Cauta

Cursa pentru șefia PNL, momentul dezvăluirilor. De ce îl susține Boc, de fapt, pe Cîțu – VIDEO

Cursa pentru șefia PNL, momentul dezvăluirilor. De ce îl susține Boc, de fapt, pe Cîțu - VIDEO

La câteva zile, practic, de când premierul și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru prima funcție în cadrul PNL-ului, la congresul din septembrie, Emil Boc a ales să dezvăluie în fața presei ce motiv ar avea pentru a-l susține pe Florin Cîțu, unul dintre cei doi candidați la șefia Partidului Național Liberal.

Totul ar ține de latura familială, a lăsat să se întrevadă Boc. ”Pot să vă spun că am un motiv particular şi egoist. N-o să vă gândiţi la care şi o să spuneţi metroul, cum spun cei de la PSD. (…) Deci, nu pentru acel motiv îl susţin pe domnul Cîţu, ca să fiu foarte bine înţeles. Pentru un motiv particular, egoist, care ţine de familia mea, de fetele mele.

Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârşitul ciclului universitar şi îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în ţara asta”, a fost auzit spunând Emil Boc, vineri, într-o conferință de presă, aflat în dreapta premierului Cîțu.

Rareș Bogdan, alături de Cîțu și Boc

Actualul premier al Clujului a fost alături de premierul Florin Cîțu și de prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, în Baia Mare, la sediul Consiliului Județean Maramureș, unde s-au făcut declarații. Până să ajungă la sediul CJ-ului, Cîțu a vizitat Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piața Libertății din Baia Mare.

Pe de altă parte, nu e prima oară când edilul din Cluj a lăsat să se întrebadă faptul că îl susține pe Cîțu pentru șefia PNL-ului. Mai mult, la momentul la care Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la prima funcție în cadrul formațiunii politice conduse actualmente de către Ludovic Orban, premierul liberal a fost flancat de mai mulți politicieni cu nume cunoscute din cadrul PNL-ului, între ei și Emil Boc. Dar și Raluca Turcan și Rares Bogdan.

Vă amintim că Ludovic Orban a anunțat de ceva vreme deja că va candida la Congresul din toamnă, vrând să obțină un nou mandat la conducerea PNL-ului.

Ultimele stiri

  • Ciolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi
  • Horoscop 13 mai 2024 – Mentalitatea voastră puternică duce adesea la propriul punct de vedere
  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • România, ţara pensiilor speciale. Cine sunt românii care beneficiază de aceste legi „cu dedicaţie”
  • Exit mobile version