AcasăNewsO petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat la spital....

O petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat la spital. Oamenii au consumat prăjituri cu substanțe interzise / Poliția face cercetări

ambulanta

Petrecere de coșmar în Râmnicu Vâlcea, unde 16 oameni au ajuns la spital după ce au consumat prăjituri care conțineau o substanță opioidă.

Petrecăreții au acuzat dureri de cap, stări de greață, dar și dureri abdominale. Este vorba despre 16 persoane cu vârste între 20 și 52 de ani. Polițiștii de la crimă organizată au deschis o anchetă.

16 persoane au ajuns la spital

Opt persoane au fost transportate la spital de ambulanțe, iar alte opt s-au dus singure. La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

„La data de 21 ianuarie, în jurul orei 20,20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău. La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite”, a precizat sursa citată de Agerpres.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Petrecăreții au ieșit pozitivi la marijuana

Potivit unor surse, 15 petrecăreți ar fi ieșit pozitivi la marijuana: 7 bărbați și 8 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, din Prahova, Vâlcea și București. Directorul hotelului a declarat că singurele prăjituri despre care știe că au fost servite sunt cele aduse de la o cofetărie.

„Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate.”, a declarat acesta, potrivit stirileprotv.ro.

author avatar
Andreea Vlad
352 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger