AcasăSOCIALAccidentul ministrului Bode. Camera unui motociclist aflat în trafic a surprins imagini...

Accidentul ministrului Bode. Camera unui motociclist aflat în trafic a surprins imagini concludente – VIDEO

O înregistrare realizată cu o cameră a unui motociclist surprinde cadre relevante atât înainte, cât și după accidentul rutier în care a fost implicată, recent, mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe DN7, în județul Argeș.

Înregistrarea ajunsă pe Internet dezvăluie momente în care autoturismul depășește mai multe autovehicule aflate pe aceeași bandă, uneori ajungând chiar pe contrasens, într-o zonă în care era linie continuă. Adică – și acest lucru o știu și cei care nu au permis de conducere – o astfel de manevră este interzisă.

Mai mult, aceeași cameră înregistrează, în momentul în care motocicleta ajunge la locul accidentului, câteva cadre din care se poate observa că autoturismul în care se afla oficialul guvernamental s-a oprit în gardul unei gospodării. De asemenea, imaginile surprind mașina ministrului, după coliziunea cu un alt autovehicul, dar și cât de tare a fost avariată și această mașină. ”E ăla, Tuareg-ul cu sirene”, se poate auzi remarcând bărbatul aflat pe motocicletă.

Deja la locul accidentului interveniseră salvatorii, după cum se poate vedea din înregistrarea postată pe Youtube. Din câte s-a comunicat public, mașina în care se afla Lucian Bode ar fi fost condusă de șoferul ministrului. Persoanele aflate la bordul celor două autovehicule au fost evaluate medical. Nefericitul eveniment rutier a ajuns în atenția poliției.

sursa foto: captură youtube, sursa video: youtube/DiarM666

303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger