AcasăSOCIALVama Veche a ajuns un tărâm al drogurilor, mai ceva decât America...

Vama Veche a ajuns un tărâm al drogurilor, mai ceva decât America de Sud! Ce au găsit poliţiştii la 4 tineri

mascat vamaVama Veche a ajuns un tărâm al drogurilor, mai ceva decât America de Sud! Ce au găsit poliţiştii la 4 tineri

E clar, traficanţii de droguri îşi fac veacul, în sezonul estival, la Vama Veche.

De exemplu, patru tineri cu vârste între 18 și 22 de ani au fost reținuți, weekend-ul trecut, în stațiunea hipsterilor, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Ce droguri aveau suspecţii?

Infractorii au fost prinși cu 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai B.C.C.O. Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

Ce a anunţat Poliţia?

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Tinerii în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

author avatar
Andrei Ștefan
617 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger