Cauta

Secretar de stat, implicat într-un accident în județul Argeș – VIDEO

Secretar de stat, implicat într-un accident în județul Argeș (sursa foto: captură video)

Un politician a fost implicat, duminică, într-un eveniment rutier ce a avut loc pe DN73, în județul Argeș.

Conform România TV, este vorba despre Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei. Politicianul aflat în fruntea filialei PMP Argeș ar fi depășit regulamentar un autoturism, doar că, la un moment dat, acesta din urmă ar fi virat stânga, ajungând să se producă accidentul, potrivit aceleiași surse.

Din primele informații, trei persoane au ajuns în grija cadrelor medicale, fiind duse la spital. ”Un bărbat de 64 de ani s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară și ar fi intrat într-o coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 42 de ani, care ar fi virat stânga fără să se asigure. În urma impactului, (…) trei persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, respectiv șoferul celui de-al doilea autoturism și două persoane pasagere în al același autoturism”, a precizat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Totul s-a întâmplat pe raza localității argeșene Stâlpeni. La fața locului au ajuns echipaje de salvatori, dar și de polițiști. În acest caz se derulează o anchetă menită să lămurească toate condițiile în care s-a produs accidentul.

Mulți își amintesc faptul că, în urmă cu doar câteva săptămâni, mașina în care se afla un alt reprezentant al Executivului, și anume ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un accident, tot pe raza județului Argeș. din câte s-a aflat ulterior, nu ministrul s-a aflat la volanul autoturismului respectiv. DETALII AICI.


Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version