AcasăPoliticaSe ascute lupta pentru șefia PNL. Rareș Bogdan, săgeți către Orban, printre...

Se ascute lupta pentru șefia PNL. Rareș Bogdan, săgeți către Orban, printre laude pentru Cîțu – VIDEO

Rareș Bogdan, săgeți către Orban, printre laude pentru Cîțu (sursa foto: facebook/PNL)

Pe măsură ce s-a aflat, recent, că Florin Cîțu a decis să intre în cursa pentru șefia PNL-ului, se conturează tot mai clar taberele din rândul formațiunii liberale – și anume se află cine se declară susținător al actualului premier și pe cine se poate baza Ludovic Orban, care vrea să obțină un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

În tot acest context, devine tot mai clar pentru multă lume că europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL-ului, se situează în tabăra susținătorilor lui Florin Cîțu.

Liberalul a trecut în revistă, luni seară, câteva considerente care l-ar pune în lumină favorabilă pe Cîțu, în această cursă programată pentru luna septembrie a acestui an. ”Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, este nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este, dacă vreți, un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism. (…) Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise, care nu mai merge pe ‘e bine și așa’ sau pe ‘spălarea’ unora din PSD sau din ALDE, pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că o mână spală pe alta și amândouă spală fața”, a declarat Bogdan, luni seară, într-o intervenție la postul B1 TV.

Bogdan: Cred că pentru România și pentru PNL Florin Cîțu este soluția

Nu au fost puțini cei care au remarcat faptul că laudele la adresa lui Cîțu au fost presărate cu săgeți la adresa actualului lider al formațiunii liberale. E drept că fără să îi fie rostit numele lui Ludovic Orban. ”Eu cred că pentru România și pentru PNL Florin Cîțu este soluția, e un om care lucrează în echipă, nu este în niciun caz un autocrat și lucrul ăsta este extrem de important, care ia decizii în echipă. (…) Și mai ales, nu este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie”, a mai fost auzit spunând Bogdan.

Rămâne de văzut dacă și cum va reacționa Ludovic rban față de această poziționare a europarlamentarului PNL. Mai ales că zilele trecute, după ce Rareș Bogdan apăruse alături de Cîțu, în momentul în care acesta din urmă și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru șefia PNL, Orban a fost întrebat dacă se simte trădat de Bogdan, pe care îl susținuse pentru a deschide lista la europalamentare. Citiți aici ce a răspuns Orban.

189 afisari

1 COMENTARIU

  1. astia nu dau doi bani pe electorat se lichideaza intre ei pt interesele ppe si progresistilor a uitat ce slogan avea cand statea pe sticla pur si simplu e european convins si atat!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger