AcasăSPORTFCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă

FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă

FCSB cucerește Superliga. După 9 ani de așteptare, antrenorul-manager Gigi Becali (îl ofertează Dan Șucu și pe el?!) ridică, din nou, trofeul de campion al României, dar de această dată sărbătoarea e mai specială – vorbim de primul titlu recunoscut legal în palmaresul FCSB! Pentru celelalte, se mai joacă, încă, prelungiri, la instanțele de judecată.

 Jucătorii lui Elias Charalambous au fost premiați sâmbătă seară, chiar dacă au pierdut cu CFR Cluj, pe Arena Națională. La partidă au asistat mai bine de 54.000 de fani, un record pentru cel mai mare stadion al țării. „M-a rugat toată familia să vin la meci. M-au rugat fetele, nevasta, ginerele”, a dat din casă Becali, povestind de ce a venit la meci.

Planurile lui Gigi: bani, bani și iar bani!

Pentru Becali, planurile sunt simple: FCSB intră în Champions League și el se umple de bani! Deja și-a făcut calculele și știe cu cât va vinde un bilet la partidele din grupe – 100 de euro bucata!

„Dacă mă calific în Liga Campionilor o să iau patru milioane de euro, o să pun biletul 100 de euro. Nu mai iau trei milioane, iau 50 de milioane! O să iau peste 10 ani un miliard pe FCSB!”, a mai declarat șeful din …Berceni.

Drumul către grupele Champions League este, totuși, un pic dificil. Trupa lui Elias Charalambous va intra în preliminariile Ligii Campionilor încă din turul 1, dar va fi cap de serie. Adversarii sunt accesibili – printre cele mai rele variante sunt Dinamo Minsk (Belarus) sau Celje (Slovenia). Tragerea la sorți va avea loc pe 18 iunie, iar meciurile se vor juca pe 9/10 iulie și 16/17 iulie. Dacă FCSB va pierde dubla, va merge în turul 2 al preliminariilor Conference League.

Mai departe, FCSB nu va mai fi cap de serie și în turul 2. Pentru a putea ocupa poziția de cap de serie, FCSB avea nevoie să fie ajutată de rezultatele din străinătate. Cele mai multe dintre campioane erau deja stabilite, iar românii stăteau la mâna campionatelor din Danemarca, Grecia și Cipru. Era nevoie ca titlul în aceste țări să ajungă la echipe mai slab clasate, dar calculele s-au terminat prost pentru FCSB.

Dacă FCSB va avansa în turul 3, va avea şanse ceva mai mari să fie cap de serie, deşi în această fază a competiţiei vor rămâne doar învingătoarele din turul 2. Şi asta pentru că tragerea la sorţi pentru turul 3 este programată pe 22 iulie, înainte de desfăşurarea meciurilor din turul 2. Românii vor prelua practic coeficientul echipei pe care o va elimina şi ar putea prinde un loc în urna capilor de serie.

Florinel Coman, păstrat?

Un plus este că Becali se poate baza pe Florinel Coman în faza preliminariilor. Chiar dacă Florinel este ca și plecat la Al-Duhail, în Qatar, patronul FCSB-ului ar fi făcut jocurile așa încât să se poată folosi de el până la finalul cursei de calificare în grupele Champions League. „Coman? Va juca în preliminarii la noi”, a declarat patronul.

După meci, atacantul vedetă a dat de înțeles că ar urma să fie alături de echipă cel puțin până în toamnă, atunci când se vor disputa meciurile din play-off-urile de calificare în competițiile europene. „(n.r. te vor mai putea vedea suporterii de la FCSB în tricoul echipei?) Eu știu? Nu știu. Sper să mă vadă, m-au văzut și sper să mă mai vadă. Ce pot să spun?! A ieșit patronul și v-a spus”, a declarat „Mbappe”.

Becali i-a pregătit și o primă uriașă MVP-ului din acest sezon, dacă va lupta pentru calificarea în grupe. Suma este uriașă – jumătate de milion de euro!

Cine vine: Alibec, cap de listă!

Gigi Becali a declarat că are planuri mari și va face 6-7 transferuri. Unul dintre jucătorii doriți de latifundiarul din Pipera a mai fost la FCSB. Este vorba despre Denis Alibec, care este dorit și de Hagi la Farul.

Până atunci, primul contract semnat 100% este cu antrenorul Elias Charalambous, căruia Becali îi va prelungi înțelegerea și îi va dubla salariul.

Becali nu a uitat nici de meciurile declarațiilor dintre el și patronul Rapidului, Dan Șucu, și a ținut morțiș să îl ironizeze pe acesta – „Ai văzut? Eu ţin la Dan Sucu, rar întâlneşti oameni ca el. Dar el a spus că ar fi o mare decepţie să termine după FCSB. Nu că a terminat, dar şi la vreo 30 de uncta diferenţa!”.

author avatar
Mihail Ioan
193 afisari

2 COMENTARII

  1. S-a fecalizat țara !…dar nu mă mai miră asta,de fapt acolo s-a ajuns datorită programului național de educație al Mutului…
    Nemunca,înșelătoria ,curvăsăria ,furtul,drogangeala,…arată exact ca fc fcsb-ul lui fecali…
    Furați cât puteți…

  2. O rușine de fotbal ,cocalarul de la fcsb a cumpărat arbitrii ,ex.birsan ,coltescu ,barbu și meciuri de la echipe nevoiașe de ex. cele de la Sibiu,Iasi, Farul ,Botoșani ,Sepsi , în aceste condiții este un campionat cu rezultate viciate de acest individ de la fcsb pe care l-a lăsat FRF și LPF(trebuie cercetat acest fapt mizerabil) să facă astfel de ordinarii pentru a-și satisface ambițiile paranoice de cocalar

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger