna de zile. Abia apoi poti face un acord de pace cecpoate tine 6 luni de zile, iar dupa un timp in sfarsit poti semna si un tratat de pace …Aia poate tine vesnic.
    Deci nu poti face pace cu rachete in cap…

  2. Il invit pe Putin sa semneze separat pacea la Targovistea… e o cazarma acolo muzeu frumoasa frumoasa tare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger