AcasăNewsTraficanți de droguri din București, arestaţi! Au fost prinși cu peste 4...

Traficanți de droguri din București, arestaţi! Au fost prinși cu peste 4 kg de cocaină

Traficanți de droguri din București, arestaţi! Au fost prinși cu peste 4 kg de cocaină

„Captură” importantă a agenţilor de la DIICOT. Trei traficanţi din Bucureşti au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost prinşi cu 4,3 kg de cocaină, drogurile fiind aduse din Germania şi Olanda.

Cei trei inculpaţi au constituit o grupare specializată în traficul internaţional de droguri de mare risc, respectiv cocaină.

Drogurile, aduse de peste hotare

Infractorii cumpărau drogurile din Germania şi Olanda și le vindeau în cantităţi mari, de ordinul kilogramelor, în România unor persoane în care aveau încredere.

Astfel, unul dintre inculpaţi a avut rolul de a pune la dispoziţia grupării mijloacele financiare necesare derulării activităţii, al doilea a fost cel care a negociat cumpărarea drogurilor de la grupări din străinătate, iar al treilea inculpat s-a ocupat de organizarea transporturilor către ţară.

Cu ocazia unei percheziţii domiciliare, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 1,8 kilograme de cocaină. În acest dosar, anchetatorii au pus sechestru pe 5 autoturisme, dintre care 3 de lux.

author avatar
Andrei Ștefan
448 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai, astia 3 destepti sau erau cei mai barosani traficanti de faina de cea mai buna calitate, sau cei mai prosti, ca in Nea Marin Miliardar 🙂 E clar ca nu au stat mult pe ganduri, au intrat la rupere, e ceva sa te bagi la 4 kile de faina de tip zerozerozero !! Data viitoare, sa stie ca astfel de faze le faci rar, sau maxim de 2-3 ori, nu non-stop, altfel garantat te prind tablagii sau sekuricii, ca de ce intrii pe felia lor de activitate lucrativa 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, data viitoare va re-calificati si voi, ca in filmele cu Bud Spencer si Terence Hill 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger