Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cum îndeamnă americanii la lovituri cu rachete pe teritoriul Rusiei. Va escalada conflictul?

rachete razboi

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cum îndeamnă americanii la lovituri cu rachete pe teritoriul Rusiei. Va escalada conflictul?

Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei merge mai departe, dar luptele s-au concentrat în estul ţării, unde se aşteaptă o ofensivă de amploare a trupelor Moscovei.

Acestea s-au retras, în schimb, din împrejurimile Kievului şi din nordul Ucrainei, unde, în fiecare zi, sunt descoperite noi dovezi ale atrocităţilor comise în timpul ocupaţiei.

Adunarea Generală a ONU a votat suspendarea Rusiei din Consiliul Drepturilor Omului, iar SUA a revocat oficial statutul comercial al ţării conduse de Vladimir Putin. Kremlinul a recunoscut că armata rusă a suferit pierderi „semnificative”.

SUA şi NATO vor atacarea Rusiei?

NATO și Statele Unite trebuie „să rupă spatele” Rusiei în următoarele trei săptămâni, spune fostul comandant al trupelor SUA în Europa, generalul (r) Ben Hodges.

Rușii sunt brutali, răi, dar nu sunt proști și cred că vor învăța din asta, în cele din urmă se vor pune pe picioare din nou, dacă le dăm voie. De aceea, NATO trebuie să-i distrugă acum. Trebuie să le rupem spatele!

Nu zic că trupele NATO trebuie să intre în Ucraina, dar trebuie să accelerăm livrarea pentru tot ce are nevoie Ucraina pentru distruge aceste formațiuni militare, care încearcă să se retragă, să se regrupeze și să obțină trupe noi, muniție nouă, pentru ca apoi să revină în luptă pentru următorul stadiu, din Donbas.

Rrebuie să le oferim capacitatea pentru care au implorat, adică să lovească ce cauzează distrugerile aeriene.

Asta înseamnă artilerie cu rază lungă de acțiune, rachete de distanță lungă și drone care pot intra în Rusia pentru a lovi aceste ținte. Așa le rupem spatele”, a explicat Ben Hodges pentru postul Digi 24.

Putin nu se teme că va fi judecat

Nu există niciun motiv pentru care președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar putea teme că va ajunge în fața unui tribunal pentru a fi judecat pentru crime de război, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Întrebat de jurnaliștii americani dacă liderul de la Kremlin este îngrijorat că va ajunge în fața unui tribunal pentru crime de război, purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse, Dmitri Peskov a declarat: „Nu, nu este. Nu vedem nicio posibilitate pentru asta”.

Peskov susține că Rusia s-a retras din regiunile ucrainene Kiev și Cernihiv ca un „act de bunăvoință pentru a arăta că Rusia este cu adevărat pregătită să creeze condiţii confortabile pentru continuarea negocierilor”.

Ultimele stiri

  • Detalii îngrijorătoare în cazul lui Florin Piersic! Medicii ar lua în calcul să-i amputeze piciorul
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Exit mobile version