Cauta

Fată de 17 ani, prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu!

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Dâmbovița

O adolescentă a ajuns în vizorul jandarmilor dâmbovițeni, în urma unui episod ce a avut loc în proximitatea unei unități de învătământ din Târgovişte. Tânăra în vârstă de 17 ani ar fi fost prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu.

Fata se afla, alături de alți tineri, într-o mașină. Faptul că aceștia au devenit agitați când au văzut jandarmii care patrulau în zonă le-a dat de bănuit oamenilor legii.

O tânără a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanțe interzise în imediata apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște.

Jandarmii aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau țigarete și au devenit agitate la apariția acestora”, a anunțat vineri Jandarmeria Dâmbovița, într-o postare pe Facebook.

Jandarmeria: „Tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin”

Verificările pe care le-au făcut jandarmii au dus la găsirea – asupra fetei de 17 ani – a unui pachețel cu foițe pentru confecționat țigări. Ce s-a găsit în interior? Iată ce au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița: „Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care continea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înțepător, susceptibile de a fi substanțe interzise”.

Conform sursei citate, „tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin, iar substanțele interzise găsite în pachețelul cu foițe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu”.

Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, iar cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor – au mai anunțat reprezentanții Jandarmeriei dâmbovițene.

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version