AcasăPoliticaCiolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se...

Ciolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a declarat „ferm convins”, duminică seară, de faptul că Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, va candida la alegerile prezidențiale.

Șeful PSD a declarat că a crezut că acesta „se ocupă cu războaiele”, dată fiind actuala sa funcție, nu „cu lansări de cărţi”.

„Avem două conflicte, unul în Ucraina şi unul în Orientul Mijlociu şi România, statul român, are şansa de a avea pe secretarul general adjunct al NATO, pe domnul Mircea Geoană. Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, cu asta se ocupă NATO, nu cu lansări de cărţi”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.

Șeful Guvernului și al PSD a mai spus că „a înțeles” că Geoană se află în campanie. „Am înţeles, domnul Geoană este în campanie, domnul Geoană va candida. Eu nu sunt ironic, dar eu presupun că românii aşteaptă în primul rând de la mine să vorbesc despre ce fac la guvern”, a completat preşedintele PSD.

Ciolacu: „Sunt ferm convins că va candida domnul Geoană”

Care a menționat și faptul că nu a avut nicio discuţie cu acesta, din calitatea lui de secretar general adjunct al NATO, despre situaţia de criză de securitate.

„Eu cu românul Mircea Geoană nu am avut nicio discuţie în ceea ce priveşte situaţia de criză de securitate în care ne aflăm. Cu toţi responsabilii din domeniu am avut discuţii. Am avut cu toată lumea, mai puţin cu domnul Geoană, românul nostru, care e acolo”, a continuat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD s-a declarat convins că Mircea Geoană va candida la prezidenţiale. „Domnul Geoană este în campanie, lansează cărţi (…) Foarte bine, să candideze. Dar sunt ferm convins că va candida domnul Geoană. Foarte bine pentru democraţie, românii au întotdeauna dreptate”, a mai spus Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
163 afisari

3 COMENTARII

  1. Eiii se ocupa dnu. Geoană cu razbelurile…O mica flatulență…Si Geoană crede că ciolacu se ocupa cu covrigii de Buzau,mai ales cu gaura de la covrig, ca realizare.Flatulențe, multe! Mirosul devine insuportabil..E de la politica românească..

  2. care e diferenta de pregatire /cultura generala etc/ intre cei 2 ?
    stie cineva?? intreb pt un prieten …………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger