Cauta

Ciolacu tună și fulgeră: ”Cîțu a mai fost în pușcărie, pentru beție! De data aceasta, trebuie să se întoarcă acolo pentru…” – VIDEO

Liderul social-democraților a ieșit în fața presei și a lansat un șir de critici îndreptat către primul om în stat, dar și un atac tranșant la adresa lui Florin Cîțu, premierul demis în urma moțiunii de cenzură depuse de PSD și votate în Parlament. PSD-ul va depune plângere penală împotriva lui Cîțu, a anunțat Marcel Ciolacu.

”Stimați români – astăzi Iohannis și Cîțu v-au trimis nota de plată pentru Congresul PNL: sărăcie, foame și frig! Iohannis și Cîțu au condamnat peste 70% din populația României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani.

Iohannis și Cîțu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceaușescu!”, a susținut Ciolacu, joi, într-o conferință de presă.

Ciolacu: Peste 150 milioane de euro, din banii publici, au fost dați mită pentru primarii PNL

Politicianul aflat în fruntea PSD-ului a lansat acuzații cu trimitere la recentul Congres al PNL-ului, în cadrul căruia Cîțu a triumfat în fața lui Ludovic Orban, cntracandidatul său în lupta pentru scaunul de lider al formațiunii liberale.

”Românii vor sta în beznă și frig pentru că acești iresponsabili și-au plătit din banii românilor funcțiile lor de la Congresul PNL. Peste 150 milioane de euro, din banii publici, au fost dați mită pentru primarii PNL care l-au votat la Congres pe Cîțu, cu mâna la nas. Restul administrațiilor locale, care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale și școli, nu au primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis și Cîțu”, a acuzat Ciolacu.

Liderul PSD anunță dezastrul: Orașele și satele vor îngheța la propriu

Numărul 1 în cadrul PSD-ului a anunțat ce are în plan să facă cei din formațiunea pe care o conduce – și anume să depună o plângere penală pe numele lui Cîțu. Pe care l-a atacat dur, amintind de situația al cărei protagonist a fost Cîțu, în urmă cu aproximativ două decenii, când a fost prins pe picior greșit, dincolo de Ocean, după ce a urcat la volan sub influența alcoolului.

”Aceasta este România feudală. Iohannis vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi. Orașele și satele vor îngheța la propriu. Nu vor mai fi bani pentru căldură. Spitalele și școlile nu vor mai avea cu ce să plătească aceste facturi. Creșterea explozivă a prețurilor la energie și gaze, fără nicio măsură de compensare, va face ca românii, firmele românești și instituțiile publice să intre în colaps. PSD nu poate să accepte acest lucru!

De aceea, vom depune plângere penală împotriva lui Cîțu! Vom merge până la capăt! Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis și Cîțu să se răzbune pentru că am dat jos acest Guvern. Cîțu a mai fost în pușcărie pentru beție! De data aceasta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele săvârșite împotriva propriului său popor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Nu e primul mesaj pe care a ales să-l transmită liderul PSD, joi, după ce Executivul a aprobat, în ședința de miercuri, o hotărâre de guvern privind ”alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale” – VEZI AICI.

Barna: Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie

Pe același subiect a reacționat, tranșant, și Dan Barna, fost co-președinte USR PLUS și ex-vicepremier în Guvernul Cîțu. ”Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l- a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare.

Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a acuzat Barna, pe facebook.

 

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version