AcasăDezvaluiriAncheteBun și COVID-ul la ceva! Tătaru începe ”marea epurare” politică în spitale!

Bun și COVID-ul la ceva! Tătaru începe ”marea epurare” politică în spitale!

Nelu Tătaru și Raed Arafat vor să paseze întreaga responsabilitate managerilor de spitale

Astfel după cum anticipam cu ceva vreme în urmă, când publicam în exclusivitate inclusiv proba documentului ”Machetă raportare control spitale non covid 2020 din 22.07.2020”, axa Nelu Tătaru – Raed Arafat a găsit soluția nu doar de a scăpa de orice responsabilitate privind gestionarea spitalicească a pandemiei de COVID, dar și să își plătească astfel polițele! Doar pentru ca managerii marilor spitale din țară ”neînregimentați” politic sau pe persoană fizică la unul din ”polii” Tătaru sau Arafat să le facă loc celor care deja par că și-au arvunit viitoarele funcții.

Astfel că, după cum avertizam exact în urmă cu o lună, s-a făcut deja instructajul pentru ca toate structurile de control subordonate Ministerului Sănătății sau cele aflate în sfera de influență a ”coordonatorului național” Raed Arafat să declanșeze o operațiune nebună de control în spitalele non Covid. Șefii politici ai DSP-urilor având misiunea de a da amenzi cu orice preț, pentru a se putea justifica astfel demiterile ”în masă” la care Nelu Tătaru pare să se fi angajat în fața influentelor grupări cu interese de miliarde în domeniul medical. Iar acum Nelu Tătaru a confirmat pe deplin acest plan, după ce zilele trecute avertizase că ”80 % din managerii spitalelor non Covid nu corespund”!!!

”Capcana” evaluării anuale…

Și uite cum, la doar câteva zile după ce a aruncat ”buzduganul” halucinantului procentaj de 80 la sută dintre managerii de spitale care ar fi pur și simplu incompetenți, Nelu Tătaru a trecut deja la ”next level” al planului pe care se pare că trebuie să îl pună în practică, indiferent de prețul plătit. Totul doar pentru ca unicii vinovați de problemele gestionării pandemiei, după încetarea stărilor de alertă să fie doar managerii spitalelor! Și care astfel să fie ”bubuiți” sub forma unei ”evaluări anuale”. Pentru a nu fi astfel demiși pe față, ceea ce ar fi vădit ilegal în marea majoritate a cazurilor unde posturile sunt ocupate prin concurs. Astfel că Tătaru a declarat că ”vrea organizarea unui examen național pentru toți managerii de spitale și instituirea unei evaluări anuale a activității acestora”. Culmea, motivul invocat de ministrul Sănătății fiind tocmai că ”există presiuni pentru a modifica indicatorii de performanță pentru funcție”!!!

author avatar
Catalin Tache
2.243 afisari

6 COMENTARII

  1. Competenta lor, consta in totala incompetent pe care o arata intregii natiuni, o guvernare de dreapta pusa pe luat cu japca

  2. daca doctorii mai tin la meseria si prestigiul lor sa i execute prin adevar pe acesti doi neicanimeni in nimic ,facatori doar de vorbe si mancatori de bani puiblici ca nimeni altii in istoria postdecembrista !!!!!!!!ba , o sa cadeti de sus de tot de unde sunteti fara parasuta!!!!!!!!

  3. Medicii(majoritatea!) nu or sa reactioneze impotriva unora ca Arafat sau Tataru pt. ca sunt beneficiarii directi ai banilor dati pe nimic in toata aceasta perioada. Putini sunt cei care si-au facut treaba, restul doar au incasat bani cu nemiluita fara sa miste un deget, le convine sa nu faca nimic si sa incaseze sume exorbitante. Cat despre schimbari, nicio paguba! Acum la conducerea spitalelor sunt doar personaje dubioase, obediente fata de „tatucul” sau „sistemul” care i-a promovat.
    Spitalele sunt in colaps, s-a profitat de aceasta perioada pt. a deprofesionaliza si mai mult sistemul sanitar iar abuzurile si impostura sunt la ele acasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger