AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. America îndeamnă celelalte state membre NATO să intre în...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. America îndeamnă celelalte state membre NATO să intre în luptă împotriva Rusiei!

Linda Thomas GreenfieldRĂZBOI ÎN UCRAINA. America îndeamnă celelalte state membre NATO să intre în lupta împotriva Rusiei!

SUA nu vor trimite trupe în Ucraina, dar vor sprijini membrii NATO care decid să facă acest lucru. Declarația aparține ambasadorului SUA la ONU.

Linda-Thomas Greenfield a menționat că este puțin probabil ca Statele Unite să ia parte la aceasta, dar vor sprijini aliații NATO care vor lua o astfel de decizie.

„SUA nu vor trimite trupe, dar nu excludem ca o altă țară NATO să facă acest lucru”, a declarat ambasadorul SUA la Națiunile Unite. Oficialul a clarificat că aceasta va fi o decizie pe care țările NATO au dreptul să o ia.

Greenfield a precizat că, în timpul vizitei în Polonia, președintele american Joe Biden va discuta cu omologul său polonez problema aducerii forțelor de menținere a păcii în Ucraina.

Joe Biden nu vrea o confruntare militară NATO-Rusia

Joe Biden urmează să participe joi la summitul NATO, urmat de o întâlnire cu liderii Consiliului European vineri, în timp ce Statele Unite și națiunile aliate încearcă să exercite presiuni diplomatice și financiare asupra președintelui rus Vladimir Putin pentru a înceta invazia sa de aproape o lună în Ucraina.

În ultima perioadă, secretarul general al NATO, dar și liderii țărilor din Europa, care fac parte din NATO, au precizat în nenumărate rânduri faptul că nu vor trimite trupe în Ucraina, asta însemnând o confruntare directă cu Rusia.

author avatar
Andreea Vlad
3.454 afisari

23 COMENTARII

  1. @ Probabil că americanii vor iarăși să fugă din Europa, ca după fiecare război cu rușii, ?

  2. @ Comportament al americanilor tipic amerindienilor, care atacă jefuiesc și fug cu ceea ce au luat, după cele două războaie mondiale anterioare, ?

  3. & Americanii i-au obișnuit pe europeni că după războie „se retrag” în America și europenii rămân cu rușii, că să refacă ce se „demolează” cu americanii, ?

  4. & Deci, cum ar zice domnul ziarist Ion Cristoiu, ca formulă intruductivă, probabil că este evident și „transferul” de cultură amerindiană făcut de administrațiile americane către Europa, ?

  5. Cu indemnuri la lupta, razboi, amenintari permanente si intoxicari, incetarea conflictului din Ucraina este departe. Cum armele produc multi bani…….

    • Aceasta ”creatura” se exprima CONFORM POLITICII OFICIALE A ADMINISTRATIEI ROBINET”.
      SI ESTE BINE CA O FACE FIINDCA ASA POT VEDEA SI PROSTII CITA BAZA ISI POT PUNE PE AMERICA.
      AMERICA VA LUPTA PINA LA ULTIMUL SOLDAT UCRAINIAN SI DIN ORICE TARA NATO CA MUSCA MOMEALA !!!

  6. SUA pare că își cedează parte din activele internaționale și sunt stătulețe care nu mai pot de nerăbdarea de a le prelua… Să fi ajuns SUA o neputincioasă ca și Biden, sau doar aruncă o momeală între doi ca să se bată și să câștige, al treilea -SUA&co ?
    Mai degrabă varianta a doua!
    Un semn clar avem chiar din România. Franța a primit accordul să. contribuie la “securitatea” României…
    Părintele Elpidie, in previziunile sale, a văzut țările nordice distruse…

  7. Din categoria ” copii spun lucruri traznite’.Ceva de genul: toti impreuna dar fiecare pentru el.

  8. Romania sprijina Ucraina cu munitie, veste militare, alimente si medicamente. Anglia ofera arme si instructori. Sua ofera drone kamikaze si armament personal letal dar si tehnica optica de noapte. Polonia la fel.
    Nato nu e tara sa ia decizii politice. Nato e organizatie militara cu reguli doar pt state membre.

  9. Animale imputite,asta sunt „partenerii nostri strategici” ,copiii lui Satan.Maimutei paroase din poza ii da mana sa manance kcat de la 8000 de km departare.

  10. Din cauza asta Zelenski nu trebuie sa mai ceara ajutor Nato … ca nu vine ca nu are norme legitime.
    Ci occidentului…

  11. Gorila asta neagra și paroasa vrea un război și mai mare în inima Europei. Fa idioato când ai tai au pus piciorul în America, ca sclavi, in Europa inflorea Renasterea. V-ați dat și voi maimuțele cu albii, să-i țineți cu botul pe labe pe hispanici. Da nu-i bai, tot pun aia mana pe putere în US, și vor face acolo un fel de Mehico mai mare. Iar pe voi maimuțele, va vor trimite înapoi în Africa, sa faceți război la voi în jungla.

  12. Oare ce tara va fi PROASTA sa intre in gura URSULUI, iar SUA sa stea bine mersi la TV.?? Sper ca Iohannis NU a inebunit.?!

  13. IRESPONSABILITATEA AMBASADORULUI SUA LA ONU ESTE CRIMINALA !.CERAND TARILOR MEMBRE NATO SA SE IMPLICE DIRECT IN CONFLICTUL DIN UCRAINA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger