AcasăPoliticaMega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!

Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!

George Simion a demarat o campanie împotriva Ursulei von der Leyen. El le-a cerut conservatorilor şi suveraniştilor reuniţi la Bucureşti să-şi ia angajamentul că nu vor susţine candidatura ei la şefia CE.

Conservatorii şi suveraniştii veniţi din toate colţurile lumii au declarat că UE nu mai serveşte intereselor Europei şi trebuie reformată din temelii.

A numit-o „coruptă”

„Avem lideri la nivel european şi american care ne pot uni. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer și în rețeaua ei mincinoasă.

Toate partidele din toate cele 27 de țări din Europa să semneze o declarație de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea șefă a Comisiei Europene”, a spus George Simion.

Senatorul AUR Claudiu Târziu a vorbit şi el despre civilizaţia din Europa.

Europa trebuie să revină la o cultură a vieţii, să renunţe la cultura morţii care este tot mai pregnantă, mai ales prin emanaţiile ideologice ale Comisiei Europene, care urmărește, de exemplu, să transforme uciderea de copii nenăscuți într-un drept fundamental european, care prevede constrângeri și obligații pentru medici și în general pentru toți cei care apără viața.

O cultură a morții care vrea să banalizeze sinuciderea asistată”, a declarat Claudiu Târziu, senator AUR.

„Europa trebuie să apere şi să promoveze vechea sa civilizaţie care s-a fondat pe filozofia greacă, dreptul roman şi credinţa creştină. Această străveche civilizaţie europeană este în primejdie din pricina fenomenului migraţiei. Politicile europene au încurajat migraţii masive”, a mai spus Claudiu Târziu.

A participat şi nepoata lui Martin Luther King

La conferinţă conservatorilor şi suveraniştilor, a participat şi Alveda King, nepoata lui Martin Luther King. „Această luminiţă a mea o voi face să strălucească..”, a spus ea pe acorduri cântânde, încheind: „Dumnezeu să vă binecuvânteze! Faceţi din nou Europa mare!”.

Conferința Make Europe Great Again (Mega) 2024, programată pentru sâmbătă și duminică la București, este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”.

Evenimentul este descris de organizatori drept „cea mai mare conferință conservatoare” din România. Pe lista invitaților sunt politicieni din Europa și SUA de extrema dreaptă, eurosceptici, și susținători ai teoriilor conspirațiilor.

author avatar
Andrei Ștefan
501 afisari

3 COMENTARII

  1. Atunci cand ai un proiect poti avea sustinere, dar cand nu ai niciun proiect si ataci proiectele altora cu siguranta nu prezinti niciun interes.

  2. Oare trânsa știe de aceste voci, ori se „propovăduiește ” în pustiu ?? Ideea e buna, dar dacă ne „incalzim” dor câțiva cu ea, rămâne lumânare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger