AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA: Zelenski cheamă sub arme alte categorii de populaţie. Cine...

RĂZBOI ÎN UCRAINA: Zelenski cheamă sub arme alte categorii de populaţie. Cine sunt noii soldaţi

soldati ucrainaRĂZBOI ÎN UCRAINA: Zelenski cheamă sub arme alte categorii de populaţie. Cine sunt noii soldaţi

Rușii continuă atacurile în Ucraina și între timp apar noi dovezi ale atrocităților comise de armata lui Putin în orașele ucrainene. 63 de cadavre ale persoanelor ucise de soldații ruși în Bucha au fost identificate, potrivit primarului orașului, Anatoliy Fedoruk.

Până acum, 320 de cadavre de ucraineni uciși au fost strânse, la Bucha. Numărul acestora continuă însă să crească de la o zi la alta, mai spune Fedoruk.

Ucraina recrutează absolvenţi de academii

Autorităţile din Ucraina cheamă sub arme noi categorii de populaţie. E vorba de bărbaţii care au absolvit academii militare. De asemenea, vor fi aduşi pe front şi restul bărbaţilor cu vâreste 18-60 de ani la care până acum nu s-a apelat, dar sunt eligibili pentru luptă.

David Arahamiya, șeful delegației ucrainene a precizat că propunerile țării sale privind garanțiile de securitate în cadrul negocierilor includ conceptul de „imunitate sporită”, care permite mobilizarea rapidă a până la un milion de rezerviști în cazul unei amenințări militare.

În plus, este posibil să mobilizăm foarte repede rezerviștii, așa cum se face în Elveția și Israel.

Acum avem toate premisele pentru asta. Noi vedem așa situația: va fi o armată și vor mai fi, probabil, încă un milion de oameni care se vor antrena în poligon o dată sau de două ori pe an”, a spus David Arahamiya.

Ei vor avea arme. Întrebarea discutabilă aici este dacă au dreptul să păstreze aceste arme acasă sau într-un depozit special din apropiere.

Asta înseamnă că în caz de agresiune mai avem un plus un milion de soldați pregătiți. Dar statul nu va cheltui bani pentru întreținerea lor în fiecare lună”, a precizat David Arahamiya.

author avatar
Andrei Ștefan
1.385 afisari

8 COMENTARII

  1. Problema o să fie când o să trebuiască să se ia armele înapoi dar ce mai contează când o să fie cu toții praf și pulbere !

  2. Pai, daca in razboiul asta au murit doar rusi (ucrainienii fiind nemuritori), de ce mai trebuie sa mobilizeze alti oameni, mai ales ca rusii, conform spuselor, se retrag ??? Eu zic sa le dati armele acasa, ca si asa racketii le procurau cam greu, asa o sa le aiba la indemana.

  3. ZELINSKY CHIAMA SUB ARME NOI CONTIGENTE ,IAR CAND ACESTI NEINSTRUITI MOR PE CAPETE ,ZELINSKY ACUZA PE RUSI CA AU IMPUSCAT UCRAINIENI PASNICI IESITI LA ARAT CU MITRALIERA OR CRUN ARUNCATOR DE GRENADE SAU LANSATOR DE RACHETE ANTITANK !

  4. Bai actorasule ratat de jidanski Zelenski, tu esti numai un jidan de import imputit, tu nici macar un ukro-na-zi veritabil nu esti, bai criminalule !!Tu faci tot ce iti zic amerlocii sa faci, altfel te executa pe loc chiar garda ta de corp format din agenti cia si nsa, asa ca lasa gargara nazista ukro-na-zi, ca nimeni nu mai crede nimic din tot ce repeti tu zilnic, voebesti numai vorbe in vant, bai actorasule dement !! Colonia ta numaita si Republika Rotschild nu mai exista, voi a-ti fost cumparati la kilogram si la bucata, fac miliardarii lumii ce vor cu voi, bai salbaticilor de ukro-na-zi !! Vezi ca rusnacii tocmai au distrus toate investitille de multe zeci de miliarde de iepuroi facute de chinezii aia mici si sfrijiti in sudul coloniei Rotschchild, sa vedem cum o vei scoate la capat cu chinezoii aia, ca doar nu crezi ca o sa te lase sa scapi asa usor, cu basma curata !! Tot o sa te prinda careva, o sa te gatuie aia cat de curand, intr-un fel sau altul !! Nu uita sa iti distrugi tot poporul tau de idioti inutili de nazisti useristi, si nu uita sa amintesti si de cei care aleg ca sa inoate prin Tisa afara din colonia ta esuata, asa d emult te iuibesc ai tai, nici macar un diktator de carpa nu poti sa fii, bai tembelule !! Vezi ca salbaticii de rusnaci o sa dea in voi cu nuclearele tactice, dar credem ca deja stii toate acestea, interesant e cum tu nu lupti nicaieri, pe nici un front acolo, numai tampitii care au crezut in minciunile tale de satana impielitata dau coltul ca ultimii fraieri !! Bai, oricum sunteti cam multi 44 de milioane de ukro-na-zi pe acolo, e de ajuns si cam 20, sa zicem, asa ca pana ajungi la cifra corecta indicata de amerloci, rezista si tu cumva la seria de asasinate impotriva ta, bai tzukalarule ukro-na-zi !! Ha ha ha 🙂 Slava Foametea din Ukro-na-zia !! Ha ha ha 🙂 Slava Darwinismul Total din Ukro-na-zia !!

  5. Arahamia este etnic evreu, iar Zelinschi, alt etnic evreu, a spus că indiferent de soarta prezentului război, Ucraina va deveni Marele Israel, înarmat și înconjurat de dușmani, ceea ce echivalează cu o declarație de război voalată la adresa vecinilor, inclusiv România! Legăturile dintre cele după state sunt f strânse, etnicii evrei conduc Ucraina spre distrugerea popoarelor autohtone care trăiesc în ea, inclusiv Românii, și spre slava Israelului veșnic. Când Putin acuză de nazism regimul ucrainean, nu trebuie luat ad literam, politic, ci după sensul practic, anume că aceștia se socotesc superiori celor din jur, ei fiind rasa aleasă, Marele Israel. Fie ca Domnul Nostru Isus Cristos să vegheze asupra României și a Românilor, păzindu-ne de acești dușmani răi și ascunși, de comploturile lor anticristice și de ura lor nedreaptă! O, Maria, Maica cereștilor binecuvântări, roagă-te pt noi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger